Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Lyon" pastiprināsies

Agris Suveizda

"Lyon" pastiprināsies
"Lyon" galvenais treneris Klods Puels
Foto: AP

0 : 1

Caen - Lyon

Francijas septiņkārtējo futbola čempionu Lionas "Olympique" galvenais treneris Klods Puels intervijā apstiprinājis, ka janvārī, visticamāk, tiks pastiprināts sastāvs. Domājot par izšķirošajām spēlēm Francijā un Eiropā, galvenokārt tiek meklēt pastiprinājums aizsardzības līnijā.

Sezonas pirmajos mēnešos Lionas "Olympique" piemeklējusi pamatīga savainojumu epidēmija. Vissāpīgāk tā ir skārusi aizsardzības līniju, taču praktiski ikviens no pirmās komandas ir izlaidis vairākas spēles savainojumu dēļ.

Pirms sestdien paredzētās pirmā apļa pēdējās spēles izbraukumā pret "Caen", "Lyon' galvenajam trenerim, visticamāk, atkal nāksies pārkvalificēt zviedru pussargu Kimu Čelstrēmu par malējo aizsargu. Šī sezona jau beigusies labāsAntonī Reveijēram, februārī pēc ceļgala krustenisko saišu plīsuma atgriezīsies cits labās malas aizsargs Fransuā Klers, janvārī atgriezīsies Metjū Bodmers, kurš spēja prasmīgi piesegt aizsardzības centru, bet jaunajiem futbolistiem Kolodziečakam un Gasamam ir nelieli savainojumi. Savukārt Fabio Groso ir diskvalificēts. Tādējādi pašlaik "Lyon" rīcībā palikuši tikai trīs aizsargi - Kriss, Mensā un Bumsongs.

Lai turpmāk izvairītos no šādām situācijām, janvārī, kad atvērsies transfēru logs, komandu papildinās vismaz viens aizsargs. Kā iespējamie varianti tiek minēti "Sunderland" aizsargs Paskāls Šimbonda un "St.-Etienne" spēlētājs Muhameds Dabo. Klods Puels izteicās, ka meklējot tādu aizsargu, kurš varot spēlēt gan labajā, gan kreisajā malā.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr

     [+] [-]

, 2008-12-19 15:05, pirms 15 gadiem
Lyon un Real ir trākākās traumas

  -3 [+] [-]

, 2008-12-19 15:52, pirms 15 gadiem
Iesaku Toni Krosu vai arī Filipu Lāmu!

  +3 [+] [-]

, 2008-12-19 22:40, pirms 15 gadiem
Iesaku Ivanovu vai Kļavu. Labākie LV aizsargi.

  -1 [+] [-]

, 2008-12-19 22:44, pirms 15 gadiem
A kur tas jaunais polis, Agri?

     [+] [-]

, 2008-12-19 22:46, pirms 15 gadiem
Ulmens rakstīja: A kur tas jaunais polis, Agri?
Lasīt iemācies?

bet jaunajiem futbolistiem Kolodziečakam un Gasamam ir nelieli savainojumi.

     [+] [-]

, 2008-12-19 22:48, pirms 15 gadiem
krissz rakstīja: Iesaku Toni Krosu vai arī Filipu Lāmu!
Galīg dulls Tāpat, galvenā ir aizsardzība, a Kross tur GALĪGI nav Uzbrūkošais pussargs Lāms- ideāls Lyonai būtu, bet nespīd