Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Caen" treneris: "Ja aizies Savidāns, aiziešu arī es"

Agris Suveizda

"Caen" treneris: "Ja aizies Savidāns, aiziešu arī es"
Franks Dumā

0 : 1

Caen - Lyon

Francijas futbola kluba "Caen" galvenais treneris Franks Dumā intervijā izteicies, ka viņš uzrakstīs atlūgumu, ja kluba vadība atļaus ziemas transfēru periodā uzbrukuma līderim Stīvam Savidānam pamest komandu. Savidānam ar "Caen" ir spēkā līgums vēl uz divarpus gadiem.

Šā gada vasarā bijušais "Valenciennes" uzbrukuma līderis Stīvs Savidāns pārgāja uz spēcīgāku vienību - "Caen" -, parakstot līgumu uz trim sezonām. Šosezon 30 gadus vecais Savidāns turpina pārsteigt Francijas futbola ekspertus, gūdams astoņus vārtus un izpildīdams četras rezultatīvas piespēles. Ar savu sniegumu Savidāns izpelnījās uzaicinājumu uz Francijas izlasi.

Protams, par viņu nopietni sākuši interesēties citi klubi. Kā nopietnākais kandidāts uz Savidāna iegūšanu ir Marseļas "Olympique", kam vitāli nepieciešamas jaunas asinis uzbrucēja pozīcijā. Taču "Caen" galvenais treneris Franks Dumā šīs runas uzskata vienīgi par baumām: "Viss, kas tiek runāts par Savidānu, ir pilnīgs izdomājums. Tas sāk kļūt kaitinoši." Taču Dumā piebilda: "Ja aizies viņš, aiziešu arī es!"

Izmantotie resursi:
frenchleague.com

  +1 [+] [-]

, 2008-12-20 13:13, pirms 16 gadiem
Savidāns tiesām sokēja. labi, plosīties var pirmajā līgā, bet pārnākot uz augstāko viņs nebeidza plosīties. un savā debijas mačā Francijas izlasē viņs pierādīja sevi, kā izcilu un starta sastāva cienīgu uzbrucēju. cīnītājs. tiesām lielisks, ātrs, tehnisks un akrobātisks spēlētājs. un jau 30... bet viņam jātiek paspēlēt augstākā līmenī.

  +2 [+] [-]

, 2008-12-20 13:21, pirms 16 gadiem
Nespeeleejies ar uguni Frank, ka tik tocna nesanaaks aiziet veel...

  +2 [+] [-]

, 2008-12-20 14:18, pirms 16 gadiem
termometrs rakstīja: Savidāns tiesām sokēja. labi, plosīties var pirmajā līgā, bet pārnākot uz augstāko viņs nebeidza plosīties. un savā debijas mačā Francijas izlasē viņs pierādīja sevi, kā izcilu un starta sastāva cienīgu uzbrucēju. cīnītājs. tiesām lielisks, ātrs, tehnisks un akrobātisks spēlētājs. un jau 30... bet viņam jātiek paspēlēt augstākā līmenī.
Tavs vecais nicks nebija SOAD?

  +2 [+] [-]

, 2008-12-20 17:56, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Tavs vecais nicks nebija SOAD?
wow, kā atsifrēji?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-20 22:42, pirms 16 gadiem
termometrs rakstīja: wow, kā atsifrēji?
Mani sūtīja uzzināt kas ir bijušais SOAD. Ne dažas minūtes nepagāja, es jau atšifrēju. Mans otrais vārds ir Krievu spiegs