Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Šamaks: "Ja kļūsim par čempioniem, es aiziešu no Bordo"

Agris Suveizda

Šamaks: "Ja kļūsim par čempioniem, es aiziešu no Bordo"
Maruāns Šamaks
Foto: AP

Francijas futbola kluba "Bordeaux" uzbrucējs Maruāns Šamaks izteicies, ka, ja viņa pārstāvētā komanda izcīnīs Francijas čempionu titulu, viņš aizies no "Bordeaux".

"Esmu jau to teicis un joprojām apstiprinu - tas ir, ko es paredzu, ja es ar savu klubu kļūsim par čempioniem," uz žurnālista jautājumu, vai futbolists pametīs "Bordeaux", ja izcīnīs zelta godalgas, Marokas izlases un "Bordeaux" uzbrucējs Maruāns Šamaks atbildēja apstiprinoši.

"Šeit ["Bordeaux"] esmu piedzīvojis gan patīkamas, gan ne tik patīkamas lietas. Esmu klubā kā profesionālis jau septiņus gadus. Tas būtu lieliski pabeigt to šādi," turpināja Šamaks, kurš "Bordeaux" sistēmā ir jau kopš 2000.gada. Visticamāk, Šamaks varētu pārcelties uz Anglijas Premjerlīgu, kur par Marokas izlases spēlētāju nopietnu interesi izteikusi "Tottenham" un citi klubi.

Divas kārtas pirms čempionāta beigām "Bordeaux" ir līdere, par trim punktiem apsteidzot Marseļas "Olympique", kam gan viena spēle ir rezervē. Pēc uzbrukuma līdera Fernando Kavenagi nopietnā savainojuma gada sākumā Šamaks kļuva par galveno vārtu guvēju. Ar rezultatīviem sitieniem (kopā viņam šosezon tādu ir jau 12) Šamaks kļuva par vienu no galvenajiem "Bordeaux" panākumu kaldinātājiem pēdējos mačos.

Izmantotie resursi:
fifa.com

     [+] [-]

, 2009-05-17 20:55, pirms 15 gadiem
Patīk, kā spēlē šis futbolists. Premjerlīgā viņš nepazustu, tik būtu žēl, ka Francijas čempis zaudē kārtējo meistarīgo futbolistu.

  +6 [+] [-]

, 2009-05-17 21:06, pirms 15 gadiem
Viņš savai komandai var likt neizcīnīt titulu

  +1 [+] [-]

, 2009-05-17 21:39, pirms 15 gadiem
Izskataas, ka vecie, niistie "kaiminji" un ienaidnieki vareetu sisties savaa starpaa par Shamaku, proti, Sp*rs un Arsenal!
Aizvien vairaak uzvirmo baumas, ka Adebajors vareetu pamest Arsenal, taa kaa Shamaka jautaajums vareetu buut diezgan aktuaals.
Ja kaads no komandas uzbruceejiem aizietu, es buutu neizsakaami laimiigs Shamaku redzot Arsenal sastaavaa!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-17 22:27, pirms 15 gadiem
tiešām ļoti labs spēlētājs un ir devis ļoti daudz Bordo. man liekas, ka diezgan nenovērtēts tomēr no Bordo puses. lai ko viņš izlemtu darīt es viņam vēlu veiksmi un ceru, ka turpinās priecēt fanus ar skaistu spēli.