Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Marseļas "Olympique" prezidenta dienas klubā ir skaitītas

Agris Suveizda

Marseļas "Olympique" prezidenta dienas klubā ir skaitītas
Pape Diufs
Foto: SIPA

Visticamāk, tuvākajās dienās Francijas futbola klubs Marseļas "Olympique" uz nenoteiktu laiku paliks bez prezidenta, jo komandu atstāt Pape Diufs, kuram ir radušās nesaskaņas ar "OM" īpašnieku. Tāpat klubu varētu atstāt arī sporta direktors Hosē Anigo.

Kaut arī pēdējās trīs sezonās Marseļas "Olympique Francijas čempionātā ierindojies labāko trijniekā, kā arī šogad palika vienas uzvaras attālumā no tik kārotā čempionu titula, klubu, iespējams, jau rīt atstāt tā prezidents Pape Diufs, kuram radušās nesaskaņas ar "Olympique de Marseille" īpašnieku, franču-šveiciešu miljardieri Robēru Luī-Dreifusu, kurš klubu nopirka 1997.gadā.

Luī-Dreifuss Diufu kritizēja jau šī gada sākumā, kad Marseļas "Olympique" pārcieta nelielu krīzi (rezultātu ziņā), kā arī kritikas deva tika veltīta arī par to, ka netika izcīnīts čempionu tituls. Savukārt Diufs nebija apmierināts arī ar to, ka, viņaprāt, nepelnīti netika pagarināts līgums ar galveno treneri Eriku Geretu.

"Piecu gadu laikā viņš [Diufs] ir padarījis lielisku darbu. Nav bijušas nekādas finansiālas problēmas. Ir bijušas pāris kļūdas, veicot darījumus. Bet viņš uzlaboja attiecības ar faniem. Pape ir cilvēks ar kvalitāti. Ja viņam kaut kādu iemeslu dēļ ir jāaiziet, tad ir skaidrs tikai viens - koferus kravāšu arī es. Esmu izbaudījis darbu kopā ar viņu un nevaru strādāt ar citiem," sacīja Marseļas "Olympique" sporta direktors Hosē Anigo.

"Es nezinu, vai kāds spētu piecu gadu laikā paveikt vairāk. Viņš klubā ieviesa mieru un sakārtoja sistēmu, kad tajā bija haoss. Viņa dēļ īpašniekiem nevajadzēja investēt klubā papildus līdzekļus," saka nu jau bijušais "Marseille" galvenais treneris Eriks Gerets. "Esmu dzirdējis, ka man esot bijušas domstarpības ar Anigo. Taču mums nekad nebija konfliktu."

"Kad mēs runājam ar spēlētājiem un aģentiem, parasti tiek uzdots jautājums, ar ko viņiem ir jāveic pārrunas. Tādēļ paša kluba labad šī situācija ir jāatrisina pēc iespējas ātrāk," turpina Anigo.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr
goal.com

     [+] [-]

, 2009-06-16 12:17, pirms 15 gadiem
Kaitina, ka īpašnieki jaucas kluba darīšanās. Tās ir viņu tiesības, jo klubs pieder viņiem, bet kāpēc jājaucas tur, kur viss ir puslīdz kārtībā ? Labāk būtu gādājis naudu, kad pagājušajā sezonā vajadzēja nopirkt Sissē, ko tad īpašnieks nekādi nerīkojās ? Tad, kad vajag atvērt maciņu, tad tēlo beigtu - redz naudas nav, tad, kad vajag iejaukties kluba darīšanās tad gan jaucas visur, kur vajag un, kur nevajag.

     [+] [-]

, 2009-06-16 16:38, pirms 15 gadiem
Idiotisms... Galiigi shitais nepatiik!

     [+] [-]

, 2009-06-16 19:59, pirms 15 gadiem
nu stulums