Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG sporta direktors Leonardu: ''Neredzu, ka vasarā Mbapē mūs pametīs''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

PSG sporta direktors Leonardu: ''Neredzu, ka vasarā Mbapē mūs pametīs''
Kiljans Mbapē. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Parīzes ''Saint-Germain'' sporta direktors Leonardu intervijā ''Canal Plus'' atzina, ka klubs nedomā par nākotni bez viena no līderiem Kiljana Mbapē, jo neredz viņa aiziešanu nākamajā vasarā. Tāpat funkcionārs kritizēja Madrides ''Real'' darbības transfēra periodā.

Parīzes ''Saint-Germain'' 22 gadus vecais futbolists Kiljans Mbapē šobrīd ir sava esošā līguma noslēdzošajā sezonā un iepriekš paudis vēlmi pievienoties Madrides ''Real''. Transfēru perioda izskaņā ''Real'' pielika visus iespējamos pūliņus, lai iegādātos francūzi, taču tie nevainagojās panākumiem. Uz galda tika likti pat PSG vēlamie 200 miljoni eiro, taču arī uz šo piedāvājumu Parīzes klubs neatsaucās.

''Nezinu, vai kāds klubā iedomājas nākotni bez viņa. Neredzu, ka Kiljans mūs pametīs pēc sezonas beigām. Mūsu attiecības ir ļoti tuvas,'' tā vienas no kluba zvaigznes iespējamo došanos prom nākamajā vasarā Francijas ''Canal Plus'' komentēja sporta direktors Leonardu.

Tāpat PSG sporta direktors kritizēja Madrides ''Real'' par tās darbībām transfēru periodā: ''Mēs devām skaidru atbildi uz piedāvājumu, kuru viņi izteica. Tas nebija mums interesants. Vienīgais, kas varēja notikt, ir Kiljana palikšana šeit. Nekad neesam plānojuši savu nākotni bez viņa.'' Leonardu piebilda, ka otru piedāvājumu no Madrides ''Real'' nemaz klubs nav saņēmis.

Kiljans Mbapē PSG pievienojās transfērā no ''Monaco'' 2017. gadā. Kopā ar komandu francūzis trīs reizes kļuvis par Francijas čempionāta uzvarētāju, bet trīs reizes ieguvis Francijas kausu. Piecās šīs sezonas Francijas čempionāta spēlēs Mbapē paspējis gūt četrus vārtus, bet šovakar klubs uzsāks dalību UEFA Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2021-09-15 15:06, pirms 3 gadiem
Ja uzvarēs čempionu līgu tad iespējams paliks, bet būs interesanti paskatīties kā viņa spēli un uzvedību ietekmēs Messi. Mbape tāpat kā Neimārs grib būt vienīgais superstārs, tāpēc arī grib prom.

     [+] [-]

, 2021-09-15 15:12, pirms 3 gadiem
Šitas čalis jau ento reizi runā itkā spēlētājs būtu kaut kāds cietumnieks
Ja PSG nepacels ČL tad tiks vainots Mbappe,un ja vēl pametīs tad vispār būs cirks
Es protams saprotu,ka viens no kluba lielajām galvām neteiks,ka Mbappe pametīs klubu pēc sezonas,vai parakstīs jau janvārī līgumu ar Madridi.
Viņš saprot to,ka Mbappi viņš ar naudu nenoturēs.Tā droši nav noticis bieži viņa karjerā,ka spēlētājs saka nē tādām naudas kaudzēm un vnk nē viņam un klubam

     [+] [-]

, 2021-09-15 16:00, pirms 3 gadiem
...tie katarieši futbolā ir baigi ietekmīgi, laikam visus FIFA tur piekukuļojuši...ne velti šiem ir PK 2022...varbūt viņiem ir pogas ar ko spiest uz Real...kaut vai tās Superlīgas izveides dēļ, kam viņi bija galvenie pretinieki...tur var būt daudz zemūdens akmeņu, kas Real var beigties ar katastrofu, ja gribēs francūzi...tur ir lielo puiku spēles, kur var gadīties, ka Mbapē transfēra nauda ir kapeikas kaut kur lielākās lietās...

     [+] [-]

, 2021-09-15 17:37, pirms 3 gadiem
..skaidrs, ka Mbape grib uz Madridi, lai kādi būtu nosacījumi. palikt viņš nepaliks, jo zina, ka ir jāsāk jauns izaicinājums. forši būtu, ja PSG šogad paceltu CL, lai aiziešana būtu saldāka (jo klubā sasniegts viss).