Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

''St.-Etienne'' atlaiž treneri

''St.-Etienne'' atlaiž treneri
Lorāns Rusī vairs nav St.-Etienne galvenais treneris
Foto: SIPA

Francijas augstākās līgas klubs ''St.-Etienne'' no galvenā trenera amata atbrīvojis Lorānu Rusī. Šāds solis sperts pēc komandas pieciem pēc kārtas piedzīvotiem zaudējumiem Francijas čempionātā.

Vakar Sentetjēnas klubā par sporta direktoru tika iecelts pavisam nesen no ''Tottenham Hotspur'' padzītais Damjēns Komolli. Pēc šī notikuma kluba prezidents Bernārs Kajazo paziņoja, ka tiks sasaukta kluba vadības sēde, kurā tikšot lemts par trenera Rusī nākotni. Pēc sēdes klubs savā mājas lapā asse.fr izplatīja paziņojumu par Rusī atlaišanu: ''Šodien Rusī tikās ar komandas vadību un jauno sporta direktoru, lai apspriestu pašreizējo situāciju. Pēc šīs sēdes esam pieņēmuši lēmumu Rusī atbrīvot no trenera pienākumu pildīšanas.''

Rusī jau labu laiku bija zem pamatīga spiediena, ņemot vērā komandas sliktos rezultātus Francijas līgā, taču ''St.-Etienne'' ceturtdien izcīnītā uzvara ar 3:0 pret ''Feyenoord'' UEFA kausā ļāva Rusī uzelpot, taču ne ilgi, jo vakar Francijas čempionātā tika piedzīvota sagrāve ar 0:3 pret ''Rennes'', kas izrādījusies viņa pēdējā spēle pie Sentetjēnas kluba stūres.

''St.-Etienne'' Francijas čempionātā pēc aizvadītām 13 spēlēm ar desmit izcīnītiem punktiem ieņem 18. vietu 20 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
asse.fr


, 2008-11-10 21:35, pirms 16 gadiem
Nu majas zudeet 0:3 Rennes nu tas jau pa traku!
, 2008-11-10 21:39, pirms 16 gadiem
Es veel cvereju ka St.Ettiene ciiniisies par Cempionu liigu!!!
, 2008-11-10 21:42, pirms 16 gadiem
CALDERON rakstīja: Nu majas zudeet 0:3 Rennes nu tas jau pa traku!
nu tur jau Pagis vainigs, kurš guva 2 vartus un trešos uztaisija.
, 2008-11-11 01:50, pirms 16 gadiem
Abulam gan treneris turas
, 2008-11-11 02:01, pirms 16 gadiem
Speciaalists rakstīja: Abulam gan treneris turas
wow, viņiem maz tāds ir?
Ngolo Kantē. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix
1

Pasaules vicečempione Francija paziņo "Euro 2024" sastāvu: negaidīti atgriežas Kantē

Ja "Euro 2024" mājiniece Vācija šodien paziņoja 27 spēlētāju sarakstu, kurā vajadzēs izvēlēties lieko vārtsargu, tad 2018. gada pasaules čempione un 2022. gada pasaules vicečempione Francija jau šovakar nosaukusi 25 spēlētāju sastāvu, kuram vēl drīkstēs pievienot vienu futbolistu – ja vēlēsies.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
1

Mbapē oficiāli paziņo par PSG pamešanu pēc šīs sezonas beigām

Francijas kluba Parīzes ''Saint-Germain'' līderis Kiljans Mbapē šodien izplatījis paziņojumu, kurā viņš paziņojis par vienības pamešanu pēc šīs sezonas beigām.
Foto: AFP/Scanpix
1

PSG trešo reizi pēc kārtas kļūst par Francijas čempioni

Līdz ar "Lyon" šī vakara uzvaru 3:2 pār "Monaco" kļuvis skaidrs Francijas futbola čempionāta uzvarētājs - par to kļuvis Parīzes "Saint-Germain" klubs, kas konkurentiem turnīra tabulā vairs nav aizsniedzams. PSG triumfējis 12. reizi savā vēsturē.