Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Haince un Zokora atgriezīsies Francijā?

Agris Suveizda

Haince un Zokora atgriezīsies Francijā?
Gabriels Haince (pa labi)
Foto: AFP

Francijas presē izskanējušas baumas, ka Francijā varētu atgriezties argentīniešu aizsargs Gabriels Haince, kā arī Marseļas "Olympique" redzes lokā atrodas kotdivuārietis Didjē Zokora.

Francijas presē izskanējusi informācija, ka Parīzes "PSG" varētu atgriezties argentīniešu aizsargs Gabriels Haince, kurš šajā komandā savulaik jau pavadīja trīs sezonas. Pašlaik 31 gadus vecais aizsargs, kurš ir iekļauts arī Argentīnas izlases kandidātu sastāvā Pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēm, ir Spānijas superkluba Madrides "Real" īpašums, un ar viņu ir spēkā līgums līdz 2011.gadam. Kā ziņo Francijas prese, tad Hainces alga Parīzē varētu būt 400 tūkstoši eiro mēnesī.

Savukārt Marseļas "Olympique" redzes lokā nokluvis Kotdivuāras izlases un "Tottenham Hotspur" balsta pussargs Didjē Zokora. Pirms pārcelšanās uz Londonu Zokora (28) spēlēja Francijas kluba "Saint-Etienne" rindās. Tikmēr Lionas "Olympique" prezidents Žans-Mišels Aulas apstiprinājis, ka vēlētos iegādāties Patriku Vjerā.

Izmantotie resursi:
ligue1.com

     [+] [-]

, 2009-06-10 20:57, pirms 15 gadiem
bilde jau labaa
ka tik atbriivoties no pretinieka

  -3 [+] [-]

, 2009-06-10 21:04, pirms 15 gadiem
Man kka tā ari nav iepaticies kā viņs spēle./

     [+] [-]

, 2009-06-10 22:26, pirms 15 gadiem
Taatad, mazu rezumeejuminju vajag:
Deshaams taisaas atbriivoties no 6 speeleetaajiem.
Taisaas iegaadaaties Naldo, Tiagu, Zokoru un... veel kaadu piemirsu?

  +1 [+] [-]

, 2009-06-10 22:32, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Taatad, mazu rezumeejuminju vajag:
Deshaams taisaas atbriivoties no 6 speeleetaajiem.
Taisaas iegaadaaties Naldo, Tiagu, Zokoru un... veel kaadu piemirsu?
Starp Dešāma kandidātiem ir daudz vairāk spēlētāju. Bet līdz šim tas viss ir daudz maz baumu līmenī. Reāla piedāvājuma, šķiet, nav bijis neviena.

     [+] [-]

, 2009-06-10 22:38, pirms 15 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Starp Dešāma kandidātiem ir daudz vairāk spēlētāju. Bet līdz šim tas viss ir daudz maz baumu līmenī. Reāla piedāvājuma, šķiet, nav bijis neviena.
Atcereejos par Cisse veel!
Taas baumas jaapaarveersh realitaatee, ja tieshaam domaa tik vieglpraatiigi dalju palaist projaam!