Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Ikardi piekritis palikt Parīzē arī pēc īres, PSG gatavo transfēra piedāvājumu

Rolands Eliņš

Ikardi piekritis palikt Parīzē arī pēc īres, PSG gatavo transfēra piedāvājumu
Mauro Ikardi. Foto: EPA/Scanpix

Francijas medijs „L`Equipe” ziņo par Parīzes „Saint-Germain” mērķi iegādāties tiesības uz futbolistu Mauro Ikardi, kurš šo sezonu aizvadīja PSG sastāvā īrē no Milānas „Inter”. Ikardi ir piekritis līgumam, un tiek ziņots, ka arī „Inter” ir ieinteresēta transfēra izveidošanā.

Mauro Ikardi uz PSG pārcēlās pagājušās vasaras izskaņā, kad negaidīti tika noorganizēts viņa īres darījums. PSG ir apmierināta ar viņa sniegumu un vēlētos iegūt savā rīcībā pilnvērtīgi, tiesa, koronavīrusa pandēmijas apstākļos nav gatava maksāt līgumā noteikto izpirkšanas summu 70 miljonu eiro apmērā.

„Inter” zina par PSG nolūkiem un nevēlēšanos maksāt 70 miljonus. Milānas klubs ir noskaņots piekrist mazākam piedāvājumam, jo Ikardi tik un tā nav „Inter” galvenā trenera Antonio Kontes plānos nākamajai sezonai un Milāna tik un tā vēlētos Ikardi pārdot. „L`Equipe” materiālā minēts, ka PSG tēmē uz 30-50 miljonu eiro lielu transfēru.

Tiek minēts, ka „Inter” būtu gatava darījumā pieņemt citu spēlētāju no PSG, un šajā sakarā tiek piesaukts Julians Drakslers, par kura transfēru abas komandas runāja jau iepriekš. Drakslers pirms trim gadiem tika iegādāts par 38 miljoniem eiro, taču šosezon nav spēlējis lielu lomu Parīzes komandā.

Ikardi ir piekritis palikšanai Parīzē, taču skubina klubus tikt skaidrībā tuvākā mēneša laikā. Ikardi puse gan apzinās, ka iespējamība par Čempionu līgas spēļu aizvadīšanu augustā viņa situāciju sarežģī vēl vairāk. Ikardi īres līgums ir līdz jūnijam, Francijā sezona jau atcelta, bet Itālijā ir cerības par sezonas izspēlēšanu līdz galam vasarā.

Izmantotie resursi:
https://www.getfootballnewsfrance.c...