Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"PSG" spēlētājs Rotens uz nedēļu atskaitīts no komandas

Agris Suveizda

"PSG" spēlētājs Rotens uz nedēļu atskaitīts no komandas
Žeroms Rotens
Foto: AFP

Francijas futbola kluba "PSG" pamatsastāva spēlētājs Žeroms Rotens uz nedēļu atskaitīts no treniņiem, teikts kluba oficiālajā mājaslapā. Iemesls tam ir Rotena nekorektie izteikumi Francijas presē.

Jau rakstījām, ka "PSG" sodījusi komandas pamatsastāva pussargu Žeromu Rotenu par viņa nekorektajiem komentāriem portālā lequipe.fr, kuros spēlētājs kritizējis "PSG" vadību. Iepriekšējā piektdienā Rotens tika izsaukts uz apspriedi ar "PSG" vadību un tika sodīts. Šodien "PSG" savā oficiālajā mājaslapā ievietojusi paziņojumu, ka Rotens no komandas atskaitīts līdz 10.jūlijam jeb septiņarpus dienas. Atsākt trenēties viņš varēs sestdien.

Kaut arī "PSG" vadība izteikusies, ka ar pussargu rēķinās arī nākamajā sezonā, pats spēlētājs sacījis, ka vēlas pamest galvaspilsētas komandu. Piedāvājumi esot gan no Anglijas un Spānijas, gan arī Kataras. Atgādinām, ka šogad viens tamlīdzīgs precedents jau ir noticis, kad no komandas par neadekvātu uzvedību kausa izcīņas spēles laikā pret "Bordeaux" tika atskaitīts Serbijas izlases uzbrucējs Mateja Kežmans.

Šodien "PSG" oficiāli pagarināja līgumu ar vienu no komandas līderiem Stefanu Sesenjonu, kuram tagad ar Parīzi ir saistības līdz pat 2013.gadam. Tāpat "PSG" pastiprinājis 25 gadus vecais aizsargs Kristofs Žalē, kurš pirms tam spēlēja "Lorient" rindās. Līgums noslēgts uz četriem gadiem. Bez Kristofa Parīzes vienību šovasar pastiprinājuši arī uzbrucējs Mevluts Erdings un vārtsargs Gregorī Kupē.

Izmantotie resursi:
psg.fr

     [+] [-]

, 2009-07-07 23:09, pirms 15 gadiem
Ko futbola eksperti saka par to ka Sergio Asenjo Madrides Atletico pievienojies par 5 mil eiro? Man liekas pa maz par vienu no labakajiem jaunajiem vārtsargiem pasaulē.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-07 23:27, pirms 15 gadiem
lai tikai iet uz Anglijas klubiem

     [+] [-]

, 2009-07-08 08:17, pirms 15 gadiem
Nu Adraino tāpat nepārspēt. Lain Nu kā - veiksmi PSG!!!