Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Mbia pārcelsies uz Marseļu, nevis Mančestru vai Liverpūli

Agris Suveizda

Mbia pārcelsies uz Marseļu, nevis Mančestru vai Liverpūli
Stefans Mbia
Foto: AFP

Kamerūnas izlases futbolists Stefans Mbia devis priekšroku Marseļas "Olympique" komandai. Jau panākta vienošanās, un Mbia tuvākajās dienās parakstīs līgumu ar Francijas vicečempioni.

Tikai 23 gadus vecais Kamerūnas izlases pussargs Stefans Mbia tuvākajās dienās pievienosies Marseļas "Olympique" komandai. Viens no "Rennes" līderiem sezonas laikā izteicās, ka atstās Renni. Par Mbiu interesi izrādīja Anglijas Premjerlīgas klubi "Manchester United" un "Everton", tomēr kamerūnietis izvēlājās palikt Francijā un pievienosies Marseļas "Olympique".

"Mana prioritāte ir Marseļa," pirms pāris dienām Mbia izteicās "L'Equipe". "Modeste M'Bami, kas pametīs vienību, izteicās, ka Marseļa ir lielisks klubs, un tā man ir lieliska izdevība. Es pat vairāk nedomāju par Anglijas klubiem."

"Es ļoti daudz laika pavadu ar saviem draugiem no Kamerūnas izlases, piemēram, Rigobertu Songu, Džeremi un Ahillu Emanu. Mēs visu laiku esam kopā, un viņi man teica, ka Marseļa man būtu lielisks izaicinājums," Mbia turpināja.

Jau ziņojām, ka sestdien no leikēmijas mira Marseļas kluba īpašnieks Robērs Luī-Dreifuss, tomēr tas neļāva nobremzēt šo darījumu, un vakardien "Marseille" un "Rennes" esot panākuši savstarpēju vienošanos. Kamerūnieša transfēra maksa tiek lēsta 12 miljonu eiro apmērā. Tas būs jau ceturtais "Marseille" papildinājums šovasar (pēc Lučo Gonzalesa, Suleimanes Diavaras un Eduāra Sisē, tāpat klubam pievienojās kamerūniešu jaunietis). Paredzams, ka drīz Marseļu atstās divi spēlētāji, kuru galamērķis esot Vācijas Bundeslīga. Tuvu pārejai uz "Hamburger SV" ir Loriks Cana, savukārt Karims Ziani varētu pievienoties Vācijas čempionei "Wolfsburg".

Mbia uzaudzis "Rennes" kluba jauniešu akadēmijā, bet 18 gadu vecumā debitēja pirmajā komandā. Mbia "Rennes" sastāvā Francijas čempionātā aizvadījis 105 spēles un guvis četrus vārtus. Savukārt Kamerūnas izlasē Stefana kontā trīs vārtu guvumi 12 spēlēs.

Izmantotie resursi:
francefootball.fr

  +2 [+] [-]

, 2009-07-07 14:25, pirms 15 gadiem
Marseļa iet pēc titula

  +1 [+] [-]

, 2009-07-07 14:39, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Marseļa iet pēc titula
Nu, nu, redzees, kaa visi saspeeleesies, cik aatri... tas ir atklaats jautaajums veel!

     [+] [-]

, 2009-07-07 14:45, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Nu, nu, redzees, kaa visi saspeeleesies, cik aatri... tas ir atklaats jautaajums veel!
Es jau nesaku, ka viņi dabūs titulu Es tikai saku, ka viņi iet pēc titula. Es piekrītu Tev, bet no otras puses - nav jau atnākuši desmit spēlētāji, bet gan, ja nemaldos, trīs. Nedomāju, ka tas varētu radīt kādas īpašas problēmas, jo OM jau tāpat bija spēcīgi pagājušajā sezonā, neviens no atslēgas spēlētājiem komandu nav pametis.

     [+] [-]

, 2009-07-07 14:50, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Es jau nesaku, ka viņi dabūs titulu Es tikai saku, ka viņi iet pēc titula. Es piekrītu Tev, bet no otras puses - nav jau atnākuši desmit spēlētāji, bet gan, ja nemaldos, trīs. Nedomāju, ka tas varētu radīt kādas īpašas problēmas, jo OM jau tāpat bija spēcīgi pagājušajā sezonā, neviens no atslēgas spēlētājiem komandu nav pametis.
Komandu ir pametuši aptuveni 10 spēlētāju, galvenais treneris, prezidents un miris īpašnieks. Atnākuši ir četri. Izmaiņas ir visai iespaidīgas. Sezonas sākums noteikti būs ļoti smags.
bet, ja noturēs esošos un paņems vēl kādu aizsargu, uz papīra sastāvs būs stiprakais Francijā. Bet tikai uz papīra.

     [+] [-]

, 2009-07-07 14:50, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Es jau nesaku, ka viņi dabūs titulu Es tikai saku, ka viņi iet pēc titula. Es piekrītu Tev, bet no otras puses - nav jau atnākuši desmit spēlētāji, bet gan, ja nemaldos, trīs. Nedomāju, ka tas varētu radīt kādas īpašas problēmas, jo OM jau tāpat bija spēcīgi pagājušajā sezonā, neviens no atslēgas spēlētājiem komandu nav pametis.
Veel nav, shis ir 4, skaitot to jaunieti, 5! Bet buus arii tie tavi 10, tikpat gandriiz arii pametiis!

     [+] [-]

, 2009-07-08 12:59, pirms 15 gadiem
Marseļa turpina pastiprināties. A, vispār, kas tad beigās ir ar Zendenu, aizgāja vai palika? Stefans manuprāt ir labs spēlētājs, būtu gribējies redzēt viņu MU sastāvā, taču nu neko darīt. Jāiet jau ir uz to komandu, kur pašam gribas iet. Veiksmi!

     [+] [-]

, 2009-07-08 14:19, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Marseļa turpina pastiprināties. A, vispār, kas tad beigās ir ar Zendenu, aizgāja vai palika? Stefans manuprāt ir labs spēlētājs, būtu gribējies redzēt viņu MU sastāvā, taču nu neko darīt. Jāiet jau ir uz to komandu, kur pašam gribas iet. Veiksmi!
Zendens ir prom. Nav pagarināts līgums. Kur spēlēs, pagaidām nav ne jausmas.