Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgas fināliste PSG atrod papildspēkus uzbrukumā un balsta pussarga pozīcijā

Agris Suveizda

Čempionu līgas fināliste PSG atrod papildspēkus uzbrukumā un balsta pussarga pozīcijā
Danilu Pereira. Foto: imago images/Pro Sports Images/Scanpix

Francijas spēcīgākais futbola klubs PSG pavēstījis par sastāva papildināšanu ar Itālijas izlases uzbrucēju Moizi Kenu un Portugāles izlases balsta pussargu Danilu Pereiru, kuri šosezon tiks īrēti attiecīgi no "Everton" un "Porto".

PSG galvenais treneris Tomass Tuhels jau ilgu laiku publiski nevairās kritizēt sastāva komplektāciju, no kluba vadības pieprasot vismaz pa vienam centra aizsargam, balsta pussargam un uzbrucējam. Pēc iepriekšējās spēles pret "Angers" (6:1) publiskajā telpā atbildi parādā nepalika PSG sporta direktors Leonardu, aicinot viņu būt piesardzīgākam izteikumos, ja klubā vēlas palikt ilgu laiku. Pāreju perioda izskaņā PSG sastāvu gan izdevies papildināt – kā jau varēja paredzēt, parīzieši finansiālu apsvērumu dēļ veica tikai maiņas darījumus.

No diviem papildinājumiem, kuri pagaidām ir izziņoti, izceļas Portugāles valstsvienības pamatsastāva centra pussargs Danilu Pereira. Viņš ir pievienojies īrē ar izpirkuma iespēju, turklāt, kā ziņo laikraksts L'Equipe, automātisku, ja PSG Francijas čempionātā izcīnīs vismaz sudrabu. Par gadu ilgu īri PSG maksās četrus miljonus eiro, bet izpirkuma gadījumā "Porto" saņems vēl 16 miljonus. 29 gadus vecais Pereira izlasē ir aizvadījis 39 spēles un guvis divus vārtus, un viņš septembrī izgāja pamatsastāva abās spēlēs. "Euro 2016 finālturnīrā Pereira gan biežāk devās uz maiņu un finālspēlē pret Franciju (1:0 pagarinājumā) palika rezervē.

Tāpat īrē pievienojies arī 20 gadus vecais kotdivuāriešu izcelsmes Itālijas uzbrucējs Moize Kens, kura darījumā izpirkuma iespēja gan nav paredzēta. Pirms gada "Everton" viņu par 27,5+2,5 miljoniem eiro nopirka no Turīnas "Juventus", un Kens debijas sezonā Premjerlīgā sāka tikai sešas no 29 spēlēm un guva divus vārtus. Šosezon viņš divreiz izgājis uz maiņu. Arī Itālijas izlasē Kens septembrī abās spēlēs gāja uz maiņu un valstsvienībā kopumā aizvadījis piecus mačus, gūstot divus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
https://www.psg.fr/equipes/equipe-p...
https://www.psg.fr/equipes/equipe-p...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-05 19:05, pirms 4 gadiem
Tas viss ir sīkums, jo dienas hīts ir Devija Klassena atgriešanās Ajax!

  +1 [+] [-]

, 2020-10-05 19:41, pirms 4 gadiem
kasagrande rakstīja: Tas viss ir sīkums, jo dienas hīts ir Devija Klassena atgriešanās Ajax!
Man vairaak Duglasa Kostas paareja no Juves uz Bayern.

     [+] [-]

, 2020-10-05 20:20, pirms 4 gadiem
Atlētiem gan šodien sēru diena zaudējot Parteyu Arsenālam.

     [+] [-]

, 2020-10-05 21:38, pirms 4 gadiem
Un Federiko tomēr uz Juventus. Roma laikam vēl mēģinās dabūt atpakaļ El Šaravi, bet tad no Perotti jātiek vaļā.

     [+] [-]

, 2020-10-05 21:39, pirms 4 gadiem
kasagrande rakstīja: Un Federiko tomēr uz Juventus. Roma laikam vēl mēģinās dabūt atpakaļ El Šaravi, bet tad no Perotti jātiek vaļā.
Vai tad Peroti jau nav Fenerbahces spēlētājs?

     [+] [-]

, 2020-10-05 22:41, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Vai tad Peroti jau nav Fenerbahces spēlētājs?
Dienas vidū vēl oficiāli nebija, tagad laikam jau ir.

     [+] [-]

, 2020-10-05 22:58, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Atlētiem gan šodien sēru diena zaudējot Parteyu Arsenālam.
Par šo priecājos. Man gan ļoti interesanti būs pasekot līdzi Hertha, kā tur Guenduzi ies.