Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Makelele un Sesenjons paliek "PSG"

Agris Suveizda

Makelele un Sesenjons paliek "PSG"
Stefans Sesenjons
Foto: AP

Francijas fubola klubs "PSG' pagarinājis uz gadu līgumu ar tā kapteini Klodu Makeleli. Tāpat Parīzes komandā, visticamāk, nākamsezon paliks arī beninietis Stefans Sesenjons.

Francijas futbola kluba "PSG" kapteinis un viens no komandas balstiem Klods Makelele (36) uz sezonu pagarinājis līgumu ar vienību. Sezonas laikā klīda baumas, ka Makelele varētu beigt savu karjeru un strādāt kluba sistēmā, taču Klods izteicās, ka vēlas vēl spēlēt. Ļoti iespējams, ka pēc gada gan bijušais Francijas izlases spēlētājs, kuru savulaik uzskatīja par labāko balsta pussargu pasaulē, gan paziņos par profesionālā futbolista karjeras beigām.

"Pagarināt līgumu ar "PSG" bija mans mērķis. Es devos prom [atvaļinājumā] it kā jau būtu to parakstījis. Esmu apmierināts ar šo lēmumu un ceru uz lielisku sezonu," sacīja Klods Makelele.

"Pagarināt līgumu ar Makelele bija viens no mūsu uzdevumiem. Tika gaidīts, ka Klods atgriezīsies no atvaļinājuma, lai pabeigtu līguma pagarināšanu uz vēl vienu gadu. Mēs esam ar to ļoti apmierināti. Viņš ir lielisks kapteinis," sacīja "PSG" ģenerāldirektors Filips Bondro. "PSG" vēlējās iegūt arī citu veterānu Patriku Vjerā, taču pārrunas ar Milānas "Inter" futbolistu ir iestrēgušas.

Tāpat nākamajā sezonā klubā, visticamāk, spēlēs arī pussargs Stefans Sesenjons (25), par kuru lielu interesi izrādīja Londonas "Chelsea" un citi Anglijas un Spānijas klubi. Ar Sesenjonu līgums vēl nav pagarināts, taču tas tikšot izdarīts tuvākajā laikā.

"Sezonas beigās paziņojām, ka nekāda darījuma nebūs. Stefans Sesenjons nākamsezon būs "PSG". Pārrunas par līguma pagarināšanu ir uzsāktas," Bondro turpināja.

Savukārt "PSG" acīmredzot sodīs pussargu Žeromu Rotenu (31) par negatīvajiem izteikumiem presē par kluba vadību. "Kluba vadība šodien [sēde notika vakar - aut.] izrunāja ar Rotenu viņa komentārus par klubu laikrakstā "L'Equipe". Satikšanās mērķis bija atgādināt Žeromam Rotenam, ka katram spēlētājam ir savas tiesības un pienākums uzzināt iemeslus, kādēļ viņš ir apsūdzēts. Viņam ir jāciena klubs, Citādi tas var beigties are sankcijām. Žeroms Rotens ir apdāvināts spēlētājs, ar kuru mēs rēķināmies nākamajā sezonā," teiks "PSG" paziņojumā. Soda mērs, kādu piespriest Rotenam, tiks precizēts nākamnedēļ.

Atgādinām, ka "PSG" vasaras transfēru periodā pastiprinājusies ar Turcijas izlases uzbrucēju Mevlutu Erdingu (22), kurš iepriekš spēlēja "Sochaux' vienībā. Darījuma summa ir astoņi miljoni eiro. Tāpat galvaspilsētas komandai pievienojies bijušais Francijas izlases un Madrides "Atletico" vārtsargs Gregorī Kupē(36), kurš aizstās uz "Lille" pārgājušo Mikelu Landro.

Izmantotie resursi:
psg.fr
lequipe.fr

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-07-04 12:01, pirms 15 gadiem
Labi ka Sesenjons neies uz Chelsea.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-04 12:02, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Makalele laikam karjeru beigs PSG
Tas jau pirms gada bija skaidrs, kad atnāca uz PSG
Jautājums - tikai kad viņš beigs?

  +4 [+] [-]

, 2009-07-04 12:07, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Makalele laikam karjeru beigs PSG
daudz prata nevajag, lai saprastu ka profesionalo karjeru vinsh beigs PSG.

  -4 [+] [-]

, 2009-07-04 12:16, pirms 15 gadiem
Brighton&Hove rakstīja: daudz prata nevajag, lai saprastu ka profesionalo karjeru vinsh beigs PSG.
Daudz prāta nevajag, lai 3 no 4 postiem būtu vienāds!

     [+] [-]

, 2009-07-04 12:49, pirms 15 gadiem
Šie abi ir mani favorīti komandā un prieks par to, ka viņi paliks, it īpaši Seseņons.

  +2 [+] [-]

, 2009-07-04 12:50, pirms 15 gadiem
veiksmi Makai.