Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Landro gūst nopietnu savainojumu

Agris Suveizda

Landro gūst nopietnu savainojumu
Mikaels Landro ar jauno formastērpu
Foto: AFP

Francijas futbola kluba "Lille" vārtsargs Mikaels Landro tikai nepilnu nedēļu pēc pievienošanās jaunajam klubam guvis nopietnu ceļgala saišu savainojumu, kā dēļ, visticamāk, nespēlēs vairākus mēnešus.

Ļoti sāpīga ziņa piemeklējusi Francijas futbola kluba "Lille" līdzjutējus. Tikai pirms nepilnas nedēļas komandai pievienojās bijušais "PSG" un Francijas izlases vārtsargs Mikaels Landro, taču šodien treniņā viņš guvis nopietnu savainojumu. Visticamāk, viņam ir labā ceļgala saišu plisums. Rītdien slimnīcā Landro tiks izmeklēts nopietnāk. Kā apgalvo "Lille" pārstāvji, savainojumu Landro guvis pats, nevis divcīņā ar kādu.

"Lille" nepagarināja līgumu ar iepriekšējo sezonu pirmo numuru Gregorī Maliki, taču nule ieguva brīvo aģentu Ludoviku Butelli, kuram acīmredzot sezonas sākumā nāksies uzņemties pamatvārtsarga lomu. Tikmēr ārsti lēš, ka 30 gadus vecajam Landro nāksies atpūsties no futbola vairākus mēnešus. Tas noteikti klubam ir visai liels trieciens.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr

     [+] [-]

, 2009-07-04 13:23, pirms 15 gadiem
Smagi.Laiciņš vēl ir,gan jau paņems vēl kādu vārtsargu.

P.S Kārtējo reizi jautāšu tev Agri-kas jauns par Bastosu???

  +1 [+] [-]

, 2009-07-04 13:25, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: P.S Kārtējo reizi jautāšu tev Agri-kas jauns par Bastosu???
Pilnīgs klusums. Vēl gan ir mēnesis, bet laikam vēl uz sezonu viņš paliks Lillē.

     [+] [-]

, 2009-07-04 13:31, pirms 15 gadiem
njaa paargaajis no PSG uz lilli un jau savainojums

     [+] [-]

, 2009-07-04 14:14, pirms 15 gadiem
žēl, kā viņam neveicās. sākumā PSG viss aizgāja greizi, un tagad tik laimīgs bija, ka atgriezīsies savā pirmajā klubā, un še tev. ļoti žēl.