Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Toulouse" publiski nosoda "Lyon" par slepus kontaktēšanos ar Žinjaku

Agris Suveizda

"Toulouse" publiski nosoda "Lyon" par slepus kontaktēšanos ar Žinjaku
Andrē-Pjērs Žinjaks
Foto: AP

Francijas futbola klubs "Toulouse" tā oficiālajā mājaslapā publicējusi vēstuli Lionas "Olympique", kurā saka, ka Andrē-Pjērs Žinjaks netiek pārdots un nosoda "Lyon" par tirgus principu pārkāpšanu.

Francijas septiņkārtējo čempionu Lionas "Olympique" ģenerālmenedžeris Bernārs Lakombe sarunā ar "L'Equipe" pastāstīja, ka klubs ir runājis ar "Toulouse" uzbrukuma līderi Andrē-Pjēru Žinjaku, kurš aizvadītajā sezonā ar 24 precīziem sitieniem kļuva par "Ligue 1" labāko vārtu guvēju, viņa aģentu un tēvu un ka futbolists vēloties pāriet uz "Lyon". Uz to "Toulouse" nekavējoties atbildēja, savā mājaslapā publicējot atklātu vēstuli "Lyon".

"Pirms pāris dienām jūs mums nosūtījāt faksu, kurā lūdzat atļauju kontaktēties ar Andrē-Pjēru Žinjaku. Mēs atbildējām, ka mums nav par to nekādas intereses un tam nav nekādas jēgas, jo mēs nevēlamies viņu pārdot. Taču tagad par spīti mūsu sarakstei portālā lequipe.fr atklājām, ka jūs esat panākuši vienošanos ar spēlētāju [kaut arī Lakombe izteicās, ka Žinjaks vēlētos pievienoties Lionai, nevis, ka pāries uz to - aut.]. Tas ir pārsteidzoši, ka tāds klubs nerespektē pamatlikumus," sacīts Tulūzas kluba vēstulē.

"Andrē-Pjērs Žinjaks pagarināja savu kontraktu ar mērķi turpināt iegūt pieredzi mūsu komandā. Es saprotu jūsu situāciju pēc Žuninjo un Karima Benzemā zaudēšanas. Par spīti labajām attiecībām starp klubiem, šķita svarīgi atbildēt publiski, lai jūs informētu, ka jūs vienkārši tērējat laiku. Mēs lūdzam jūs saprast, ka Andrē-Pjērs Žinjaks nav pārdošanā," Francijas ceturtās spēcīgākās vienības vadība tieši un skaidri lika noprast, ka Žinjaks komandu neatstās.

Andrē-Pjērs Žinjaks

Izmantotie resursi:
tfc.info

  +1 [+] [-]

, 2009-07-03 22:00, pirms 15 gadiem
lijoona censaas biidiit lietas vinjiem vajag benzemaa aizstaajeeju ..moska no etjeenas gomisi iegadaties?