Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Marseļas "Olympique" iegūst trīs spēlētājus

Agris Suveizda

Marseļas "Olympique" iegūst trīs spēlētājus
Suleimane Diavara
Foto: AP

Francijas futbola klubs Marseļas "Olympique" pastiprinājusies ar vēl trim spēlētājiem. Komandai pievienojušies Suleimane Diavara, Eduārs Sisē un Čārlijs Fomens.

Jau ziņojām, ka Marseļas "Olympique" pastiprinās sastāvu ar "Porto" argentīniešu pussargu Lučo Gonzalesu, par kuru Francijas klubs portugāļiem samaksās 18 miljonus eiro (plus bonusi). Savukārt šodien kļuvis skaidrs, ka Marseļas klubam pievienosies vēl trīs spēlētāji.

Marseļas "Olympique" panākusi vienošanos ar konkurentiem "Bordeaux" par Senegālas izlases aizsarga Suleimana Diavaras pāreju. Diavara (30), kurš ir spēlējis arī "Le Havre", "Sochaux" un "Charlton Athletic" komandās, Marseļai pievienosies uz četriem gadiem (3+1), bet transfēra summa būs vismaz seši miljoni eiro (pirmo piedāvājumu par pieciem miljoniem "Bordeaux" noraidīja). Jāpiebilst, ka Diavara ir "Marseille" uzbrucēja Mamadū Nianga labs draugs, kas tikai sekmēja šo darījumu. Iespējams, tieši Diavaras dēļ iestrēdzis ir Turcijas izlases aizsarga Serveta Cetina pāreja uz "Marseille".

Tāpat Francijas otrajai stiprākajai komandai pievienosies centra pussargs Eduārs Sisē, kurš kā brīvais aģents parakstīs līgumu uz diviem gadiem. Iepriekšējās divas sezonas bijušais "PSG" futbolists aizvadīja Turcijā, kur spēlēja "Besiktas" rindās. Bet trešais pastiprinājums ir talantīgais kamerūniešu pussargs Čārlijs Fomens (20), kurš iepriekš spēlēja Kamerūnas čempionātā.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr

     [+] [-]

, 2009-07-02 20:42, pirms 15 gadiem
Njaa.. nu jau 4 signings.
Traki, traki...

     [+] [-]

, 2009-07-02 21:01, pirms 15 gadiem
Cerams, ka tagad Marseļa pārdos Lorik Cana Arsenal

  +1 [+] [-]

, 2009-07-02 21:09, pirms 15 gadiem
LeTom rakstīja: Cerams, ka tagad Marseļa pārdos Lorik Cana Arsenal
Uz to viss arii velk! Saak beidzot baumas paraadiities...

     [+] [-]

, 2009-07-02 21:14, pirms 15 gadiem
luuk veel1 iemesls iegadaaties fifa10 kad tas iznaask
LOTI GRANDIOZAS PAAREJAS

  +1 [+] [-]

, 2009-07-02 21:58, pirms 15 gadiem
BayernM rakstīja: luuk veel1 iemesls iegadaaties fifa10 kad tas iznaask
LOTI GRANDIOZAS PAAREJAS
Es laikam visu naakosho sezonu seedeeshu un skatiishos speeles nesaprashanaa - pa kuru laiku tas ir paargaajis tur?
Pilniigs sviests shovasar...

  +1 [+] [-]

, 2009-07-02 22:03, pirms 15 gadiem
BayernM rakstīja: luuk veel1 iemesls iegadaaties fifa10 kad tas iznaask
LOTI GRANDIOZAS PAAREJAS
Tur gan es tev piekrītu.

     [+] [-]

, 2009-07-02 22:57, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Uz to viss arii velk! Saak beidzot baumas paraadiities...
Oho, labs, Kana būtu kā kulaks uz acs.

     [+] [-]

, 2009-07-02 23:01, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Oho, labs, Kana būtu kā kulaks uz acs.
Protams, Arseens peec kaadas nedeeljas naaks klajaa ar pazinjojumu, ka nevar atrast nevienu piemeerotu cilveeku transfeeram, taadeelj vairs neiepirksies!

Redzeesim, kaa lietas atrisinaasies... Arseens gribeeja veel 2.tro signing liidz pre season treninjiem ieguut. Tie saakas 6. juulijaa... Ja kas buus, tam jaabuut driiz! Cana ir arii visreaalaakais variants, it iipashi redzot, kaa OM iepeerkas tagad...

     [+] [-]

, 2009-07-02 23:16, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Protams, Arseens peec kaadas nedeeljas naaks klajaa ar pazinjojumu, ka nevar atrast nevienu piemeerotu cilveeku transfeeram, taadeelj vairs neiepirksies!

Redzeesim, kaa lietas atrisinaasies... Arseens gribeeja veel 2.tro signing liidz pre season treninjiem ieguut. Tie saakas 6. juulijaa... Ja kas buus, tam jaabuut driiz! Cana ir arii visreaalaakais variants, it iipashi redzot, kaa OM iepeerkas tagad...
.. vai arī iegādāsies Musu Sisoko, jo čalis ir "jauns un talantīgs".
Konfederāciju kausā ļoti iepatikās, kā spēlē Felipe Melo, taču viņš grib palikt Itālijā un pagarināja līgumu ar Violu..
Beidzot taču vajag to pieredzējušo DM. Un būtu ļoti pozitīvi, ja tas būtu Kana. Un ja Marseļa iegādājas papildus aizsardzības pussargu, tad izskatās, ka komanda gatavojas tam, ka Kana aizies.

     [+] [-]

, 2009-07-02 23:37, pirms 15 gadiem
Jaa, cik esmu dzirdeejis, OM pazinjojis, ka ir atveerti piedaavaajumiem pa Kanu.
Ja tieshaam iegaadaasies Kanu, es jau paardroshi vareeshu saakt apgalvot, ka shis sastaavs buus jaunie "The Invincibles" nakoshsezon!

  +2 [+] [-]

, 2009-07-02 23:51, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Jaa, cik esmu dzirdeejis, OM pazinjojis, ka ir atveerti piedaavaajumiem pa Kanu.
Ja tieshaam iegaadaasies Kanu, es jau paardroshi vareeshu saakt apgalvot, ka shis sastaavs buus jaunie "The Invincibles" nakoshsezon!
Nu, nu.. lēnāk pār tiltu..
Par to varēs sākt runāt tad, kad Gunneri neuzkāps uz šīs sezonas grābekļiem un uzvarēs tās spēles, kas jāņem, jo, kā šosezon pierādīja Man Utd, nav obligāti uzvarēt visas spēles pret tiešajiem konkurentiem no Top 4. Pietiek uzvarēt pārējās.

     [+] [-]

, 2009-07-02 23:59, pirms 15 gadiem
Es jau teicu - paardroshi! Bet galu galaa, kas tad veel truuktu shajai komandai, lai tas nenotiktu? Buutiibaa vairs nekas! Visi celji valjaa uz panaakumiem buutu un domaaju, ka shoreiz taa kaaja nepakluptu... ja nu vieniigi smaga traumu epideemija (kuras ir itin biezhas, tiesa) nepaarvelk krustu visam.
Raugos optimistiski uz dziivi, ja klubaa buus Kana!

     [+] [-]

, 2009-07-03 00:27, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Es jau teicu - paardroshi! Bet galu galaa, kas tad veel truuktu shajai komandai, lai tas nenotiktu? Buutiibaa vairs nekas! Visi celji valjaa uz panaakumiem buutu un domaaju, ka shoreiz taa kaaja nepakluptu... ja nu vieniigi smaga traumu epideemija (kuras ir itin biezhas, tiesa) nepaarvelk krustu visam.
Raugos optimistiski uz dziivi, ja klubaa buus Kana!
nuu man liekas ka truukst veel laba centra aizsarga, jo gallas nepaarliecina un es nezinu cik labs tas vearmaalens vareetu buut

     [+] [-]

, 2009-07-03 07:38, pirms 15 gadiem
M'Bia pateica, ka viņš grib spēlēt Marseļā (ja kādam vēl jūk ar M'Bami, tad M'Bia spēlēja "Rennes'). Vēl gan klubiem par transfēru jāvienojas. Ja pāries, tad nu laikam Cana patiesi ies prom.

     [+] [-]

, 2009-07-03 10:48, pirms 15 gadiem
LeTom rakstīja: nuu man liekas ka truukst veel laba centra aizsarga, jo gallas nepaarliecina un es nezinu cik labs tas vearmaalens vareetu buut
2 signings + viena aizsarga aizieshana var dot preteeju efektu. Turklaat, ja kaads ies, tad ne jau nu Gallas - visticamaak tas buus tad Turee un tas ir peedeejais, ko es gribu ieraudziit notiekam!
Kautgan, varbuut tieshaam veel viens aizsargs par sliktu nenaaktu, varbuut vieniigi taads, kas saakumaa seedeetu rezervee un reaali uz pamatu vareetu cereet tikai tad, kad vecie buki aiziet (tjipa Djourou, Veermalens ir aizstaajeeji Gallasam un Silvestrem, shis jaunais - Kolo veel peec vairaakiem gadiem). Taa, lai notiek pakaapeniska un daudzmaz logjiska speeleetaaju nomainja.. Lai vecie speelee, kameer jaunie uzkraaj pieredzi, kad vecie aiziet, jaunie ir pietiekami speeciigi, lai buutu vinju aizstaajeeji!

     [+] [-]

, 2009-07-03 10:52, pirms 15 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: M'Bia pateica, ka viņš grib spēlēt Marseļā (ja kādam vēl jūk ar M'Bami, tad M'Bia spēlēja "Rennes'). Vēl gan klubiem par transfēru jāvienojas. Ja pāries, tad nu laikam Cana patiesi ies prom.
A kas vispaar jau ir pametis OM? Tie "bezliigumnieki"?

     [+] [-]

, 2009-07-03 11:37, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: A kas vispaar jau ir pametis OM? Tie "bezliigumnieki"?
Sisē (Pao), Živē (Blackburn) un Civelli, Zendens, M'Bami, Mīrss (Derby County), Deruba, ar kuriem visiem beidzās līgums.

     [+] [-]

, 2009-07-03 12:14, pirms 15 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Sisē (Pao), Živē (Blackburn) un Civelli, Zendens, M'Bami, Mīrss (Derby County), Deruba, ar kuriem visiem beidzās līgums.
Trakie!