Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Neimārs paziņo par vēlmi palikt PSG un aicina to pašu darīt arī Mbapē

Agris Suveizda

Neimārs paziņo par vēlmi palikt PSG un aicina to pašu darīt arī Mbapē
Neimārs un Kiljans Mbapē. Foto: Reuters/Scanpix

Līdz Francijas futbola kluba PSG superzvaigžņu Neimāra un Kiljana Mbapē līgumu beigām atlicis tikai pusotrs gads, taču vismaz brazīlieša sakarā šosezon pienāk arvien spēcīgāki signāli par sadarbības gaidāmo turpināšanu. Tikmēr Mbapē nesen publiski izteicās, ka lēmumu vēl nav pieņēmis.

"PSG jūtos laimīgs," Neimārs teica intervijā TF1. "Manas sajūtas ir ārkārtīgi mainījušās, un nevaru pateikt, kādēļ tā. Nezinu, vai mainījies esmu es pats vai kas cits, taču šobrīd jūtos ļoti labi un jūtos adaptējies. Esmu mierīgāks, esmu šeit laimīgs un gribu palikt PSG. Un ceru, ka arī Kiljans paliks. Tā, protams, ir visu Parīzes līdzjutēju vēlme. Mūsu attiecības ar Kiljanu ir kā brāļiem. Es esmu vecākais brālis, un mēs daudz spēlējamies kopā. Gribu no viņa dabūt ārā visu, ko viņš spēj laukumā parādīt. Es viņu saucu par Zelta puisēnu, jo tāds viņš arī ir. Viņam ir liela sirds. Mēs esam ļoti līdzīgi, un mums ir jābūt laimīgiem, lai mēs spētu parādīt visus 100%."

"Vēlos turpināt darīt to, ko Parīzē allaž esmu darījis: spēlēt futbolu un būt laimīgam, kas ir galvenais," teica Neimārs, kurš atzina, ka ļoti pārdzīvoja zaudējumu Čempionu līgas finālā. "Man zaudējums nepavisam nepatika. Es raudāju, jo ļoti vēlējos kausu atgādāt atpakaļ uz Franciju, bet šoreiz diemžēl neizdevās. Mums būs citas iespējas to izdarīt, un cerams, ka šoreiz tas izdosies."

Neimārs svētdien ar diviem 11 metru soda sitieniem izvirzīja PSG vadībā, taču parīzieši galotnē ielaida divus vārtus, sensacionāli zaudējot Loriānā (2:3) un no pirmās vietas atkāpjoties uz trešo. Līdere "Lille" ir trīs punktu attālumā. Brazīlietis PSG karjerā ir aizvadījis 101 spēli, gūdams 83 vārtus un izdarīdams 42 rezultatīvas piespēles. Francijas čempionātā Neimāram 62 spēlēs ir 53 vārti un 29 piespēles, Čempionu līgā 25 spēlēs – 20 vārti un deviņas piespēles, bet kausa izcīņās brazīlietis 14 spēlēs ticis pie 10+4.

Izmantotie resursi:
https://www.psg.fr/equipes/equipe-p...

     [+] [-]

, 2021-02-02 17:51, pirms 3 gadiem
Nesen vēl Neimārs bija nelaimīgs Parīzē, prasīja lai maina uz Barcelona vai uz Angliju!
A Kilians tagad tādā pašā lomā kā kad Messi aicināja Neimāru palikt - un Neimars atteicās!

     [+] [-]

, 2021-02-02 19:38, pirms 3 gadiem
oxa rakstīja: Nesen vēl Neimārs bija nelaimīgs Parīzē, prasīja lai maina uz Barcelona vai uz Angliju!
A Kilians tagad tādā pašā lomā kā kad Messi aicināja Neimāru palikt - un Neimars atteicās!
Jāpaliek tur, kur nauda turas, Barca taču nevar vairs atļauties ne nopirkt Neimāru, ne maksāt viņam tādu naudu kā šeihi