Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG treneris pēc zaudējuma: "Man bija grūti atpazīt savu komandu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

PSG treneris pēc zaudējuma: "Man bija grūti atpazīt savu komandu"
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix

Pirmo zaudējumu Francijas čempionāta sezonā piedzīvojusi Parīzes "Saint-Germain", kas bez Lionela Mesi un Neimāra viesos ar 1:3 piekāpās otrajā vietā esošajai "Lens". Galvenais treneris Kristofs Galtjē bija kritisks pret padoto sniegumu.

Lionels Mesi turpina svinēt Pasaules kausa izcīnīšanu un PSG rīcībā atgriezīsies tuvākajās dienās, bet Neimārs laukumā nevarēja doties diskvalifikācijas dēļ. Toties ierindā bija Kiljans Mbapē.

"Viņi bija pelnījuši uzvaru, un man bija grūti atpazīt savu komandu. Piekāpāmies, jo netikām galā ar "Lens" stiprajām pusēm – pāreju uzbrukumā un izrāvieniem. Mums pietrūka saliedētības. Spēles gaitā izšķīdām, kaut atspēlējāmies pēc viņu pirmajiem vārtiem," pauda Kristofs Galtjē, kurš PSG vada pirmo sezonu.

"Atstājām daudz brīvas vietas un bieži kļūdījāmies ar bumbu. Bumbas kontrolē izniekojām daudz uzbrukumu, un tāda izniekošana man bija pārsteigums – parasti puiši nepielaiž tādas kļūdas. Vairākos svarīgos brīžos mums trūka saliedētības un sadarbības," skaidroja Galtjē.

PSG ar 44 punktiem ieņem pirmo vietu Francijā, bet "Lens" tagad atrodas tikai četrus punktus aiz muguras.

Izmantotie resursi:
https://rmcsport.bfmtv.com/football...

     [+] [-]

, 2023-01-02 10:45, pirms 2 gadiem
Līderi uzbrukumā! Starta 11 labs bet rezervisti nemaz nav labi!

     [+] [-]

, 2023-01-02 12:17, pirms 2 gadiem
Lens trenerim pilnīgi cits noskaņojums https://streamja.com/ZBpo6