Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" veidojot pret PSG vērstu superklubu nometni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barcelona" veidojot pret PSG vērstu superklubu nometni
Neimārs
Foto: AP/Scanpix

Brazīliešu uzbrucējs Neimārs, par kura iegādi interesējas Parīzes "Saint-Germain", medicīniskās pārbaudes izies Dohā, vēsta Francijas mediji. Tā vietā viņš no Ķīnas dosies taisnā ceļā uz Parīzi. Tikmēr "Barcelona" mēģina visus līdzekļus, lai darījumu izjauktu.

"Barcelona" naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika Amerikas Savienoto Valstu tūres ietvaros ar 3:2 pieveica sīvāko konkurenti Madrides "Real". Komandas biedrus pēc mača pameta uzbrucējs Neimārs, kurš sēdās lidmašīnā un devās uz Ķīnu, lai tiktos ar sponsoriem un atbalstītājiem, kā arī aprunātos ar Šanhajā spēlējošo tautieti Halku.

Kamēr Neimārs sociālajos tīklos uzdeva jautājumu, ko izdarīt Ķīnā, vairāku valstu medijiem ir skaidrs, ko viņš darīs pēc tam. "Barcelona" uzskata, ka uzbrucējs trešdien būs klāt un piedalīsies treniņā, Kataras laikraksts pauda, ka viņš atpakaļceļā piestās Dohā, lai tiktos ar PSG vadītāju un izietu medicīniskās pārbaudes, kamēr Francijas mediji vēsta, ka Neimārs no Ķīnas dosies taisnā ceļā uz Parīzi.

Neimārs no Ķīnas izlidos otrdienas vakarā, tomēr pārejas kārtošana uz Parīzes "Saint-Germain" varētu ievilkties un tikt pabeigta vien nākamās nedēļas ievadā. Abas puses par līguma nosacījumiem vienojušās iepriekš, bet pēc uzbrucēja ierašanās Francijā paredzēts salikt pēdējos punktus uz i. Nule pats uzbrucējs sociālajos tīklos publicējis video, ka atrodas Dubaijā.

"Barcelona", kas nevēlas Neimāru pārdot pat par 222 miljoniem eiro, meklē visus līdzekļus, lai spīdekli paturētu komandā. Francijas mediji vēsta, ka Spānijas grands mēģina pierunāt citus Eiropas milžus, lai izveidotu pret PSG vērstu nometni. Ideju gatavas akceptēt divu valstu čempiones – Minhenes "Bayern" un Madrides "Real".

Visa ēnā neapmierinātību izteicis arī "Lyon" prezidents Žans Mišels Olass. "Negribu, lai kāds teiktu, ka esmu pret tādu spēlētāju kā Neimārs ierašanos. Viņš var veicināt Francijas čempionāta popularitāti un palielināt ieņēmumus no televīzijas tiesību pārdošanas. Tomēr tas viss kopā nespēs kompensēt nespēlēšanu Čempionu līgā."

"Ja Parīze ar negodīgiem paņēmieniem un Monako konfiscēs divas pirmās vietas, citi tiks izslēgti no sistēmas, kas ļauj ģenerēt vissvarīgākos ienākumus. Tas darīs pāri tiem, kuri strādā vislabāk. Turklāt skaitļi, par kuriem tiek runāts, veicina bīstama burbuļa rašanos," pauda Olass. "Monaco" tiekot piedāvāti pat 180 miljoni par uzbrucēju Kilianu Mbapē.

Izmantotie resursi:
leparisien.fr
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
Neymar in China on promotional tour while PSG...

1 2 42 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2017-08-01 13:23, pirms 7 gadiem
Barca ar kā labie skrien pakaļ Neymāram. Ja grib tad lai iet, cik var čakarēties. Iesaistīs tagad vēl citus klubus šajā visā.

  -2 [+] [-]

, 2017-08-01 13:44, pirms 7 gadiem
Lasīju, ka PSG, ja nopirks Neimāru, tad pārdos Orjē un Matuidi.

  +2 [+] [-]

, 2017-08-01 14:07, pirms 7 gadiem
diezgan pretīgi ja Barca to plāno..

Barca visu laiku darījuši to pašu ko PSG - pārpirkuši no citiem labākos spēlētājus. kad beidzot pašiem kāds noceļ uzreiz baigie bagātnieku apkarotāji..

  +6 [+] [-]

, 2017-08-01 14:08, pirms 7 gadiem
Es tā arī nesapratu, kādu vēl nometni?! Kas un ko tur darīs? Pričom tur Minhene un vēl jo vairāk RM grib mesties uz vienu roku ar Barcu, lai tik Neimārs netiek uz PSG?!

  +2 [+] [-]

, 2017-08-01 14:11, pirms 7 gadiem
tommy90 rakstīja: Es tā arī nesapratu, kādu vēl nometni?! Kas un ko tur darīs? Pričom tur Minhene un vēl jo vairāk RM grib mesties uz vienu roku ar Barcu, lai tik Neimārs netiek uz PSG?!
Es ar īsti neizprotu, kas par nometni, un ko tie citi klubi darīs
Slēpts komentārs: edviins straume
Slēpts komentārs: edviins straume

  -2 [+] [-]

, 2017-08-01 14:17, pirms 7 gadiem
Atkāpšanās naudas summas līgumos vajag palielināt uz kādiem 2 miljardiem vismaz lai trako šeihu klubeļiem MC un PSG izlauztu zobus.

  +8 [+] [-]

, 2017-08-01 14:22, pirms 7 gadiem
Ņemot vērā, ka Barsa Neimāru ieguva ar visādiem dīvainiem maksājumiem, domāju, ka šiem nu galīgi nav teikšanas, ka ir kādi dullie, kas visu pēc likuma nokārto. Lyon un pārējos Francijas klubus gan var saprast - šiem jau arī negribās, ka Francijā sākas Vācijas variants, kad uzvarētājs zināms, jānoskaidro tikai pārējo vietu sadalījums.

     [+] [-]

, 2017-08-01 14:28, pirms 7 gadiem
Carloz rakstīja: Ņemot vērā, ka Barsa Neimāru ieguva ar visādiem dīvainiem maksājumiem, domāju, ka šiem nu galīgi nav teikšanas, ka ir kādi dullie, kas visu pēc likuma nokārto. Lyon un pārējos Francijas klubus gan var saprast - šiem jau arī negribās, ka Francijā sākas Vācijas variants, kad uzvarētājs zināms, jānoskaidro tikai pārējo vietu sadalījums.
Pa lielam Francijā jau sen ir Vācijas variants. Pagājušā sezona tik iznāca izņēmums. Itālijā tak ar tas pats - jau daudzus gadus tur valda Juventus. Tik Anglijā viss ir savādāk un ir liela konkurence līgā.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-01 15:08, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Barsa neko nav pirkusi par 300 ļimakiem. Un nopirkusi kaut ko kaut pats klubs negrib to atdot. Barsa tak negrib atdot Neimaru, bet PSG par spīti pērk - lai visai pasaulei kaut ko pierādītu.
?
kāpēc PSG jābūt vienīgajam klubam, kurš nedrīkst pirkt futbolistus. īpaši, ja spēlētājs pats vēlās un klubs ir piekritis līgumā iekļaut pārejas summu

  -1 [+] [-]

, 2017-08-01 15:16, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: ?
kāpēc PSG jābūt vienīgajam klubam, kurš nedrīkst pirkt futbolistus. īpaši, ja spēlētājs pats vēlās un klubs ir piekritis līgumā iekļaut pārejas summu
Tas ir mans subjektīvais viedoklis - bet MC un PSG ar savu transfēru politiku un svaidīšanos ar naudu nejēgā ir izņēmumi pat uz citu superklubu - MU, Juventus, Milan, Minhene, Real un Barcas fona.

  +5 [+] [-]

, 2017-08-01 15:34, pirms 7 gadiem
"Brazīliešu uzbrucējs Neimārs, par kura iegādi interesējas Parīzes "Saint-Germain", medicīniskās pārbaudes izies Dohā, vēsta Francijas mediji. Tā vietā viņš no Ķīnas dosies taisnā ceļā uz Parīzi."

Ulvi, Tu pats saprati, ko uzrakstīji?

  +2 [+] [-]

, 2017-08-01 16:08, pirms 7 gadiem
ko var rakstiit shito sviestu? nepaartraukti? SC ir palicis par miskasti, katru dienu pa 5 baumaam par Neimaaru... Jums pashiem neapnika?
un shitas - "Francijas mediji vēsta, ka Spānijas grands mēģina pierunāt citus Eiropas milžus, lai izveidotu pret PSG vērstu nometni." Francijas mediji noteikti ir informeetaakie, ko dara Barca... psc

  -1 [+] [-]

, 2017-08-01 16:20, pirms 7 gadiem
Neimaram var piekrist un nepiekrist. Katrs dzive grib vairak nopelnit, bet atkal spelejot Barca tas ir prestizs. Messi un Ronaldu era driz beigsies un tam vajadzes aizstajeju. Vai Neimars spelejot PSG klus par tadu?
Transfera summas ir kosmiskas un komiskas. Nesen bija labs komentars pie cita raksta, ka driz par viduveju speletaju vares sanemt desmitus miljonus, ja jau kads 18 gadigs tinis tiek vertets uz 180 limakiem! Neimars varbut ari ir verts tas naudas, bet ari ar gariem zobiem.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-01 16:30, pirms 7 gadiem
Pats stulbākais tajā visā, ka futbols jau kļuvis vairāk par kaut kādu bagātnieku tirgus placi, pati spēle, klubu vēsture un attiecības pa lielam jau sāk aiziet otrajā plānā. Nav vairs īpaši prieks fanot par kādu komandu, kur pēc sezonas visus labākos par milzu naudu izpērk un paliek miskaste, kurai pēc tam kko piepērk klāt.

     [+] [-]

, 2017-08-01 17:00, pirms 7 gadiem
Ja kas - vēl viens pipariņš tam visam klāt - Около стадиона "Камп Ноу" вывесили плакат...

     [+] [-]

, 2017-08-01 18:02, pirms 7 gadiem
Tikko izlasiju, ka Neymars ir ceļā uz Barcelonu. Saka pats ESPN FC. Neko vairs nesaprotu..

     [+] [-]

, 2017-08-01 18:06, pirms 7 gadiem
Neko nesapratu par mistiskajām nometnēm, bet ja vismaz tik daudz tā ir taisnība, ka Barca viņu baigi nealkst pārdot, tad tā ir skaidra atbilde tiem, kuri gaudoja par neadekvāto cenu. Barcai taču bija jābūt stāvā sajūsmā, ja reiz kāds gatavs neadekvāti pārmaksāt.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-01 18:40, pirms 7 gadiem
par to sadarbiibu starp klubiem ir kaut kaa taa

Barcelona exploring alliance with Europe's big...

galvenais iemesls,nepieljaut precedentu ka naftas naudas sponsoreeti klubi atklaati paarkaapj FFP un tik peec tam domaa kaa izliist,kaadu paardodot vai kaadi citaadi norakstot ieguldiitos liidzekljus

     [+] [-]

, 2017-08-01 19:51, pirms 7 gadiem
par to nometnes veidosanu-man liekas ka tas fufelis,bet protams nevaru to apstiprinat vai noliegt.Bet Neimars gan ir ka nenobriedis cilveks kurs nezin ko grib.Aizies uz PSG un speles pirmo vijoli?Nedomaju gan,tur bus kads cits kas to daris.Un iet spelet tikai tapec ka draugi tur ir,ari mulkigi,bet nauda gan ir labs arguments.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-01 19:52, pirms 7 gadiem
tommy90 rakstīja: Es tā arī nesapratu, kādu vēl nometni?! Kas un ko tur darīs? Pričom tur Minhene un vēl jo vairāk RM grib mesties uz vienu roku ar Barcu, lai tik Neimārs netiek uz PSG?!
Real,taapeec ka vinji ar saprot,ka,ja PSG sho transfeeru izbiidiis, naakamvasar vinji var nonaakt Barcas aadaa,kad sheihs ar lielu koferi naudas piestaas pie Bernabeu un paprasiis cik tur jaanoskaita par Marcelo un Krosu piemeeram un vienalga ka vinjiem ir kontrakti un uzspljaut uz noteikumiem,peec kuriem darbojas visa paareejaa futbola pasaule

  +1 [+] [-]

, 2017-08-01 20:03, pirms 7 gadiem
Es šito visu vairs nevaru ciest! Visu vasaru Neimārs haosu taisa! Nu ja vēlas tik ļoti prom, lai tad arī tinās! Barsai nav vajadzīgi spēlētāji, kuri nevēlas tur būt.
Trakākais šajā visā tiešām ir tas, ka cenas jau tagad tiek maksātas kosmiskas un pēc šīs pārejas sāksies vel lielāks haoss, jo cenu burbulis pūšas ar katru gadu, un pie tam vel neiedomājamos ātrumos.
VNK riebjas šie Kataras naftas karteļi.

  -4 [+] [-]

, 2017-08-01 21:24, pirms 7 gadiem
Ja izpirkuma maksa ir noteikta, tad ir noteikta. Ja kāds to gatavs maksāt, tad lai maksā, jo viņam ir visas tiesības tā rīkoties.

Tas apmēram kā salīdzinājums ar salīdzinoši ne tik seno valodas referendumu Latvijā. Ja varēja juridiski ierosināt referendumu, tad ierosināja. Un tajā, ka par šī Satversmes panta grozīšanu bija iespējams ierosināt referendumu (lasi, tajā ka Neimaru ir iespējams vienkārši izpirkt), vainīgi tikai paši tautas kalpi (lasi, pati Barcelona).

  -4 [+] [-]

, 2017-08-01 21:31, pirms 7 gadiem
FFP pastāv, bet Bercelona tagad kontrolēs kādā veidā (un kādos termiņos) drīkst un kādā veidā nedrīkst izpildīt tā nosacījumus???

Nē, to nu gan darīs UEFA, nevis kāds no klubiem, kurš pats ir FFP noteikumu jurisdikcijas subjekts
Potenciāls zaglis lems par to, kāds sods pienākas noziegumā pieķertam zaglim. Vai, precīzāk būs... tiesībsargājošo iestāžu redzeslokā esoša persona lemj par to, ar ko likumā tiek un ar ko netiek saprasts noziedzīga nodarījuma jēdziens... Absurdi skan, vai ne!?!

     [+] [-]

, 2017-08-02 09:07, pirms 7 gadiem
opaa,kaut ko taadu negaidiiju

EXCLUSIVE: The LFP will not accept Neymar's...

     [+] [-]

, 2017-08-02 10:07, pirms 7 gadiem
Egucis1 rakstīja: Es šito visu vairs nevaru ciest! Visu vasaru Neimārs haosu taisa! Nu ja vēlas tik ļoti prom, lai tad arī tinās! Barsai nav vajadzīgi spēlētāji, kuri nevēlas tur būt.
Trakākais šajā visā tiešām ir tas, ka cenas jau tagad tiek maksātas kosmiskas un pēc šīs pārejas sāksies vel lielāks haoss, jo cenu burbulis pūšas ar katru gadu, un pie tam vel neiedomājamos ātrumos.
VNK riebjas šie Kataras naftas karteļi.
Vienīgi tāda maza niansīte, ka izpirkuma/atbrīvošanas maksājums jau nu nav gluži tas pats kas sērijveida transfēra maksājums.

     [+] [-]

, 2017-08-02 10:33, pirms 7 gadiem
DaMarcus rakstīja: Vienīgi tāda maza niansīte, ka izpirkuma/atbrīvošanas maksājums jau nu nav gluži tas pats kas sērijveida transfēra maksājums.
ir starpiiba vai tu to vari atljauties,ja PSG to vareetu,neiebraucot auzaas ar FFP,tad nekaadu probleemu,peerciet,maksaajiet utt,bet vinji to nevar, taapeec jau visa taa saaga,taapeec jau viss tik ilgi iet,ja vareetu visu izdariit peec noteikumiem,neviens pat neiepiiksteetos

     [+] [-]

, 2017-08-02 10:40, pirms 7 gadiem
Real nopaardeva Moratu un Danilo par 100 cik tur milj,nekaadu probleemu taisiit bidu par Mbape par 180milj,a te,nopirksim Neimaaru un tad liidz gada beigaam centiisimies paardot jebkuru,lai sakasiitu vajadziigos 110milj,lai izietu pa nulleem,a ja nesanaaks,no saakuma uztaisi reaalu naudu,peec tam teeree

     [+] [-]

, 2017-08-02 11:12, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: ir starpiiba vai tu to vari atljauties,ja PSG to vareetu,neiebraucot auzaas ar FFP,tad nekaadu probleemu,peerciet,maksaajiet utt,bet vinji to nevar, taapeec jau visa taa saaga,taapeec jau viss tik ilgi iet,ja vareetu visu izdariit peec noteikumiem,neviens pat neiepiiksteetos
Kurš ir aprēķinājis, ka atļauties nevar?
Ir tikai spriedelējumi no vairākām pusēm, kuri vēlas, lai PSG to atļauties nevarētu.
Un tāpat ir spriedelējums no paša Andrea Traverso par to, ka PSG arī varētu izpildīt FFP normas.
+ vēl arī praktisks aprēķins, ka algu sadaļas noteikumos (no FFP) ar Neimāra algas veidojošo pieaugumu PSG šā kā tā iekļausies.

Bet par iekļaušanos galvenajā "30M loss over 3 years" precīzu rezumējumu nav iespējams sniegt. Nav iespējams, jo ir iespējamas tikai visparastākās PSG kā uzņēmuma apgrozījuma prognozes, taču pats PSG var izraudzīties scanārijus, ar kuru palīdzību šajā slieksnī iekļauties, t.i., veikt darbības, kuras var mainīt pilnīgi jebkuras izteiktās prognozes.

     [+] [-]

, 2017-08-02 11:34, pirms 7 gadiem
DaMarcus rakstīja: Kurš ir aprēķinājis, ka atļauties nevar?
Ir tikai spriedelējumi no vairākām pusēm, kuri vēlas, lai PSG to atļauties nevarētu.
Un tāpat ir spriedelējums no paša Andrea Traverso par to, ka PSG arī varētu izpildīt FFP normas.
+ vēl arī praktisks aprēķins, ka algu sadaļas noteikumos (no FFP) ar Neimāra algas veidojošo pieaugumu PSG šā kā tā iekļausies.

Bet par iekļaušanos galvenajā "30M loss over 3 years" precīzu rezumējumu nav iespējams sniegt. Nav iespējams, jo ir iespējamas tikai visparastākās PSG kā uzņēmuma apgrozījuma prognozes, taču pats PSG var izraudzīties scanārijus, ar kuru palīdzību šajā slieksnī iekļauties, t.i., veikt darbības, kuras var mainīt pilnīgi jebkuras izteiktās prognozes.
vienkaarsha atbilde,atkaartoju,ja vareetu visu tik skaisti nokaartot, nevilktu jau veselu meenesi sho epopeju,bet jau sen kaa Ceezars ar lauru vainagu staigaatu pa Elizejas laukiem

     [+] [-]

, 2017-08-02 11:36, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: Real nopaardeva Moratu un Danilo par 100 cik tur milj,nekaadu probleemu taisiit bidu par Mbape par 180milj,a te,nopirksim Neimaaru un tad liidz gada beigaam centiisimies paardot jebkuru,lai sakasiitu vajadziigos 110milj,lai izietu pa nulleem,a ja nesanaaks,no saakuma uztaisi reaalu naudu,peec tam teeree
Tu īsti neizproti FFP. Jebkurš lielais klubs vasaras transfēra periodā, izdarot lielu pirkumu, var uz brīdi nonākt ārpus FFP limitiem. Bet FFP slēdziens netiek izdarīts Jūlijā un Augustā, bet gan sezonas beigās.

PSG savas sankcijas, neizpildes gadījumā, saņems, gluži kā jebkurš cits. Bet futbola klubu finanšu stāvoklis FFP izpildes izvērtēšanai tiek noķerts sezonas beigās. Gluži kā gada pārskats uzņēmumam arī ir tikai nekas vairāk kā viens fotouzņēmums par to, kā uzņēmuma finanses izskatās konkrētā datumā. Bet tas, kā ir gājis līdz šim "fotošāvienam", netiek piefiksēts. Par finanšu situāciju ārpus finanšu atskaišu sagatavošanas termiņiem dažbrīd uztraucas tikai kreditori.

Interesants Tev domugājiens tik tiešām... Real pārdeva spēlētājus par šādu vērtību, nopirka par šādu. Taču FFP tika fiksēts Jūnijā, jaunās sezonas ieņēmumi vēl nav ieripojuši kasītē.
Ar bilanci "transfēros saņēmām 100M, iztērējām 180M", dotajā brīdī arī Real iespējams būtu ārpus FFP. Bet sezonas beigās pēc pilna sezonas apgrozījuma sasniegšanas un tā pārsvara pār izdevumiem, atkal būs rāmjos.

Tad, pie kā mēs nonākam? Ja klubs, teiksim, augustā, uz īsu brīdi nonāk ārpus FFP rāmja apmēros, kas nav problemātiski, tad ir OK?
Tad kur sākas problemātiskais apmērs? Tur, kur to saredz FC Barcelona? Nē, tur kur to saredz PSG, galu galā izpildot, vai neizpildot FFP.

     [+] [-]

, 2017-08-02 11:37, pirms 7 gadiem
un,lai tavus spriedumus kas ko vareetu apslakteetu saknee,ja reiz varat,tad darat,Neimaars jau aknaas seez

     [+] [-]

, 2017-08-02 11:41, pirms 7 gadiem
Praktiski varam šo Barcelona pēdējo jaunumu Neimara sāgas kontekstā pilnībā nihilizēt līdz maksimāli primitīvam līmenim - Barcelona aizliegs sava darbinieka pāreju uz citu uzņēmumu (klubu), balstoties uz "mēs domājam, ka Jūs nevarat šo darbinieku atļauties".

Nu, pierādiet, nevis domājiet.

     [+] [-]

, 2017-08-02 11:42, pirms 7 gadiem
DaMarcus rakstīja: Praktiski varam šo Barcelona pēdējo jaunumu Neimara sāgas kontekstā pilnībā nihilizēt līdz maksimāli primitīvam līmenim - Barcelona aizliegs sava darbinieka pāreju uz citu uzņēmumu (klubu), balstoties uz "mēs domājam, ka Jūs nevarat šo darbinieku atļauties".

Nu, pierādiet, nevis domājiet.
pirmais vaards ir pieraadi
1 2 42 komentāri