Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Ēriksens un viņu izglābušie mediķi uzaicināti uz Eiropas čempionāta finālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ēriksens un viņu izglābušie mediķi uzaicināti uz Eiropas čempionāta finālu
Kristians Ēriksens. Foto: Reuters/Scanpix

UEFA uz Eiropas čempionāta futbolā finālu, kas svētdien norisināsies Vemblija stadionā Londonā, uzaicinājusi dāņu futbolistu Kristianu Ēriksenu un sešus viņu izglābušos mediķus.

Kristians Ēriksens pēc izrakstīšanas no slimnīcas atkopjas mājās. 12. jūnija spēlē pret Somijas valstsvienību dāņu līderis laukumā sirdsdarbības problēmu saļima, un viņa glābšanai nācās izmantot defibrilatoru.

UEFA uz finālu uzaicinājusi Ēriksenu, viņa sievu un sešus mediķus. Pagaidām gan nav zināms, vai visi dosies uz Vemblija stadionu.

Peders Ersgords bija viens no mediķiem, kurš no UEFA prezidenta Aleksandra Čeferina saņēma VIP ielūgumu uz finālu. "Jūtos kā bērns Ziemassvētku vakarā," priecājās Ersgords. Viņš izteica cerību, ka finālā Dānija cīkstēsies pret Itāliju. "Esmu ļoti lepns par paveikto, bet tas bija komandas darbs, nevis viena cilvēka."

Pusfinālā dāņiem pretī stāsies Anglija, mačam notiekot trešdienas vakarā. Anglijas izlase godinās Ēriksenu, dāvinot Anglijas kreklu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/denmark...
https://www.skysports.com/football/...

  -1 [+] [-]

, 2021-07-06 23:04, pirms 3 gadiem
Man biļete nebūs?

     [+] [-]

, 2021-07-07 02:43, pirms 3 gadiem
Tieshi vakarnakt iedomaajos, bet ja nu tieshaam...

Taa arii buus, ja riit Daanija vinnees Angliju, tad domaaju, ka piedoshanu, Itaalija, bet Daanija buus tie, kuri pacels kausu.