Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Ronaldu un Portugāle pārliecināta par iekļūšanu nākamajā kārtā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ronaldu un Portugāle pārliecināta par iekļūšanu nākamajā kārtā
Krištianu Ronaldu
Foto: LaPresse/Spada/Scanpix

Izdarot par 20 sitieniem vairāk nekā pretinieki, pirmo uzvaru 2016. gada Eiropas čempionātā nespēja izcīnīt Portugāles izlase, kas spēlēja 0:0 pret Austriju. Labākā iespēja bija komandas kapteinim Krištianu Ronaldu, tomēr viņš nerealizēja 11 metru soda sitienu. Tomēr viņš ir pārliecināts par iekļūšanu nākamajā kārtā: "Ja mēģini, tad vienmēr izdodas."

"Esmu lepns par Portugāles izlases rekorda visvairāk aizvadīto spēļu ziņā labošanu. Mans mērķis bija aizvadīt visvairāk maču un gūt visvairāk vārtu. Tomēr esmu sarūgtināts, jo rekordu gribēju pārspēt citādā veidā. Gribējām uzvarēt, tāpēc neiztēlojos šādu situāciju," pauda Portugāles izlases kapteinis Krištianu Ronaldu. "Mums bija daudz momentu un spēlējām labi, taču pietrūka noslēguma. Arī es neizmantoju iespējas - gan pendeli, gan vēl vairākas. Tomēr tā ir daļa futbola."

"Mums jāturpina ticēt, un vēlreiz gribu pateikties Portugāles valstsvienības atbalstītājiem - gan tiem, kuri ieradušies Francijā, gan tiem, kuri atbalsta no citām vietām. Esmu pārliecināts, ka Portugāle nākamajā spēlē atdos visus spēkus. Ja mēģini, tad vienmēr izdodas," turpināja Ronaldu. "Mums, spēlētājiem, jādomā, ka viss ir iespējams. Ja uzvaram, tad kvalificējamies nākamajai kārtai. Jātic arī portugāļu tautai, līdzjutējiem, kuri mīl Portugāli. Neveiksmes neturpināsies mūžīgi, tāpēc jātic pārmaiņām uz labo pusi."

"Mums iet grūti, taču nevaram krist ciešanās. 22. jūnijā cīnīsimies finālā. Koncentrēsimies izšķirošajai spēlei un izcelsim pozitīvās lietas. Nedrīkstam domāt par neizmantotajiem momentiem, godīgi vai negodīgi, jo tāds ir futbols. Nākamā spēle mums būs fināls," norādīja Portugāles izlases galvenais treneris Fernandu Santušs. "Skatoties uz aizvadīto spēli, pirmajās desmit minūtēs komandas centās paveikt lielu darba apjomu. Domāju, ka Austrija uzbruks nedaudz vairāk, bet viņi izvēlējās ātrus pretuzbrukumus."

"Kad pārņēmām kontroli, Austrijas izlase centās to apturēt, un tā bija galvenā atšķirība, ja salīdzinām ar cīņu pret Islandi. Teicu spēlētājiem, ka aizvadījām labu spēli, lai gan otrā puslaika sākumā sniegums bija līdzīgāks," turpināja Santušs. "Atkal mums bija vairāk iespēju, atkal trāpījām pa stabu. Tomēr statistika neko nenozīmē. Esam vienas spēles attālumā no labākā snieguma. Aizvadījām vēl vienu pozitīvu maču, bet nākamajā jāuzvar, un tad komanda augs."

"Mēs bijām labāka komanda, taču nespējām to izmantot un spiedienu pārvērst vārtos. Gribējām uzvarēt, individuālas sniegums bija labs, taču kā komandas biedri gribējām to pārvērst uzvarā," norādīja Portugāles izlases pussargs un par mača labāko spēlētāju atzītais Žuau Motinju. "Abās spēlēs mums bija gana daudz iespēju, bet nespējām gūt vairāk vārtu. Taču joprojām ticam komandas potenciālam. Esam pieraduši pie šādām situācijām. Ja turpināsim tādā pat garā kā pirmajos divos mačos, esmu pārliecināts, ka iekļūsim nākamajā kārtā."

"Esam atviegloti, jo gribējām tikt pie viena punkta. Bija grūta spēle. Priecājos, ka varēju palīdzēt, īpaši šādos apstākļos. Bet visiem bija svarīgi iegūt vienu punktu," pauda Austrijas izlases vārtsargs Roberts Almers. "Jāizbauda šāds iznākums un jāpieveic Islande. Jau pirms turnīra bija zināms, ka jāizcīna vismaz viena uzvara, un mēģināsim pret Islandi. Bijām organizēti, izveidojām divas trīs iespējas. Ja izmantotu, Portugālei klātos smagi."

"Jā, varam mazliet pasvinēt, bet tad jākoncentrējas nākamajai spēlei. Šie ir patīkamie mirkļi, kuri jāizbauda, bet līdz nākamajai spēlei vairs nav palicis daudz laika. Esmu pieredzējis, zinu, kur likt šo rezultātu. Taču visa enerģija jāvelta spēlei pret Islandi," noslēdza Almers.

Izmantotie resursi:
UEFA EURO 2016 - UEFA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-06-19 09:28, pirms 8 gadiem
Man arī liekas ka Ronaldu vajadzētu kaut mazliet vairak respektēt pretiniekus un nebūt varbūt tik pašpārliecinātam...Vakar jau nu bija viņam tiešam iespējas gūt vārtus,pat vairak ka vajadzetu varbut...T;ados brizos protams ka vajag iesist kur nu vel pendeli,tomēr mēs visi zinam ka neviens nav iesitis visas pendeles,tomer tas neizsledz faktu ka tas bija mazliet apkaunojosi... Bet nu Portugālei vel ir iespejas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-06-19 09:39, pirms 8 gadiem
futbolists7890 rakstīja: 22. jūnijā jau spēlēs finālā. Lai veicas!
Kādā finālā??? Tikt finālā ir tikpat reāli kā ieraudzīt savu marokāńa izpriecu caurumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-19 10:00, pirms 8 gadiem
futbolists7890 rakstīja: 22.jūnijs ar tikt tuvu. Bet ja fināls tad fināls. Finālā jau jāspēlē visiem.
Ā sapratu.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-19 10:11, pirms 8 gadiem
Visiem kas saka,ka viņš nesamainījās ar Islandes kapteini. Islandietis jau pateica,ka tas viss ir muļķības. Islandes treneris pirms spēles apsmēja gan Pepe,gan CR. Tā kā CR reakcija uz Islandes autobusu man neliekas nekas traks. Brīnos kā viņam nervu pietika ar to fanu vēl fotogrāfēties pēc spēles vakar. Gaidīt kamēr tas kepons uzstādīs kameru Principā Portugālei ir jābūt play off. Spēlē ta viņi skaisti ar azartu,bet nav realizācijas. Pie tam POR trenerim ir jāmaina standartu izpildītāji. Kuarežma viss gāja pienā. Tik daudz stūra sitienu un nekādas jēgas

  +1 [+] [-]

, 2016-06-19 10:26, pirms 8 gadiem
futbolists7890 rakstīja: Portugālei viegls pretinieks palicis ar Ungārija, kurai 4 punkti. Domāju bez maz ungāri jau tikuši tālāk.
Neatceros kad turnīros pēc šīs shēmas nebūtu pieticis ar 4 punktiem. Tā ir gandrīz 99% garantija iziešanai no grupas.

     [+] [-]

, 2016-06-19 10:27, pirms 8 gadiem
Mjaaa... Portugaale, ja godiigi raada ljoti labu futbolu...tikai realizaacija.. ir vnk kaut kas jaapamaina taktikaa...
manupraat ederu kaa galveno uzbruceeju vajag un Nani ar CR7 nedaudz atvilkt atpkalj, buutu interesanti paskatiities, kaa Portugaale ar stipraakiem pretiniekiem paciinaas, jo ne Islande, ne Austrija diemzjeel nav tie favoriiti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-19 10:56, pirms 8 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Neatceros kad turnīros pēc šīs shēmas nebūtu pieticis ar 4 punktiem. Tā ir gandrīz 99% garantija iziešanai no grupas.
tikai pie
111
111
111
111
bilances visām 4 komandām, bet tā vairs nevar būt
PČ 90, kad vienā grupā bija HOL ANG IRI un ĒĢI
visā grupā bija tikai viena viena uzvara : )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-19 11:43, pirms 8 gadiem
sakāpis

     [+] [-]

, 2016-06-19 12:20, pirms 8 gadiem
Pirms neēsi pārlecis - nesaki HOP!

  +1 [+] [-]

, 2016-06-19 12:24, pirms 8 gadiem
Psc, Portugālei iedod visvājāko grupu turnīrā un pat tajā nevar būt pirmie.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-06-19 13:07, pirms 8 gadiem
HM-PAEDIS UN PADZERIS rakstīja: Situacija par spiti visiem Kristines flopiem ir loti laba! Iespeja ka tiks ara tapat ir 70%, lai gan mees Birojaa ceram uz pretejo. Ja reiz neiet kristinei, nu tad lai lidz galam
birojs Tu, kristine ar lielo brutu rakstas,pamulki biroja sezat?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-06-19 15:12, pirms 8 gadiem
rudy_Latvija rakstīja: Psc, Portugālei iedod visvājāko grupu turnīrā un pat tajā nevar būt pirmie.
tu laikam joko? FIFA Ranking -Portugāle(8) Austrija(10) Ungārija (20) Islande(34) jā va visu kaut ko teikt par to FIFA Rankingu, bet tur tāpat vien komandas nav augstu, jo uzvar savas spēles, ļoti labi zinām ko izdarija Islande, atstāja mājās Nīderlandi, Austrija uzvarēja savā grupā, nezaudējot nevienu spēli, vienīgi Ungāri ieņēma trešo vietu grupā un play-off kārtā uzvarot Norvēģiju tika uz Franciju,bet nu jā, tādam gudrītim kā tev liekas, ka Albānija, Krievija, Īrija, Rumānja, Z-Īrija, Turcija, Zviedrija liekas, ka ir stiprākas par Austriju. F grupā ir noteikti 3 stiprākā grupa turnīrā. jaņem FIFA ranku, tad stabili 2 stiprākā grupa aiz it kā nāves grupas (D). kaut šī F grupa nav nemazāk vāja un visas komandas ir spēcīgas un līdzvērtīgas, Bet Visvājākā jau sen zinām, ka ir Francijas grupa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-19 17:19, pirms 8 gadiem
Ākstu izlase!!!