Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Glušakovs: "Pārsteidza kadri, kuros kaut kāds anglis bradāja pa Krievijas karogu. Varonis!"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Glušakovs: "Pārsteidza kadri, kuros kaut kāds anglis bradāja pa Krievijas karogu. Varonis!"
Deniss Glušakovs
Foto: AP/Scanpix

2016. gada Eiropas čempionātā Krievijas izlasei pēdējā kārtā jāuzvar Velsa, lai cerētu uz iekļūšanu labāko 16 komandu pulkā. Pussargs Deniss Glušakovs solīja, ka ikviens futbolists laukumā atdos visus spēkus. Tāpat viņš atskatījās uz nemieriem, kuros plašā skaitā iesaistīti arī krievu līdzjutēji.

"Ziniet, ja reiz cilvēki tik ļoti vēlas izkauties, tā ir viņu personīgā darīšana. Taču kāpēc tas ir jādara pilsētā starp mierīgiem iedzīvotājiem, starp sievietēm un bērniem? Vai stadionā. Izejiet no pilsētas, piemēram, mežā, un skaidrojiet attiecības visos nepieciešamajos veidos," sacīja Krievijas izlases pussargs Deniss Glušakovs.

"Mani personīgi pārsteidza kadri, kuros kaut kāds anglis bradāja pa mūsu karogu. Varonis, ko lai saka! Lai viņš tā izdara mūsu karavīru priekšā, nevis nomalē, speciāli kamerām. Ļoti zemiski un nesmuki," turpināja Glušakovs, kurš guva Krievijas vienīgos vārtus zaudējumā pret Slovākijas izlasi ar 1:2. "Kad mūsu līdzjutējus provocē dažādos veidos, konflikts ir neizbēgams. Taču pēc tam vainīgi ir tikai krievi. Dīvaini, lai neteiktu vairāk."

Tāpat Glušakovs izteicās arī par izšķirošo grupas spēli pret Velsu. "Skatījos viņu iepriekšējo maču, domāju, kā pret viņiem spēlēt. Galvā ir zīmējums, bet galvenie būs trenera norādījumi. Varam izmantot dažas zonas, dažus momentus. Visu cieņu Velsai, bet šādu komandu varam uzvarēt."

"Savā starpā esam runājuši un nonākuši pie secinājuma, ka uzvarēt iespējams tikai tad, kad viens krīt par visiem, bet visi - par vienu. Kā jau mums rakstīts autobusā. Garantēju, ka ikviens spēlētājs strādās līdz beigām. Cita lieta, ka kādam var neaiziet spēle," norādīja 29 gadus vecais futbolists, kurš pārstāv Maskavas "Spartak". Krievijas valstsvienībā Glušakova kontā kopš 2011. gada ir 45 spēles un pieci vārtu guvumi - pret Andoru, Izraēlu, Luksemburgu, Lietuvu un Slovākiju.

Krievijas un Velsas izlases tiksies rīt pulksten 22:00 pēc Latvijas laika. Krievi ar vienu punktu pašlaik atrodas B grupas pēdējā vietā. Angļiem ir četri punkti, bet Slovākija un Velsa guvušas vienu uzvaru.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

1 2 53 komentāri

  +9 [+] [-]

, 2016-06-19 13:49, pirms 8 gadiem
"Savā starpā esam runājuši un nonākuši pie secinājuma, ka uzvarēt iespējams tikai tad, kad viens krīt par visiem, bet visi - par vienu. Kā jau mums rakstīts autobusā.."

Nu veči nonākušie pie secinājuma! LABRĪT krievi!

 +18 [+] [-]

, 2016-06-19 13:53, pirms 8 gadiem
A, kad krievi pa Latvijas karogu bradā???

  +8 [+] [-]

, 2016-06-19 14:03, pirms 8 gadiem
sandis444444 rakstīja: "Savā starpā esam runājuši un nonākuši pie secinājuma, ka uzvarēt iespējams tikai tad, kad viens krīt par visiem, bet visi - par vienu. Kā jau mums rakstīts autobusā.."

Nu veči nonākušie pie secinājuma! LABRĪT krievi!
Var jau krist pa vienam un visiem kopā, bet kad viņi nonāks pie secinājuma, ka uzvarēt iiiespējams iesitot vismaz vienu bumbu vairāk nekā pretinieks?

 +22 [+] [-]

, 2016-06-19 14:15, pirms 8 gadiem
Paši krievi uzvedas kā īstas c*kas un tad - brīnās - a kāpēc mūs neviens nemīl? Atgādināšu - krievi nosita vienu angļu līdzjutēju un uzbruka parastiem angļu līdzjutējiem sektorā, kur bija arī sievietes un bērni. Ko tad tagad angļiem vajadzētu darīt - bučot Krievijas karogu, teikt krieviem lielu paldies un bučot tiem pakaļu? No visas sirds ceru ka Beils&co uzvarēs parašu un tā aizvāksies projām no Francijas kopā ar visiem saviem debīlajiem faniem.

 +23 [+] [-]

, 2016-06-19 14:23, pirms 8 gadiem
Un kāpēc šajā portālā vispār būtu īpaši jāpublicē ziņas par Krievijas izlasi? Te ir Krievija? Kur galu galā mēs dzīvojam un atrodamies? SC žurnaļugas nesaprot ka tā ir mums naidīga, nedraudzīga valsts? Protams, ka nesaprot, tad kad virs viņu galvām lidos krievu SU un skanēs krievu artilērijas zalves tad tikai sapratīs. Bet es ceru, ka tomēr tik tālu nekad situācija nenonāks.

 +12 [+] [-]

, 2016-06-19 14:27, pirms 8 gadiem
Man gan šķiet, ka karoga mīņāšana un cilvēku slepkavošana tomēr nav īsti salīdzināmi nodarījumi.

 +25 [+] [-]

, 2016-06-19 14:35, pirms 8 gadiem
Un Krievijas politiķi, protams, aizstāv slepkavas. Mūsējos sit, mūsu patiesos varoņus, īstos patriotus, kaut kādu tur tradicionālo vērtību aizstāvjus. Kādu vērtību? Vandālisms, demolēšana, vardarbība un slepkavošana? Tādas ir Krievijas un krievu patiesās vērtības un viņu patiesā seja.

 +11 [+] [-]

, 2016-06-19 14:36, pirms 8 gadiem
Būtu ļoti tipiski kā krievu karavīri slāna civilo. Tur viņam taisnība.

  +4 [+] [-]

, 2016-06-19 14:43, pirms 8 gadiem
Beigs karjeru liekas Jelgavā kopā ar Kļuškinu. Uzvārds tulokjumā izpūtējs. Kur vēl labāku futbolistu atrast Latvijas virslīgai.
Slēpts komentārs: FUNS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +16 [+] [-]

, 2016-06-19 15:07, pirms 8 gadiem
FUNS rakstīja: Par kurām valstīm pēc tavām domām šeit būtu jāraksta:
1)Tikai Latvija 2) Visas pasaules valstīm izņemot Krieviju 3) Tavs ieteiktais 3 variants.
Gaidu atbildi.
Nevajadzētu radīt iespaidu ka MĒS esam Krievija, Krievijas satelītvalsts vai dzīvojam Krievijas informatīvajā telpā. Piemēram SC ir daudz vairāk rakstu par Krievijas hokejistiem, izlasi kā Latvijas. Šodien vien apskatīts, piemēram, Dacjuks. Protams visādi A burti un citi Krievijas troļļi par to tikai priecājas ka SC vienmēr īpašu uzmanību pievērš Krievijai, Krievijas sportam un sportistiem. Ka Krievija vienmēr šeit tiek izdalīta no citu valstu vidus un tai SC vienmēr tiek pievērsta īpaša un nedalīta uzmanība.
Slēpts komentārs: FUNS

 +17 [+] [-]

, 2016-06-19 15:22, pirms 8 gadiem
A man tāds nikns Jenots tiešām liekas pretīgs. Tāds ziepains līdējs krievu d*irsā. Katram savs. Angļi provocēja? Ak nabaga krieveļi. Viņus vienmēr kāds apbižo vai provocē. Ukraina, Gruzija vai parasti angļu līdzjutēji. Un tad krievi vai nu dodas ieņemt jaunas teritorijas, celt jaunkrieviju vai vienkārši dodas slepkavot - kā šajā gadījumā, Jo viņi taču tiek provocēti un apbižoti, nabadziņi, kāds vienmēr dara viņiem pāri. Atgādināšu - krievi tam uzbrukumam bija gatavojušies jau iepriekš, viņiem līdzi bija pat armatūra un metāla stieņi. Un viņi uzbruka parastiem angļu ofisa klerkiem, ne jau ultrām. Gan jau nākošreiz angļu ultras parādīs krieviem kur vēži ziemo. Kaut gan - daudz labāk ir skatīties futbolu, nevis nodarboties ar vardarbību un slepkavošanu. Krievu urlas protams to nesaprot, cīnās par dzimteni, ja jau nevar uzvarēt futbola laukumā.

  +2 [+] [-]

, 2016-06-19 15:35, pirms 8 gadiem
Paskatieties youtube vata tv kanālu...tur par krievu līdzjutējiem šonedēļ 2 sižeti...un vēl daudz kas par atbrīvotju nāciju

  +7 [+] [-]

, 2016-06-19 15:35, pirms 8 gadiem
10 krievi sit 1 angli. Varoņi!
Slēpts komentārs: kramblers

  +7 [+] [-]

, 2016-06-19 16:14, pirms 8 gadiem
kramblers rakstīja: Parasti anglu liidzjuteeji,nu sasmiidinaaja mani shie punkutapas komenteetaaji,pastalnieki
Kas tev ir pret pastalām, mērgli? Nav jau mana problēma ka tev daudz labāk patīk kirzas zābaki.
Slēpts komentārs: 9one

  +7 [+] [-]

, 2016-06-19 16:20, pirms 8 gadiem
9one rakstīja: tu esi slims!!!
Protams, visi kas nebučo krieviem pakaļu ir slimi un pastalnieki.
Slēpts komentārs: 9one

  +9 [+] [-]

, 2016-06-19 16:23, pirms 8 gadiem
9one rakstīja: nē Edvīn tieši tu esi slims !
Jā, jā - protams. Un kāda būtu tiešā diagnoze? Būtu interesanti uzzināt par sevi kaut ko jaunu un nebijušu. Uzraksti kādu patiesu domu pērli.
Slēpts komentārs: 9one
Slēpts komentārs: kramblers
Slēpts komentārs: andromons2

  +9 [+] [-]

, 2016-06-19 16:30, pirms 8 gadiem
kramblers rakstīja: mulki juus esat
Muļķi un slimi. Labi ka jūs esat gudri un veseli. Mēs jau redzam Francijā cik krievi ir gudri un veseli. Visa pārējā pasaule gan ir vieni vienīgi slimi idioti.
Slēpts komentārs: Jaha

  -4 [+] [-]

, 2016-06-19 16:33, pirms 8 gadiem
andromons2 rakstīja: Straume aizej pasūdzies rinkēvičam,vai labāk notupies..
tak shis tupus raksta

  +8 [+] [-]

, 2016-06-19 16:36, pirms 8 gadiem
andromons2 rakstīja: Straume aizej pasūdzies rinkēvičam,vai labāk notupies..
Par ko sūdzēties? Es tāpat zinu ka Latvija ir pilna ar latvāņiem un krieviem. Tās ir Latvijas 50 gadu okupācijas sekas un nekas cits. SC komentāru sadaļa arī to ļoti labi parāda. To sitēju vidū arī bija kadri no Ventspils. Tu domā ka esi ļoti asprātīgs, vai ne? Un tev taču ļoti uztrauc citu cilvēku seksuālā orientācija, vai ne? Kāda gan tev par to daļa?

 +13 [+] [-]

, 2016-06-19 16:39, pirms 8 gadiem
kramblers rakstīja: lieta jau taa ko es simtiem reizhu esmu teicis,pie mums tak nevar buut citam viedoklim,visiem jaaieniist Krievija un jaabucho pakala amerikaaniem,taada taisniiba pajoli
Kāpēc tu domā, ka krievu nīdēji automātiski ir amerikāņu draugi? Kāpēc nevar patikt, teiksim, Ķīna? Bipolāro pasauli atjaunot mēģina tieši krievi un to piekritēji - kas nav ar mums, ir pret mums. Neienāk prātā, ka pārējie nav uzreiz pret, bet izvēlas trešo, ceturto, sesto variantu? Varbūt pat vienkārši pie d.rsas, nevis pret?
Slēpts komentārs: kramblers
Slēpts komentārs: kramblers

  +6 [+] [-]

, 2016-06-19 16:51, pirms 8 gadiem
Vāciešiem ir labs sakāmvārds - raksts tikpat interesants kā ziņa, ka Ķīnā apgāzās rīsu maiss.

  +8 [+] [-]

, 2016-06-19 16:59, pirms 8 gadiem
kramblers rakstīja: tak palasi komentaarus pie jebkura raksta,saistiita ar krieviju, jebkuraa latvijas portaalaa un redzeesi kas ir kas,un es neesmu nekaadaa zinaa par Krieviju,vai ameriku,vnk apriebies tas latvieshu maniakaalais stulbums,par shausmas shausmas shausmiigie krievi ak vai ak vai...par sevi nedomaa ne grama a par krieviju runaa no riita liidz vakaram
Ja tu nezini Latvijas vēsturi - ik pa laikam krievi mēdz uz šejieni "atnākt ciemos" nelūgti, ne gaidīti. Vēl vakar Krievijas TV bija ļoti uztraukušies ka tagad šeit ir NATO karaspēks, kur pirms 25 gadiem bija krievu, un ka NATO lidmašīnas esot tikai 10 sekunžu lidojumā līdz Sanktpēterburgai. NATO taču esot pie Krievijas robežām un tūlīt dosies uzbrukumā. Krievija no visām pusēm ir aplenkta un tūlīt sāksies karš. Mēs taču arī - mazā Baltija provocējam impēriju Krieviju ar savu NATO un rusofobiju.
1 2 53 komentāri