Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Podoļskis: "Uz "Euro 2016" nebraucu kā talismans"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Podoļskis: "Uz "Euro 2016" nebraucu kā talismans"
Lukašs Podoļskis
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas izlases uzbrucējs Lukašs Podoļskis uzskata, ka nav tikai talismans un komandai var palīdzēt arī laukumā, lai gan tiek uzskatīts, ka viņš sastāvā 2016. gada Eiropas čempionāta finālturnīram iekļauts lielās pieredzes dēļ.

"Vācijas izlasē neesmu ieradies kā talismans. Paust tādu apgalvojumu ir necieņa. Esmu aizvadījis vairāk nekā simts mačus un piedalījies daudzos turnīros, un nosaukt mani par talismanu ir bezkaunība," preses konferencē pirms 2016. gada Eiropas čempionāta finālturnīra, kurā vācieši spēlēs vienā grupā ar Ukrainu, Poliju un Ziemeļīriju, sacīja uzbrucējs Lukašs Podoļskis.

30 gadus vecais futbolists Vācijas izlasē aizvadītajās 127 spēlēs guvis 48 vārtus, un viņš bija daļa komandas, kura 2014. gadā uzvarēja Pasaules kausā. Taču Podoļskis pēdējos vārtus valstsvienības rindās guva pirms vairāk nekā gada, tāpēc tiek spekulēts, ka viņš sastāvā iekļauts milzīgās pieredzes, nevis sportiskās formas un snieguma laukumā dēļ.

"Nekad neesmu uzskatījis, ka man pienākas vieta sastāvā, taču mana loma ir svarīga," pauda Podoļskis. "Aizvadīšu septīto lielo turnīru, un galvenais treneris zina, kā izmantot manus plusus gan laukumā, gan ārpus tā. Mans mērķis ir kļūt par Eiropas čempionu. Ja tikšu laukumā un spēlēšu, gribu izmantot katru izdevību."

2012. gadā Podoļskis pievienojās Londonas "Arsenal". Pērn viņš uz īri pārcēlās uz "Milan", taču nespēja nostiprināties komandas sastāvā. Pēdējo sezonu uzbrucējs pabeidza Turcijas klubā "Galatasaray", ar vārtiem finālā palīdzot izcīnīt Turcijas kausu. Līgā viņš sāncenšu vārtsargus pārspēja 13 reizes.

Izmantotie resursi:
Football News and Scores - ESPN FC

     [+] [-]

, 2016-06-02 22:19, pirms 8 gadiem
VAi būs kāds konkursiņš par EIRO 2016. Tas ievērojami vairos interesi par šo pasākumu. Gaidīšu!!

     [+] [-]

, 2016-06-02 23:06, pirms 8 gadiem
lapsina rakstīja: VAi būs kāds konkursiņš par EIRO 2016. Tas ievērojami vairos interesi par šo pasākumu. Gaidīšu!!
Pievienojos