Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

RFS pretinieci Stambulas "Galatasaray" pamet MU uzspēlējušais Zahā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

RFS pretinieci Stambulas "Galatasaray" pamet MU uzspēlējušais Zahā
Vilfrīds Zahā. Foto: Reuters/Scanpix

Piektdien notikušajā UEFA Eiropas līgas izlozē noskaidrojās, ka uz Rīgu dosies Stambulas "Galatasaray". Komandas sastāvā nebūs 31 gadu vecais Vilfrīds Zahā, kurš ticis izīrēts Francijas klubam "Lyon".

Vilfrīdam Zahā ir liela pieredze Anglijas Premjerlīgā. Galvenokārt viņš pārstāvēja "Crystal Palace", labākajā sezonā 33 spēlēs iesitot 14 vārtus, bet divus mačus Kotdivuāras spārns aizvadīja arī Mančestras "United" rindās. 2019. gada vasarā Londonas "Arsenal" piedāvāja 40 miljonus mārciņu par Zahā, bet "Crystal Palace" uzskatīja, ka summa ir pārāk maza un paturēja futbolistu.

Pagājušā gada vasarā Zahā kā brīvais aģents izvēlējās pamest Angliju un pievienojās Stambulas "Galatasaray", kas viņam maksāja 4,35 miljonus eiro sezonā. Turcijas klubā 42 spēles aizvadījušais futbolists pagājušās sezonas beigās kļuva par rezervistu un šīs sezonas ievadā netika pie teikšanas. Tagad Zahā uz vienu sezonu ticis izīrēts "Lyon", kas par iespēju samaksājusi trīs miljonus.

Tikmēr "Galatasaray" vēlas papildināt sastāvu ar spāņu aizsargu Mario Hermoso, kurš pieder Madrides "Atletico" un pagājušajā sezonā Spānijas čempionātā piedalījās 31 spēlē. Interesi par Hermoso piesaisti izrādījusi arī "AS Roma".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...