Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

F grupa: Vakara centrālā spēle Minhenē

F grupa: Vakara centrālā spēle Minhenē
Vai Franks Riberī spēs iedvesmot ''Bayern''?
Foto: AFP

Šovakar plkst. 21:45 tiks aizvadītas UEFA Čempionu Līgas otrās kārtas spēles F grupā. Minhenes ''Bayern'' savā laukumā uzņems Lionas ''Olympique'', bet ''Fiorentina'' spēkosies ar Bukarestes ''Steaua''.

Vakara centrālā spēle Minhenē

Minhenes ''Allianz Arena'' laukumā dosies Vācijas un Francijas čempionvienības – ''Bayern'' un ''Lyon''. Grupas pirmajā spēlē vācieši uzvarēja Bukarestē, ar 1:0 pārspējot ''Steaua'', bet Lionas komanda savā laukumā atspēlējās no 0:2 un izcīnīja punktu spēlē pret ''Fiorentina'' – 2:2.

''Bayern'' samgnēji sākuši Vācijas Bundeslīgas čempionātu, pēdējās divās spēlēs piedzīvojot zaudējumus Hanoverei un Brēmenes ''Werder''. Pie tam, pēdējiem tika zaudēts savā laukumā ar 2:5. Vācijas čempionu noskaņojumu nedaudz uzlabojusi ziņa, ka komandai, iespējams, varēs palīdzēt franču pussargs Franks Riberī. Riberī nospēlēja otro puslaiku pēdējā zaudētajā Bundeslīgas spēlē Hanoverē. Bijušajam Marseļas ''Olympique'' spēlētājām nebūs jāmeklē papildus motivācija spēlē pret Lionas komandu. Vāciešu galvenā problēmā pēdējā laikā ir sliktā aizsardzībā, uz ko uzmanību vērš arī komandas galvenais treneris Jirgens Klinsmans: ''Nedrīkstam atkal zaudēt vārtus, un jācer, ka mūsu uzbrucēji spēs pārspēt Lionas vārtsargu. Galvenais pašiem neielaist vārtus.''

''Fiorentina'' – ''Steaua''

Grupas otrajā spēlē Florencē ''Artemio Franchi'' stadionā laukuma saimnieki ''Fiorentina'' uzņems titulēto Rumānijas klubu Bukarestes ''Steaua''. Itāļi pirmajā spēlē Lionā nespēja noturēt 2 vārtu pārsvaru un bija spiesti samierināties ar neizšķirtu– 2:2, bet rumāņi savā laukumā ar 0:1 zaudēja ''Bayern''.

''Fiorentina'' komandai šī ir tikai otrā sezona Čempionu Līgā, tāpēc pieredzes ziņā noteikti pārsvars ir rumāņiem, kas turnīrā piedalās jau 6. reizi kluba pastāvēšanas vēsturē. Pieredzes faktora nozīmi uzsver arī ''Fiorentina'' rumāņu uzbrucējs Adrians Mutu, kam šīvakara spēle būs īpaša, jo būs jāspēlē pret saviem tautiešiem: ''Viņiem [Steaua] ir lielāka pieredze un tradīcijas Čempionu Līgā, tādā ziņā viņiem ir pārsvars, bet tas mūs nebiedē.''

F Grupa

VKomandaSUNZGV:ZVP
1. Bayern 1 1 0 0 1:0 3
2. Fiorentina 1 0 1 0 2:2 1
3. Lyon 1 0 1 0 2:2 1
4. Steaua 1 0 0 1 0:1 0

Betway.com prognozes

Bayern 1.85
Neizšķirts 3.30
Lyon 4.40

Fiorentina 1.50
Neizšķirts 3.75
Steaua 6.50

Izmantotie resursi:
uefa.com
betway.com


LNK Sporta parks. Foto: FK RFS
26

RFS Čempionu līgas kvalifikācijas mājas spēli pret ''Larne'' aizvadīs ''LNK Sporta parkā''

Latvijas čempione futbolā RFS pavēstījusi, ka UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmās kārtas mājas spēli aizvadīs savās mājās – ''LNK Sporta parkā''.
Vroclavas "Śląsk" kluba līdzjutēji. Foto: WKS Śląsk Wrocław
21

"Riga" būs smags pārbaudījums Vroclavā, "Liepājas" pāra uzvarētājai ielozē "Gent"

Šodien UEFA mītnē Šveices pilsētā Nionā tika izlozēti arī Eiropas līgas un Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas pāri. "Riga" mērosies spēkiem ar Polijas vicečempioni Vroclavas "Śląsk", savukārt gadījumā, ja "Liepāja" un "Auda" pieveiks Fēru Salu vienības, tām pretī stāsies attiecīgi Beļģijas "Gent" un Ziemeļīrijas "Cliftonville".
Mirklis pirms "Bodø"/"Glimt" un "Roma" kaujas Eiropas Konferences līgas ceturtdaļfinālā 2022. gadā. Foto: UEFA
4

Uzvaras pār ziemeļīriem gadījumā RFS ceļos pie Mourinju tracinājušā kluba

UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrās kārtas izlozē RFS un Ziemeļīrijas "Larne" pāra uzvarētājai ielozēta Norvēģijas spēcīgākā vienība "Bodø"/"Glimt".