Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Fiorentina" uzvaru nebija pelnījusi

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Fiorentina" uzvaru nebija pelnījusi
"Steaua" galvenais treneris Mariuss Lakatušs.
Foto: AP

Pēc UEFA Čempionu līgas F grupas spēles starp Itālijas "Fiorentina" un Rumānijas "Steaua", kas noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, itāļu galvenais treneris Čezāre Prandelli atzina: rezultāts ir godīgs un uzvaru mēs nebijām pelnījuši.

"Spēles iznākums priekš mums ir pozitīvs. Svarīgi, ka neielaidām vārtus, jo viņi izskatījās svaigāki par mums. Esmu ļoti apmierināts ar manu spēlētāji attieksmi un cīņassparu. Vienmēr ir grūti spēlēt pret tik lieliski organizētu komandu, tāpēc mums neatlika nekas cits, kā mēģināt spēlēt ar tālām piespēlēm, kam nebija rezultāta. Tuvojoties mača beigām mēs riskējām vairāk, jo vēlējāmies izraut uzvar, bet "Steaua" bija ļoti bīstama pretuzbrukumos. Uzvaru tomēr nebijām pelnījuši, un neizšķirts ir godīgs iznākums. Tomēr šī komanda pelnījusi uzsvaru jau par to, ko tā sasniegusi," komentēja Prandelli.

"Steaua" galvenais treneris Mariuss Lakatušs pēc mača sacīja, ka tomēr ir sarūgtināts par neizcīnītiem trim punktiem: "Nospēlējām labi un izveidojām dažus bīstamums momentus, sevišķi mača beigu daļā. Tāpēc esam sarūgtināti, ka tomēr neizdevās gūt vārtus un izcīnīt trīs punktus. Tomēr komanda rādīja teicamu sniegumu un darīju visu, lai uzvarētu. Neizšķirts ir labs rezultāts, un tagad mums jāturpina spēlēt tādā pašā garā, ja vēlamies Čempionu līgā cīnīties ar "Fiorentina" līmeņa klubiem. Mūsu grupa ir ļoti līdzīga, un katrai komandai ir cerības tikt tālāk. Pirms mača lūdzu spēlētājiem cīnīties kā vienotai komandai, kas arī izdevās, tāpēc spējām noturēt tādus futbolistus kā Mutu un Džiraldino."

Izmantotie resursi
uefa.com