Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Sulšērs par Kavani: "Vēlamies, lai viņš "United" spēlē arī nākamsezon"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Sulšērs par Kavani: "Vēlamies, lai viņš "United" spēlē arī nākamsezon"
Edisons Kavani. Foto: AFP/Scanpix

UEFA Eiropas līgas pusfinālā Mančestras "United" vakar ļoti rezultatīvā spēlē ar 6:2 pārspēja "Roma". Ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās urugvajietis Edisons Kavani. Pēc spēles "United" galvenais treneris Ūle Gunārs Sulšērs izteica cerību, ka Kavani "United" pārstāvēs arī nākamsezon.

"Kavani bija lielisks," Sulšērs iesāka. "Esmu jau iepriekš teicis, ka viņam, spēlējot centra uzbrucēja pozīcijā, ir jābūt fokusa punktam. Caur viņu ir jāiet piespēlēm, lai viņš varētu gūt vārtus un izkārtot labas iespējas saviem komandas biedriem. Protams, ka viņš arī neizmantoja pāris iespējas, bet tieši tāpēc viņš šeit ir – ja viņam būs trīs vai četras labas iespējas spēlē, viņš noteikti gūs vārtus."

Norvēģis turpināja: "Esmu pilnībā apmierināts ar Kavani sniegumu. Viņš ir krietni uzlabojis savu fizisko kondīciju. Lieliskā piespēle Fernandišam pirmo vārtu guvumā un piespēle Grīnvudam sesto vārtu guvumā parāda to, cik pieredzējis viņš ir – šajā sezonas posmā šādi spēlētāji ir īpaši svarīgi. Edisons zina manas domas, viņš zina, ka vēlos, lai viņš paliek komandā arī nākamsezon. Zinu, ka šis gads bija grūts visiem, bet es viņam apsolīju, ka ar "United" atbalstītājiem tribīnēs spēlēšana šeit ir pavisam citādāka."

Uz jautājumu, kā Kavani noturēt komandā arī nākamsezon, Sulšērs atbildēja: "Mums nav viņam jāpārdod klubs. Viņam ir jāsajūt tas, kā ir gūt vārtus atbalstītāju priekšā. Tā ir pavisam cita sajūta. Mums ir labākie atbalstītāji pasaulē, un nav labākas sajūtas, kā gūt vārtus un atzīmēt tos kopā ar viņiem [atbalstītājiem]."

Nākamo spēli "United" aizvadīs 2. maijā, Premjerlīgas ietvaros tiekoties ar "Liverpool", bet 6. maijā sarkanajiem velniem paredzēta atbildes spēle Eiropas līgā – Romā "United" jāsaliek punkti uz "i", lai iekļūtu finālā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/news/11095/12290566/ole-gunnar-solskjaer-doing-all-he-can-to-convince-edison-cavani-to-stay-at-manchester-united'

  -1 [+] [-]

, 2021-04-30 14:46, pirms 3 gadiem
beidz irst Ule, labākie fani ir Liverpūlē!

  +1 [+] [-]

, 2021-04-30 15:48, pirms 3 gadiem
Loserpool atbalstītājs tas nav fans,tā ir diagnoze..!

     [+] [-]

, 2021-05-01 04:35, pirms 3 gadiem
Klausies, vienmeer esmu, buushu LFC atbalstiitaajs, par to nav jautaajumu.

Bet Cavani Man Utd ir cilveeks, kursh jaapatur!!! Vinjsh ir tas forwards, kuram, ja barosi bumbas, buus score! Iepuut man ar visiem Mbape utt., arii slota kaadreiz shauj.