Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Eiropas līgas spēlē Maskavas "Spartak" līdzjutējs uzbrūk savas komandas kapteinim

Rolands Eliņš

Eiropas līgas spēlē Maskavas "Spartak" līdzjutējs uzbrūk savas komandas kapteinim
Deniss Glušakovs. Foto: TASS/Scanpix

Šovakar aizvadītajā UEFA Eiropas līgas spēlē laukumā izskrēja Maskavas „Spartak” fans, uzbrūkot komandas kapteinim Denisam Glušakovam, kurš pēdējā laikā kritis vietējo fanu nežēlastībā.

„Spartak” un Austrijas „Rapid” spēles laikā laukumā izskrēja kāds vietējais futbola līdzjutējs, kurš konfrontēja „Spartak” kapteini Denisu Glušakovu. Pēc neilgas vārtu apmaiņas Glušakovs pagrūda līdzjutēju, un sākās asumi, kurus gan ātri izdevās apturēt pārējiem „Spartak” spēlētājiem, kas izšķīra Glušakovu un laukumā izskrējušo līdzjutēju, kuru pēc tam aizveda drošības darbinieki.

„Spartak” šī bija neveiksmīga spēle arī citā aspektā – lai arī maskavieši vēl 80. minūtē bija vadībā ar 1:0, divi beigās ielaisti vārti noveda pie zaudējuma 1:2, krietni mazinot cerības izkļūt no grupas.

Vēl viens incidents Glušakova dēļ radās pēc spēles. Glušakovam noejot no laukuma, kāds fans izkliedza apvainojumu viņa virzienā, kas savukārt nepatika citiem „Spartak” līdzjutējiem un izcēlās kautiņš, kuru pēc krietna brītiņa izšķīra stadiona apsardzes darbinieki.

Glušakovs „Spartak” līdzjutēju vidū ir kļuvis par kontroversiālu personu, jo viņš tiek uzskatīts par atbildīgu bijušā galvenā trenera Masimo Karreras izstumšanā no komandas.

Izmantotie resursi:
Болельщик "Спартака" напал на Глушакова во...