Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Kalns: ''Ir jānolaižas uz zemes. Vari sist Latvijā, bet sevi jāparāda ir Eirokausos''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kalns: ''Ir jānolaižas uz zemes. Vari sist Latvijā, bet sevi jāparāda ir Eirokausos''
Jurģis Kalns (no kreisās). Foto: Valmiera FC

Pašreizējās Virslīgas līderes ''Valmiera'' galvenais treneris Jurģis Kalns pēc izstāšanās no UEFA Konferences līgas kvalifikācijas atklāja, ka visi pieci vārti ielaisti pēc muļķīgām pašu kļūdām, un nosacītie līderi sevi šajā kārtā nav pierādījuši no labākās puses.

Ceturtdienas vakarā no tālākās cīņas, lai iekļūtu UEFA Konferences līgā, izstājās pašreizējā Virslīgas līdere ''Valmiera'', kas izbraukumā ar 1:3 zaudēja Ziemeļmaķedonijas ''Shkendija'', tādējādi divu spēļu summā zaudējot ar 2:5.

"Kopsavilkums ir tāds, ka uzvarēja laukumā labākā komanda. Nespējām pielāgoties ''Shkendija'' piedāvātajam stilam. Viņi mums parādīja, kāds ir Eiropas futbols. Šeit nav vieglu spēļu, te neviens neko nedāvina,'' pēcspēles preses konferencē komentāru iesāka galvenais treneris Jurģis Kalns.

Pirmā puslaika sākumā ''Valmiera'' ielaida vārtus, taču prata atspēlēties. Trenerim licies, ka tas varētu būt pagrieziena punkts, taču vēlāk tikuši ielaisti kārtējie vārti pašu pieļauto kļūdu dēļ. ''Likās, ka pie 1:1 mēs beidzot varētu pārņemt kontroli šajā sērijā, taču tad fantastiski muļķīgi ielaistie otrie vārti. Jāsaka, ka visi pieci ielaistie vārti bija muļķīgi. Tie bija nevajadzīgi pēc bērnišķīgām kļūdām.''

"Puslaikā mums bija laba saruna, es izbļāvos ar tādām emocijām, un uz otro puslaiku izgājām fantastiski noskaņojušies,'' komandas iekšienē valdošo atmosfēru pirms otrā puslaika atklāja Kalns, kurš gan pie reizes pakritizēja komandas līderus. "Žēl, ka mūsu nosacītie līderi šajā kārtā diemžēl neko neparādīja. Arī aizsardzība bija šķidra. Ja ir jānosauc šīs spēles labākais spēlētājs, tad tas bija Alvis Jaunzems."

Jau pēc trim dienām ''Valmiera'' turpinās Virslīgas čempionātu ar maču pret ''Audu''. Lūgts raksturot, ko kluba spēlētāji var sev paņemt no šīm spēlēm, galvenais treneris bija skarbs. ''Bagāžniekā tiks paņemts tas, ka ir jānolaižas uz zemes. Tu vari graut Latvijā, tu vari sist iekšā Latvijā, bet skatuve, kur tev sevi jāparāda ir šeit, Eirokausi, un to diemžēl mūsu līderi neizdarīja.''

  +5 [+] [-]

, 2022-07-29 09:00, pirms 2 gadiem
Nu redz,tikai pēc neveiksmēm seko pareizie vārdi.Žēl,ka jāmācās no pašu kļūdām,nevis citu.

  +5 [+] [-]

, 2022-07-29 09:01, pirms 2 gadiem
Bailes spēlēt pa zemi savu futbolu izšķīra spēli. Atliek noskaidrot, kam bija bail - treneriem vai spēlētājiem...

  +4 [+] [-]

, 2022-07-29 09:35, pirms 2 gadiem
Grūti jau to starptautisko pieredzi savākt ar divām spēlēm gadā, nu nekas, virslīgā atbildīgas spēles sezonas izskaņā ar spiedienu varētu sanākt, vieglas paralēles

  -3 [+] [-]

, 2022-07-29 10:07, pirms 2 gadiem
Un ko viņš kā uzbrucējs parādīja eirokausos laika posmā no 2001. - 2015.? Ar šādiem paziņojumiem var mētāties tikai dažas personas Latvijā - Pahars, Rubins, Verpis, Laizāns, Rudnev, Cauņa.

  +4 [+] [-]

, 2022-07-29 10:52, pirms 2 gadiem
Leitnants rakstīja: Un ko viņš kā uzbrucējs parādīja eirokausos laika posmā no 2001. - 2015.? Ar šādiem paziņojumiem var mētāties tikai dažas personas Latvijā - Pahars, Rubins, Verpis, Laizāns, Rudnev, Cauņa.
Ja pats neesi Ronaldo, tad no citiem spēlētājiem vispār neko nedrīkst prasīt?

  +1 [+] [-]

, 2022-07-29 10:52, pirms 2 gadiem
Tāds ir Latvijas virslīgas līmenis(ļoti zemas kvalitātes).Tas ar visiem sapirktajiem 4.5 līmeņa spēlētājiem no ārzemēm.Kā var būt citādi.Par mūsējiem it kā līderiem nerunāsim,var spēlēt tikai Latvijā,koka klucis konstantīns.

  +2 [+] [-]

, 2022-07-29 11:01, pirms 2 gadiem
Leitnants, Ja Tu kautko saproti no futbola, tad Tev vajadzētu zināt, ka ne katrs spēlētājs, vai tas ir uzbrucējs, vai aizsargs, vai vārtsargs, kā spēlētajs var nebūt nekāds dižais, bet kā treneris var būt teicams un arī otrādi, spēlētājs super, bet kā treneris nekāds. Tāpēc nevajag pārmest Jurgim. Viņš jau ir pierādījis, ka var būt labs treneris un laikam ejot būs vēl labāks.

  +2 [+] [-]

, 2022-07-29 13:11, pirms 2 gadiem
Jā , Valmiera un tās līderi neko neparādīja. Ar savu sādžas futbolu var brīžiem zīmēties tikai virslīgā.

  +4 [+] [-]

, 2022-07-29 13:29, pirms 2 gadiem
'' Zvaigznīšu '' brīdis jāpārslimo , netikai spēlētājiem , bet arī treneriem un jāatceras tas kas iet cauri virslīgā nedarbojas eirokausos . Rūgta mācība cerams nāks par labu , ja ne nu tad kulsaties mūžigi pa virslīgu un varēsiet lepoties un priecāties par labākā mēneša un citiem ''tituliem '' !

  -1 [+] [-]

, 2022-07-29 14:11, pirms 2 gadiem
To ,ka Valmiera ir laba komanda un māk spēlēt labu futbolu ,atsevišķās spēlēs,šaubu nav .
Bet lai gūtu uzvaras tad kad vajag visvairāk,iegūtu titulus ir vajadzīga pieredze ,ko nevar nopirkt ,mantot utt tā jāiegūst caur šādām neveiksmēm!
Tāpēc novēlu izdarīt pareizos secinājumus un turpināt priecēt līdzjūtējus vietējā čempī un kausā!

  -3 [+] [-]

, 2022-07-29 14:15, pirms 2 gadiem
Nu nekas, nākamajā gadā būs garantētas vismaz 4 spēles! Iegūs pieredzi un tad jau tiks arī pie kādas uzvaras! Bet priekš eiropas tirgiem spēlētājiem savu cenu neizdevās īsti pacelt!

  +1 [+] [-]

, 2022-07-29 14:29, pirms 2 gadiem
bebrs12345678 rakstīja: Nu nekas, nākamajā gadā būs garantētas vismaz 4 spēles! Iegūs pieredzi un tad jau tiks arī pie kādas uzvaras! Bet priekš eiropas tirgiem spēlētājiem savu cenu neizdevās īsti pacelt!
Domāju daudzi no līderiem būs prom pēc sezonas , ja to vietā paņems tikai jaunos atkārtosies katru gadu tas pats .

  +3 [+] [-]

, 2022-07-29 14:30, pirms 2 gadiem
juings rakstīja: Domāju daudzi no līderiem būs prom pēc sezonas , ja to vietā paņems tikai jaunos atkārtosies katru gadu tas pats .
Valmiera nekļūs pa čempioniem... drīz sāks zāģēt visiem...

  -1 [+] [-]

, 2022-07-29 14:47, pirms 2 gadiem
Ļurba rakstīja: Valmiera nekļūs pa čempioniem... drīz sāks zāģēt visiem...
Ej nu labāk pieļurbāties! Sabiedrībai no tā būs lielāks labums.

     [+] [-]

, 2022-07-29 14:54, pirms 2 gadiem
Kuri līderi var būt prom,Krollis nesmīdiniet.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-29 15:18, pirms 2 gadiem
saulainaespania rakstīja: Kuri līderi var būt prom,Krollis nesmīdiniet.
Krollis , Mena , Jokota Želizko iespējams vēl kāds
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-07-29 19:21, pirms 2 gadiem
Riga un RFS ir gaismas gada attālumā virslīgas tabulā. Ja runa par eirokausiem, tad Riga ir gaismas gada attālumā no visiem LV klubiem. Tiešām žēl ka Riga nākošgad nespēlēs čempionu līgas kvalifikācijā. RFS, ko RFS ir panākuši šogad eirokausos? Zaudēja savu vienīgo dueli? Kamēr nebūs kaut vienas stabīlas uzvaras eirokausos, par RFS neko diži labu nevar pateikt eirokausu sakarā.
Ps. Par Riga un RFS uzvarām nākamajā kārtā eirokausos. 🇱🇻🥳🇱🇻