Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Neimārs pēc neveiksmīga otrā puslaika: "Zaudējām kaujā, bet karš vēl turpinās"

Agris Suveizda

Neimārs pēc neveiksmīga otrā puslaika: "Zaudējām kaujā, bet karš vēl turpinās"
Fils Foudens un Neimārs. Foto: Reuters/Scanpix

Vakar platu soli pretī savam pirmajam UEFA Čempionu līgas finālam spēra "Manchester City", kas izbraukumā prata atspēlēties un ar lieliska otrā puslaika un arī veiksmes palīdzību pārspēt PSG (2:1).

"Manchester City" galvenais treneris Žuzeps Gvardiola: "Pirmajā puslaikā kopumā bijām kautrīgi. Visi spēlēja droši, bez personības, bet pēdējās 10-15 minūtēs mēs bijām tik labi – bijām daudz agresīvāki bez bumbas. Otrais puslaiks bija daudz labāks. Agri atguvām bumbu, un tas nav viegli, jo viņiem ir ļoti laba uzbrukuma sākumfāze un Neimārs, Anhels Di Marija un Marko Verrati, kuri skrēja aiz aizsargiem. Taču ar bumbu bijām agresīvi un kaislīgi.

Pagaidām paveikta ir tikai puse darba. Vienādojums ir vienkāršs: ja spēlēsim kautrīgi un nebūsim tādi, kādi varam būt, tad viss var notikt, jo PSG pietiek kvalitātes pagriezt cīņu kājām gaisā. Taču, ja spēlēsim tā, kā to darījām otrajā puslaikā, mums varbūt būs iespēja sasniegt finālu. Esmu drošs, ka atbildes spēle būs citāda, jo Maurisio Početino būs mācījies no šīs spēles kļūdām. Esmu priecīgs, ka spēlētāji ģērbtuvē pēc mača bija tik mierīgi un nebija nekādas līksmošanas."

PSG galvenais treneris Maurisio Početino: "Pirmajā puslaikā bijām daudz labāki par viņiem, taču otrajā puslaikā nespējām noturēt mūsu intensitātes līmeni. Tā būs viena no atbildes spēles atslēgām. Zinām, ka varam to paveikt. Futbolā ir jātic. Pēc sešām dienām dosimies turp un pieiesim spēlei ar tādu pašu attieksmi kā šai. Protams, "Manchester City" ir priekšroka, bet ir jācenšas. Aizvadījām labas spēles gan Barselonā, gan Minhenē – mums jau ir lielisku spēļu pieredze izbraukumā. Ir jātic saviem spēkiem!" PSG uzbrucējs Neimārs: "Zaudējām kaujā, bet karš vēl turpinās. Ticu komandai. Ticu, ka varam būt labāki, nekā bijām šajā spēlē."

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
https://twitter.com/neymarjr/status...

     [+] [-]

, 2021-04-29 11:22, pirms 3 gadiem
Izskatījās, ka Foudens un Neimārs ir draugi.

     [+] [-]

, 2021-04-29 17:53, pirms 3 gadiem
Idiots vispār zin, kas ir karš? Runā un nedomā ar smadzenēm.