Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

RFS futbolistam Paničam sejas kaula lūzums, sezona, visticamāk, beigusies

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

RFS futbolistam Paničam sejas kaula lūzums, sezona, visticamāk, beigusies
Stefans Paničs. Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas futbola Virslīgas vicelīderes RFS futbolists Stefans Paničs iedzīvojies sejas kaula lūzumā. Sezona futbolistam, visticamāk, ir noslēgusies, pēc mača preses konferencē sacīja komandas galvenais treneris Viktors Morozs.

Trešdienas vakara UEFA Konferences līgas kvalifikācijas mačā starp RFS un Azerbaidžānas klubu ''Sabah'' rīdzinieku balsta pussargs Stefans Paničs sadūrās ar pretspēlētāju, iedzīvojoties sejas kaula lūzumā.

''Paničam ir grūta situācija. Viņš aizbrauca uz slimnīcu. Viņam veiks operāciju. Kaula lūzums,'' pēc spēles preses konferencē teica RFS galvenais treneris Viktors Morozs. Vēlāk, atbildot uz jautājumu par to, vai Paničam sezona, visticamāk, ir noslēgusies, Morozs teica: ''Domāju, ka jā.''

Šodien RFS klubs paziņojumā apliecināja savainojuma nopietnību un ka viņam būs nepieciešama operācija.

"Vakar nopietnu savainojumu guva mūsu pussargs Stefans Paničs," rakstīja RFS savos sociālajos tīklos. "Vēlamies pateikties Medicīnas centrs ARS un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests par operatīvu un profesionālu rīcību. Spēlētājs ir labās rokās, tiek veikti visi nepieciešamie izmeklējumi, bet vēlāk futbolistam tiks veikta operācija. Visa kluba vārdā Stefanam novēlam izturību smagā brīdī, veiksmīgu operāciju un atveseļošanās procesu."

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/watch?v=mzn...

     [+] [-]

, 2023-07-27 12:10, pirms 10 mēnešiem
Ja 2 galvaskausa lūzums mēneša laikā virslīgā!
Vajag pieņemt mērus!

  +4 [+] [-]

, 2023-07-27 12:20, pirms 10 mēnešiem
oxa rakstīja: Ja 2 galvaskausa lūzums mēneša laikā virslīgā!
Vajag pieņemt mērus!
Pirmkārt jau šis nenotika virslīgā. Otrkārt, kādus mērus tu gribi pieņemt, ķiveres vilkt visiem galvā?

  +2 [+] [-]

, 2023-07-27 12:40, pirms 10 mēnešiem
Ļoti bīstama spēle no Azerbaidžānas komandas spēlētāja puses beidzās ar bēdīgām sekām. Viņš acīmredzot kavēja situāciju, viņam nebija iespēju tikt klāt bumbai, kuras vietā viņš izdarīja sitienu pa Paniča galvu. Pie analoģiskas situācijas iebraucot pretinieka kājās, visticamāk, pienāktos sarkanā kartīte. Šajā gadījumā tiesnesis pat īsti pārkāpumu nesaskatīja.

  +3 [+] [-]

, 2023-07-27 12:58, pirms 10 mēnešiem
Noteikumi ir par maigiem!!!
Vajag bez izņēmuma kā hokejā, sitiens ceļgala vai galvas rajonā un doties uz ģērbtuvi. Punkts.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-27 13:04, pirms 10 mēnešiem
krokodilumednieks rakstīja: Ļoti bīstama spēle no Azerbaidžānas komandas spēlētāja puses beidzās ar bēdīgām sekām. Viņš acīmredzot kavēja situāciju, viņam nebija iespēju tikt klāt bumbai, kuras vietā viņš izdarīja sitienu pa Paniča galvu. Pie analoģiskas situācijas iebraucot pretinieka kājās, visticamāk, pienāktos sarkanā kartīte. Šajā gadījumā tiesnesis pat īsti pārkāpumu nesaskatīja.
Vai šajā spēlē bija pieejams VAR? Ja bija, jāvērtē tiesnešu komandas atbildība, tomēr iespējamo sarkano kartīti būtu pienākums pārbaudīt.

  +2 [+] [-]

, 2023-07-27 13:10, pirms 10 mēnešiem
Timo2 rakstīja: Vai šajā spēlē bija pieejams VAR? Ja bija, jāvērtē tiesnešu komandas atbildība, tomēr iespējamo sarkano kartīti būtu pienākums pārbaudīt.
Cik saprotu, tad Eiropas kausu pirmajās kvalifikācijas kārtās VAR netiek izmantots. Grupu turnīros pat Konferenču līgā, šķiet, tas ir obligāts, bet zinātāji varētu šo momentu precizēt.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-27 14:26, pirms 10 mēnešiem
IIHF WC 2023 rakstīja: Noteikumi ir par maigiem!!!
Vajag bez izņēmuma kā hokejā, sitiens ceļgala vai galvas rajonā un doties uz ģērbtuvi. Punkts.
Un tos, kam iesper pa kāju, bet valstās pa zemi seju saķēris - arī uzreiz nost no laukuma

     [+] [-]

, 2023-07-27 15:42, pirms 10 mēnešiem
krokodilumednieks rakstīja: Cik saprotu, tad Eiropas kausu pirmajās kvalifikācijas kārtās VAR netiek izmantots. Grupu turnīros pat Konferenču līgā, šķiet, tas ir obligāts, bet zinātāji varētu šo momentu precizēt.
No šī gada ieviesa, ka arī visos čempionu līgas kvalifikācijas posmos jābūt VAR. Varbūt pēc pāris gadiem būs obligāts arī Eiropas un Konferences kvalifikācijās.

     [+] [-]

, 2023-07-27 16:23, pirms 10 mēnešiem
PatiesiObjektivais rakstīja: No šī gada ieviesa, ka arī visos čempionu līgas kvalifikācijas posmos jābūt VAR. Varbūt pēc pāris gadiem būs obligāts arī Eiropas un Konferences kvalifikācijās.
Paldies par informāciju! Cerams, ka ieviesīs arī Konferences kvalifikācijā. Šis bija gadījums, kurā VAR iejaukšanās būtu bijusi nepieciešama.

     [+] [-]

, 2023-07-27 17:18, pirms 10 mēnešiem
Tiesnesis visu spēli kopumā tiesāja tā it kā azeri būtu mājinieki,bet šo incidentu vispār noignorēja.

     [+] [-]

, 2023-07-27 19:05, pirms 10 mēnešiem
BenSimmonsBall rakstīja: Pirmkārt jau šis nenotika virslīgā. Otrkārt, kādus mērus tu gribi pieņemt, ķiveres vilkt visiem galvā?
Viņš par Rīgas mēru runā. Būtu Rīgā mērs, nebūtu lauzto kaulu