Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Riga" uzvaras gadījumā Konferences līgas trešajā kārtā spēkosies ar Maltas klubu "Hibernians"

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

"Riga" uzvaras gadījumā Konferences līgas trešajā kārtā spēkosies ar Maltas klubu "Hibernians"
Foto: imago images/Pro Sports Images/Scanpix.ee

Šovakar tika aizvadītas trīs UEFA Konferences līgas otrās kārtas atbildes spēles. Čempionu zarā Maltas klubs "Hibernians" savā laukumā atspēlējās un ar 4:2 pieveica Sanmarino klubu "Folgore", divu spēļu summā uzvarot ar 7:3. Tieši ar "Hibernians" otrās kārtas pārvarēšanas gadījumā spēkosies Latvijas čempione "Riga".

Pirmajā spēlē uzvarējusi ar 3:1, arī šo spēli Maltas klubs iesāka ļoti veiksmīgi, jau devītajā minūtē izvirzoties vadībā ar 1:0. Tiesa, līdz puslaika beigās "Folgore" atgrieza intrigu divu spēļu summā, gūstot divus vārtus un samazinot starpību līdz minimumam. Otrajam puslaikam gan pundurvalstiņas klubam spēka nepietika - "Hibernians" guva trīs bezatbildes vārtus un uzvarēja ar 4:2 un 7:3 divu spēļu summā. Ar diviem vārtiem "Hibernians" rindās izcēlās Jurgens Degabriele, kurš vienreiz izcēlās arī pirmajā abu komandu tikšanās reizē.

Tāpat trešajā kārtā iekļuvusi arī Fēru salu komanda "HB Torshavn", kas divu spēļu summā ar 6:0 negaidīti sagrāva Melnkalnes "Buducnost" un Albānijas komanda "Teuta", kas Andorā salauza vietējās komandas "Inter Escaldes" pretestību, atspēlējoties no pirmajā spēlē iekrātā 0:2 deficīta un, pateicoties papildlaikā realizētam 11 metru soda sitienam, divu spēļu summā uzvarēja ar 3:2.

"Riga" savu atbildes maču izbraukumā pret Maķedonijas "Shkendija" aizvadīs ceturtdien, deviņos vakarā, un spēles tiešraidi būs iespējams vērot Sportacentrs TV kanālā.