Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Fergusons slavē Noieru un Gigsu, velsietis nedaudz vīlies par mazo rezultātu

Andris Liepa
Andris Liepa

Fergusons slavē Noieru un Gigsu, velsietis nedaudz vīlies par mazo rezultātu
Raiens Gigss
Foto: AP/Scanpix

Vakar UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē „Manchester United” izbraukumā ar 2:0 apspēlēja vietējo Gelzenkirhenes „Schalke 04”. Uzvarētāju spēlētājs un pirmo vārtu autors Raiens Gigss atzina, ka vajadzējis uzvarēt ar pārliecinošāku rezultātu.

Alekss Fergusons: „Mūsu koncentrācija, ātrums un piespēles šodien bija augstākajā līmenī, tā patiešām bija TOP-klase. Esmu priecīgs par katru savas komandas spēlētāju, viņi parādīja teicamu futbolu. Pēc pārtraukuma mūsu momentu skaits tikai pieauga. Smieklīgi, ka Čičarito iesita pēc aizmugures fiksēšanas. Domāju, viņš to izdarīja speciāli, lai parādītu, ka var pārspēt šo vārtsargu. Manuels Noiers tiešām nospēlēja fantastiski. Viens no labākajiem vārtsarga sniegumiem, kādu esmu redzējis pret „Manchester United”. Man ir laba spēlētāju izvēle. Nani palika rezervē, kaut varēja spēlēt, taču Valensija šodien parādīja, kāpēc izvēle krita uz viņu. Ceru, ka līdzīgi nospēlēsim svētdien [pret „Arsenal”], tas mums būs ļoti svarīgs mačs. Iespējams, veikšu 2-3 maiņas sastāvā, jo šis ir svarīgākais un intensīvākais sezonas posms. Šķiet, ka esam sasnieguši labāko formu. Gigss? Pārsteidzoši, ka Raiena labākie gadi izstiepušies tādā laika periodā. Domāju, ka 37 gadu vecumā viņš sāks nedaudz nodzist, taču šobrīd nevar redzēt ne mazāko tā pazīmi. Viņš neizrāda ne mazāko noguruma pazīmi. Fantastisks cilvēks.”

Ralfs Rangniks: „Ielaidām divus vārtus, jo pazaudējām taktisko disciplīnu. Tādas kļūdas šādā līmenī dārgi maksā, bet šādā līmenī tās vienkārši nepiedod. Pirmās 15 minūtes spēlējām labi, bet pēc tam... mūsu aizsardzība vienkārši neeksistēja. Viņi bez šķēršļiem uzbruka mūsu vārtiem, un tikai Noiers spēlēja nevainojami. Par Noieru daudz runāja pirms spēles, saucot viņu par planētas labāko vārtsargu, un šodien viņš to pierādīja. Savukārt „United” norādīja uz mūsu vājajām vietām. Galvenā „Schalke” problēma šodien – vienkārši skraidījām, aizmirstot par kvalitāti. Komanda spēlēja bez bumbas.”

Raiens Gigss: „Zinājām, ja veidosim momentus, agri vai vēlu gūsim vārtus. Labi, ka galu galā bumba man bija pa kreisai kājai, nevis labajai. Izveidojām pietiekami daudz momentu, lai gūtu 4-5 vārtus. Pirms spēles būtu piekrituši rezultātam 2:0, bet tagad esam nedaudz vīlušies, ka ir tikai 2:0.”

Rauls: „Mēs rēķinājāmies, ka spēle būs citāda, arī rezultāts... Nesanāca. Taču vienalga esam laimīgi, ka spēlējam tādā līmenī. Problēma ir tāda, ka „Manchester United” atrodas citā līmenī. Vienīgais, kā ir žēl, ka neizveidojām vairāk momentu. Toties ielaidām divus vārtus burtiski divu minūšu laikā. „Schalke” var lepoties, ka tikusi pusfinālā. Šodien centāmies nospēlēt cienīgi, līdzjutēji to redzēja, atalgojot ar aplausiem pēc finālsvilpes. „Old Trafford” stadionā gribētos nesabojāt ainu par mūsu startu šīs sezonas Čempionu līgā – spēlēsim lielā stadionā pret varenu komandu.”

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News
Goal.com

  +3 [+] [-]

, 2011-04-27 15:28, pirms 13 gadiem
negaidiju, ka bus tada atskiriba klasees ! MU vnk var lepoties, ka ir MU

Un Gigss ir fantomass ! Skiet, ka neviss noriet vinja eera, bet lec arvien augstak!

  +6 [+] [-]

, 2011-04-27 15:35, pirms 13 gadiem
iespējams, ka Fergusons gribēs nakamgad dabūt Noieru savā komandā van der Sāra vietā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2011-04-27 15:43, pirms 13 gadiem
jukushais juka rakstīja: gribēt nav kaitīgi, bet Noiers grib spēlēt augstākas klases komandā, nevis tādā kā MU
kas par jociņu

  +1 [+] [-]

, 2011-04-27 15:44, pirms 13 gadiem
Behemam vajadzētu tgd paskatīties kā Gigs spēlē savā vecumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-04-27 16:47, pirms 13 gadiem
Nu ļoti daudz informācijas par to,ka nākamais MU vārtsargs būs David De Gea...Atletico prezidents bija apstiprinājis lielo interesi..Nu uz līnijas Davids ir fenomenāls,ne sliktāks kā Noiers,bet neesmu pietiekoši daudz viņa spēles redzējis,lai novērtētu citus vārtsarga skilus...izgājienus un tādas lietas!

     [+] [-]

, 2011-04-27 16:50, pirms 13 gadiem
inis rakstīja: MU nākošgad būs lielas problēmas ar vārtsargu.Tādas problēmas kā Arsenal,kurai šogad jau stāvējuši 4vārtsargi,un neviens neko labu nav parādījis.Labu vārtsargu ir daudz grūtāk nopirkt,kā aizsargu vai uzbrucēju.Bez Van der sāra MU nebūtu tikusi tik tālu nevienā čempī.
nu, Ščesnijs pirms traumas jau labi stāvēja un šķita, ka beidzot būs komandai labs vārtu vīriņš, bet, še, tev!

un runājot par MU iespējām iegūt Noieru, viņš teica, ka MU viņu nekad nav interesējis!
Schalke's Manuel Neuer: Manchester United was...

     [+] [-]

, 2011-04-27 17:50, pirms 13 gadiem
Mans visticamāk domāt, ka Noiers varētu aiziet uz Bayern...

     [+] [-]

, 2011-04-27 18:08, pirms 13 gadiem
Jau labu laiku ir izplatītas oficiālas ziņas no paša Noiera, ka viņš jau ir izdarījis savu izvēli kurā klubā nākamsezon spēlēs. Viņš gan protams nepateica kur, bet ir 90% skaidrs, ka tas būs Bayern. Spekulācijas par un ap nākamo MU vārtsargu notiek karstas jau kopš aptuveni gadu mijas, kad VdS paziņoja ka nākamsezon vairs nespēlēs. De Hea būtu ļoti labs variants un MU ir gatavi maksāt prasīto naudu, bet vel nav īstas skaidrības vai pats Davids vēlas prom no Atletiko. Un Atletiko prezidents paziņoja, ka viss būs atkarīgs no paša spēlētāja, ja viņš vēlēsies aiziet, Atletiko šķēršļus neliks. Bet nu tās visas šobrīd ir spekulācijas, vasara visu sakārtos pa plauktiņiem

     [+] [-]

, 2011-04-27 18:49, pirms 13 gadiem
ABa rakstīja: Jau labu laiku ir izplatītas oficiālas ziņas no paša Noiera, ka viņš jau ir izdarījis savu izvēli kurā klubā nākamsezon spēlēs. Viņš gan protams nepateica kur, bet ir 90% skaidrs, ka tas būs Bayern. Spekulācijas par un ap nākamo MU vārtsargu notiek karstas jau kopš aptuveni gadu mijas, kad VdS paziņoja ka nākamsezon vairs nespēlēs. De Hea būtu ļoti labs variants un MU ir gatavi maksāt prasīto naudu, bet vel nav īstas skaidrības vai pats Davids vēlas prom no Atletiko. Un Atletiko prezidents paziņoja, ka viss būs atkarīgs no paša spēlētāja, ja viņš vēlēsies aiziet, Atletiko šķēršļus neliks. Bet nu tās visas šobrīd ir spekulācijas, vasara visu sakārtos pa plauktiņiem
Vinji nemaz nevar likt šķēršļus,jo zināms,ka viņa kotraktā ir punkts,ka ja kāds samaksā 17 vai 18 miljonus(neatceros vai euro vai angļu mārciņas)tad šis var iet,bet te kā jau teici viss vinja rokās!
Skatījos vinja 2spēles šosezon,vienā spēlē pret barsu viņš darija to pašu ko vakar Noiers,bija fantastisks,vilka visu ko var un ne!

Loti daudz runas un visvairāk tieši par Davidu..
Otrs kandidāts bija Noiers(un tagad skaidrs,ka loti maz ticams)
Un trešais Hugo Lloriss

Atliek gaidīt tik,jo skaidrs,ka vārtsargs tiks iegadāts

     [+] [-]

, 2011-04-27 19:58, pirms 13 gadiem
Macaron* rakstīja: Vinji nemaz nevar likt šķēršļus,jo zināms,ka viņa kotraktā ir punkts,ka ja kāds samaksā 17 vai 18 miljonus(neatceros vai euro vai angļu mārciņas)tad šis var iet,bet te kā jau teici viss vinja rokās!
Skatījos vinja 2spēles šosezon,vienā spēlē pret barsu viņš darija to pašu ko vakar Noiers,bija fantastisks,vilka visu ko var un ne!

Loti daudz runas un visvairāk tieši par Davidu..
Otrs kandidāts bija Noiers(un tagad skaidrs,ka loti maz ticams)
Un trešais Hugo Lloriss

Atliek gaidīt tik,jo skaidrs,ka vārtsargs tiks iegadāts
Par trešo neticu nezin kapēc, tas ir, par Llorisu! Vel jau te parādijās ziņas par Lisabonas "Sporting" vārtsargu Patrisiu. Patiesībā neesmu informēts par šo vārtsargu, bet 24.gadus jauns un arī esot liels potenciāls. It kā SAF arī uz viņu met skatu. Bet jebkurā gadījumā esmu pārliecināts, ka SAF vairs neizdarīs tādu pašu kļūdu kā pēc Šmeihela aiziešanas, kad vārtsargi tika iegādāti daudz un dažādi... Vārtsargs noteikti ticis skatīts un noskatīts jau dažus gadus, bet ja neizdosies dabūt noskatīto, tad nebrīnīšos ja iespēja tiks dota Lindegārdam, nevis pirks kaut ko lai tikai būtu! Ja laukuma spēlētāja progresu un adaptēšanos var pagaidīt gadu vai divus, tad vārtsargam ir jāspēlē uzreiz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-27 20:31, pirms 13 gadiem
ABa rakstīja: Par trešo neticu nezin kapēc, tas ir, par Llorisu! Vel jau te parādijās ziņas par Lisabonas "Sporting" vārtsargu Patrisiu. Patiesībā neesmu informēts par šo vārtsargu, bet 24.gadus jauns un arī esot liels potenciāls. It kā SAF arī uz viņu met skatu. Bet jebkurā gadījumā esmu pārliecināts, ka SAF vairs neizdarīs tādu pašu kļūdu kā pēc Šmeihela aiziešanas, kad vārtsargi tika iegādāti daudz un dažādi... Vārtsargs noteikti ticis skatīts un noskatīts jau dažus gadus, bet ja neizdosies dabūt noskatīto, tad nebrīnīšos ja iespēja tiks dota Lindegārdam, nevis pirks kaut ko lai tikai būtu! Ja laukuma spēlētāja progresu un adaptēšanos var pagaidīt gadu vai divus, tad vārtsargam ir jāspēlē uzreiz
Nu goal,com bija ļoti daudz rakstu par Llorisa iespējamo pāreju uz united,pat bija publicēts fragments no intervijas,kur vins teica,ka gribētu tur spēlēt.. otrs,vins ta kā negrasās pagarināt līgumu!

šeit raksts par realākajiem united vārtsargiem -- Neuer, Adler, Stekelenburg, Reina and more -...

Un manā skatijumā tik Dea Gea,Lloris un Stekelenburg ir reāli kandidāti..

Bet Fergisonam ir raksturiigi,ka vinju pirkuma plānus neviens nenojauš,tapēc redzēs..kamēr ir Van Der Sārs tikmēr var neuztraukties...joprojām neticas,ka fulham atdeva vinju par 2miljoniem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-29 18:33, pirms 13 gadiem
Noiers bija viennozīmīgi labākais spēlētājs šajā spēlē. Jā jālūko pēc aizstājēja van der Sāram, viņš ir lielisks variants.