Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ceturtdienas vakarā RFS atbildes spēle no Kipras TV4 tiešraidē

Agris Suveizda

Ceturtdienas vakarā RFS atbildes spēle no Kipras TV4 tiešraidē
Ismaels Diomandē pret Mateo Sušiču. Foto: Sanita Sparāne/RFS

Latvijas futbola čempionvienība un Virslīgas pašreizējā līdervienība RFS ceturtdienas vakarā Kipras galvaspilsētā Nikosijā viesosies pie APOEL, aizvadot UEFA Eiropas līgas play-off kārtas atbildes spēli. Cīņas sākums plānots plkst. 20.00, tiešraide televīzijas kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.

Pagājušajā ceturtdienā RFS pirmā puslaika beigās izvirzījās vadībā ar 2:0, Sedrikam Kuadio 31. minūtē gūstot pirmos vārtus, bet pirmā puslaika kompensācijas laikā Jānis Ikauneiks pārsvaru dubultoja no 11 metru atzīmes. Otrā puslaika sākumā Jusefs El Arabi vienus vārtus atguva, taču RFS nosargāja minimālu pārsvaru un uz Kipru dosies ar rezultātu 2:1 azotē, izraisot APOEL galvenā trenera Davida Galjego atbrīvošanu no amata.

Tā kā izbraukuma vārtu likuma Eirokausos vairs nav, APOEL jebkāda uzvara atbildes spēlē ar vienu vārtu pārsvaru nozīmēs 2x15 minūšu pagarinājuma aizvadīšanu. Abas komandas jau ir garantējušas Eirokausu līgas fāzi, taču dueļa uzvarētāja spēlēs Eiropas līgā, kurā gaidāmas vismaz astoņas spēles, bet zaudētāja – Konferences līgā, kurā gaidāmas vismaz sešas spēles.

RFS jau ir garantējusi vismaz četrus miljonus eiro UEFA prēmijās un solidaritātes maksājumos, bet, pārvarot APOEL barjeru, iegūtu vēl aptuveni vismaz 1.2 miljonus.

     [+] [-]

, 2024-08-26 15:59, pirms 3 nedēļām
Interesanti, par kuriem lomakins jutīs līdz? Apoel ir pafosas fc galvenā ienaidniece, un rfs ir riga fc galvenā ienaidniece

  +1 [+] [-]

, 2024-08-26 18:34, pirms 3 nedēļām
Šķidri būs.

     [+] [-]

, 2024-08-26 19:44, pirms 3 nedēļām
es pat teiktu , trekni šķidri

     [+] [-]

, 2024-08-27 09:30, pirms 3 nedēļām
ceturtdien tak hoķis !

vienu no 2 būs jāskatās arhīvā, tik vairākas stundas nelūrēt telefona visādas ziņas un paziņu sūtīto