Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Poļu fani atsevišķos gadījumos traucējuši sabiedrisko kārtību un lietojuši narkotikas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Poļu fani atsevišķos gadījumos traucējuši sabiedrisko kārtību un lietojuši narkotikas
Foto: Riga FC

Latvijā trešdien Polijas futbola līdzjutēji kopumā uzvedušies kārtīgi, taču konstatēti vairāki pārkāpumi, tostarp, sabiedriskās kārtības traucēšana un narkotiku lietošana, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Vienā gadījumā tika konstatēts sabiedriskās kārtības traucēšanas fakts, par ko policija sākusi administratīvā pārkāpuma procesu. Vēl dažos gadījumos policija saņēma informāciju par iespējamu sabiedriskās kārtības traucēšanu no poļu fanu puses, bet informācija neapstiprinājās.

Tāpat Valsts policija kopā ar Valsts robežsardzi veica poļu futbola fanu kontroli robežkontroles punktā, kur policija konstatēja vairākus pārkāpumus, kas saistīti ar narkotisko vielu lietošanu un glabāšanu, norādīja policijā.

Latvijas vicečempione futbolā "Riga" trešdien Rīgā savā laukumā UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otrajās kārtas pirmajā mačā izcīnīja uzvaru, ar 1:0 pārspējot Polijas sudraba medaļu ieguvēju "Šlask". Uz spēli bija ieradies kupls skaits poļu līdzjutēju.

  +6 [+] [-]

, 2024-07-25 13:37, pirms 2 mēnešiem
Īsti neinteresē, ko viņi lieto, Rīgā uz ielām nav diži labāk. Bet tikai viens sabiedriskās kārtības traucēšanas fakts konstatēts ir diez gan ok, ņemot vērā to baru.

  -1 [+] [-]

, 2024-07-25 14:14, pirms 2 mēnešiem
He. Dzirdēju, ka Jurkalniņš arī šiem bija pievienojies. It kā pārdevis poļiem saltiņus lielā daudzumā, visas zaļā šķūņa rezerves esot tukšas.

  +7 [+] [-]

, 2024-07-25 14:27, pirms 2 mēnešiem
Galvenā atziņa no Valsts Policijas ziņojuma:
Polijas futbola līdzjutēji kopumā uzvedušies kārtīgi

Tiešām nereāli mierīga uzvedība, vismaz salīdzinot ar manām gaidām.
Uzvedās relatīvi pieklājīgi (ņemot vērā 1000+ cilvēku skaitu), iztērēja šeit daudz naudas, aizbrauca ar zaudējumu. Praktiski ideāls scenārijs.

  +5 [+] [-]

, 2024-07-25 14:33, pirms mēneša
Edmunds Novickis rakstīja: Galvenā atziņa no Valsts Policijas ziņojuma:
Polijas futbola līdzjutēji kopumā uzvedušies kārtīgi

Tiešām nereāli mierīga uzvedība, vismaz salīdzinot ar manām gaidām.
Uzvedās relatīvi pieklājīgi (ņemot vērā 1000+ cilvēku skaitu), iztērēja šeit daudz naudas, aizbrauca ar zaudējumu. Praktiski ideāls scenārijs.
100% piekrītu Edmund! Bet man radās skaudība par to, ka viņi taisīja tādu gājienu no Brīvības pieminekļa līdz stadionam. Skaista futbola līdzjutēju tradīcija, kas nav mūsu klubu līdzjutējiem. Ceru, ka kādu dienu ko tādu redzēšu Virslīgā!

  +7 [+] [-]

, 2024-07-25 14:38, pirms mēneša
Ambrē rakstīja: 100% piekrītu Edmund! Bet man radās skaudība par to, ka viņi taisīja tādu gājienu no Brīvības pieminekļa līdz stadionam. Skaista futbola līdzjutēju tradīcija, kas nav mūsu klubu līdzjutējiem. Ceru, ka kādu dienu ko tādu redzēšu Virslīgā!
Redzot kādi īpašnieki ir LV klubiem, gājieni nenotiks, jo "uzvaras piemineklis tika nojaukts", un nav vairs no kurienes iet.

  +4 [+] [-]

, 2024-07-25 14:40, pirms mēneša
Charis rakstīja: Redzot kādi īpašnieki ir LV klubiem, gājieni nenotiks, jo "uzvaras piemineklis tika nojaukts", un nav vairs no kurienes iet.
Tici man - tam krievu miljardierim ir pilnīgi nospļauties par to betona fallu, kas atradās Pārdaugavā. Šāda tradīcija, jeb fanu gājiens ir jāorganizē pašiem faniem ne jau ar pavēli no kluba ofisa telpām.

  +2 [+] [-]

, 2024-07-25 14:50, pirms mēneša
Ambrē rakstīja: Tici man - tam krievu miljardierim ir pilnīgi nospļauties par to betona fallu, kas atradās Pārdaugavā. Šāda tradīcija, jeb fanu gājiens ir jāorganizē pašiem faniem ne jau ar pavēli no kluba ofisa telpām.
Nezinu, kā šobrīd, bet vismaz sākumā fcr maksāja savam fanu klubam...Līdz ar to bez saskaņojuma ar vadību to var rīkot tikai neatkarīgie fani - bet cik to ir FCR?

  +3 [+] [-]

, 2024-07-25 15:16, pirms mēneša
Mums nav klubi kas pastāvētu desmitiem gadu , vai kā r-eiropā 100 un vairāk gadu , kur vectēvs ved uz savas mīļotās komandas spēlēm jau mazbērnus, izņemot Mettu, kuram klubam padsmit vai ilgāka gadu vēsture?Līdz ar to noformēties un izveidoties nepaspēj arī fanu kustība . Fanu kustība mums ir bērnu autiņos . Tādus vairāku simtu mūsu fanu gājienus mums ilgi vēl neredzēt !

  -2 [+] [-]

, 2024-07-25 15:20, pirms mēneša
Daži poļu fani iedomājušies ka viņiem pieder savs ķermenis un sekojoši tajā var ievietot ko vēlas, šausmas.

Vajag vairāk burta kalpus kas viņus grupveidā iekaustītu un radīdītu īstus miesas bojājumus, bez jebkādas atbildības.

  +1 [+] [-]

, 2024-07-25 16:46, pirms mēneša
Šie vēl normālie Poļu ultras, no draudzīgajiem klubiem.,
Mūsējiem ir ko pamācīties, no šiem ultrām!

  -2 [+] [-]

, 2024-07-25 16:47, pirms mēneša
Cerams RFS šogad uz Rīgu atvedīs īstos ultras, tos karstos bīstamos - Serbus, Horvatus vai vēl kāda lielā granda!

     [+] [-]

, 2024-07-25 16:50, pirms mēneša
Iesaku youtube paskatīties(protams jāraksta angliski):
1 bīstamākie poļu klubu ultras,
2 bīstamākie Eiropas klubu ultras.
Baigi interesanti video

  +1 [+] [-]

, 2024-07-25 17:45, pirms mēneša
gadsimtu mijā psihākie fani skaitījās Borussis D, Wisla Kr., Feyenoord R. +/-

  +1 [+] [-]

, 2024-07-25 20:47, pirms mēneša
juings rakstīja: Mums nav klubi kas pastāvētu desmitiem gadu , vai kā r-eiropā 100 un vairāk gadu , kur vectēvs ved uz savas mīļotās komandas spēlēm jau mazbērnus, izņemot Mettu, kuram klubam padsmit vai ilgāka gadu vēsture?Līdz ar to noformēties un izveidoties nepaspēj arī fanu kustība . Fanu kustība mums ir bērnu autiņos . Tādus vairāku simtu mūsu fanu gājienus mums ilgi vēl neredzēt !
Mums ir Auda. Skaitīsim 92.gadu(kā tās gadu). Mums ir Valmiera - skaitīsim 96.gadu. Nu ir mums klubi, kur vectēviem ir mazdēli, un var nodot mīlestību futbolam. Par to pašu klubu. Nu nav tik slikti comon

     [+] [-]

, 2024-07-26 10:21, pirms mēneša
Zinu, ka daudzi te jūsmo par šāda veida fanošanu un kultūru. Pat fubola aprindās uzskata, ka šis ir baigi forši. Es gan vairāk gribētu redzēt ģimenes ar bērniem apmeklējam spēles citādi tas viss izskatās pēc tāda demolēšanas un dzeršanas tusiņa. Jā, ok.. pa lielam neko izdemolējuši šoreiz nebija, bet ja pretim būtu otrs tāds pat aunu bars?