Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

UEFA nesodīs Superlīgas līgumu parakstījušos klubus, Peress draud ar sankcijām

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

UEFA nesodīs Superlīgas līgumu parakstījušos klubus, Peress draud ar sankcijām
Florentino Peress. Foto: Reuters/Scanpix

UEFA izlēmusi pagaidām sportiski nesodīt Eiropas Superlīgas līgumu parakstījušos klubus, taču nav izslēgts, ka šīs komandas pēcāk saņems finansiālos sodus. Savukārt Superlīgas un Madrides "Real" prezidents Florentino Peress klubiem, kuri lauzīs līgumu ar Superlīgu, sola piedzīt 300 miljonu eiro soda naudu.

Šodien notikušajā UEFA sēdē Eiropas futbola jumta organizācija nepiesprieda sankcijas 12 Superlīgas dibinātājklubiem, līdz ar to zināms, ka nākamnedēļ paredzētajos Čempionu līgas pusfinālos savā starpā tiešām tiksies Madrides "Real" pret Londonas "Chelsea" un Parīzes "Saint-Germain" pret Mančestras "City".

Tikmēr Superlīgas vadītājs Peress, redzot kā viens pēc otra Eiropas bagātākie klubi pamet jaunizveidoto projektu, piedraudējis no līguma ar Superlīgu lauzējiem piedzīt 300 miljonus eiro lielu līgumsodu. Jāatzīmē, ka neviens klubs oficiāli no projekta vēl nav izstājies.

Pēc Superlīgas projekta sākotnējās izgāšanās un sliktās publicitātes presē, kā arī futbola sabiedrībā oficiālu paziņojumu veikusi ASV investīciju banka "JPMorgan Chase": "Mēs iepriekš nebijām paredzējuši tik negatīvas atsauksmes no futbola līdzjutējiem un futbola komūnas attiecībā uz Superlīgas izveidi. Mēs mācīsimies no kļūdām."

"JPMOrgan Chase" projektā iepriekš bija piekritusi investēt 3-4 miljardus eiro.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2021/04/23/foo...
https://www.uefa.com/insideuefa/med...

     [+] [-]

, 2021-04-23 16:17, pirms 3 gadiem
Nez nez, fifa/uefa ir lielakie korupcijas pereklji, kaut kaa vajadzetu sashuupot to visu

     [+] [-]

, 2021-04-23 19:01, pirms 3 gadiem
Perezs ar šo parāda, ka viņam reāli tikai nauda interesē pašam un ne ar ko nav labāks par UEFA. Gan jau sabāzīs savās, t.i., Real, kabatās, lai nomaksātu parādus.

Ja viņš prasīs naudu šeit, tad arī attiecīgie klubi Realam paprasīs Real nodevu pārdesmit miljonu apjomā pie transfēriem, lai atsistu to naudu tad atpakaļ.

     [+] [-]

, 2021-04-23 22:07, pirms 3 gadiem
esprets rakstīja: Perezs ar šo parāda, ka viņam reāli tikai nauda interesē pašam un ne ar ko nav labāks par UEFA. Gan jau sabāzīs savās, t.i., Real, kabatās, lai nomaksātu parādus.

Ja viņš prasīs naudu šeit, tad arī attiecīgie klubi Realam paprasīs Real nodevu pārdesmit miljonu apjomā pie transfēriem, lai atsistu to naudu tad atpakaļ.
Bet tu strādā idejas vārdā, vai arī algas dienā patīk paskatīties, kāda summa iebirusi kontā vai aploksnē?