Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

LFF pauž atbalstu starptautisko federāciju sacensību principiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

LFF pauž atbalstu starptautisko federāciju sacensību principiem
Vadims Ļašenko un UEFA prezidents Aleksanders Čeferins. Foto: LFF

LETA. Latvijas Futbola federācija (LFF) pēc Eiropas Savienības Tiesas sprieduma tā sauktās Eiropas futbola Superlīgas lietā pauž atbalstu Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) un Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) sacensību principiem, teikts LFF paziņojumā.

Tāpat LFF pauž atbalstu Eiropas sporta modelim, kas balstās uz vienlīdzību, sportiskajiem rezultātiem un vienādu iespēju nodrošināšanu visiem dalībniekiem.

LFF prezidents Vadims Ļašenko uzsver, ka izveidotais Eiropas futbola modelis nodrošina, ka ieguvēji ir visi dalībnieki un izaugsmes iespējas tiek nodrošinātas visiem.

"Elitāru sacensību formāts ar šīm vērtībām ir pretrunā, un Eiropas futbols no savām vērtībām atteikties negrasās. To vislabāk apliecina līdzjutēju balss, kuri ir skaidri pauduši, ka šādas sacensības, kurās visaugstākie ir komerciālie, nevis sportiskie principi, viņiem nav vajadzīgas," LFF paziņojumā citēts Ļašenko.

Uzreiz pēc tiesas lēmuma Superlīgas projekta organizatori ceturtdien pavēstīja par saviem plāniem izveidot turnīru, kurā sacensties varētu 64 Eiropas klubi.

2021.gadā, kad superlīgu gribēja izveidot 12 vadošie Eiropas klubi, FIFA un UEFA liedza to darīt, turklāt līga izpelnījās plašu kritiku vadošo Eiropas futbola federāciju un līdzjutēju vidū.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-12-22 15:11, pirms 4 mēnešiem
Nom.īza, tāpat kā lielie klubi. Tikai LFF ar šādiem paziņojumiem mētāties ir vienkāršāk, jo ne jau uz Latvijas klubiem tā Superlīga būtu turējusies.

  +3 [+] [-]

, 2023-12-22 16:35, pirms 4 mēnešiem
Es paužu atbalstu Taizemes zooparku strādnieku adekvātam brīvdienām. Mani tas neskar bet bez uzmanības nevaru iztikt.

     [+] [-]

, 2023-12-23 11:10, pirms 4 mēnešiem
the return of the punkts rakstīja: Es paužu atbalstu Taizemes zooparku strādnieku adekvātam brīvdienām. Mani tas neskar bet bez uzmanības nevaru iztikt.
LFF šis skar. SPēcīga Superlīga atņem piķi FIFA/UEFA, ietekmē arī izlašu sacenes. Un no šīm organizācijām savu pamat "algu" saņem LFF - ies sliktāk tiem, ies sliktāk arīLFF.