Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Atēnās par Konferences līgas titulu cīnīsies ''Olympiacos'' un ''Fiorentina''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Atēnās par Konferences līgas titulu cīnīsies ''Olympiacos'' un ''Fiorentina''
"Fiorentina" galvenais treneris Vinčenco Italjāno. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Šodien plkst. 22:00 noslēgsies 2023./2024. gada UEFA Eiropas Konferences līgas sezona. Izšķirošajā spēlē par titulu Grieķijas pilsētā Atēnās cīnīsies Pireju ''Olympiacos'' un A sērijas klubs ''Fiorentina''.

• Šodien Atēnās noslēgsies trešā UEFA Eiropas Konferences līgas sezona. Finālā spēkosies A sērijas komanda ‘’Fiorentina’’ un Pireju ‘’Olympiacos’’.

• ‘’Fiorentina’’ šis kļūs jau par otro Konferences līgas finālu. Pirms gada izšķirošajā spēlē klubs piekāpās ‘’West Ham’’.

• Kāds Itālijas klubs būs spēlējis Konferences līgas finālā katrā no trīs sezonām. Par pirmās sezonas uzvarētāju kļuva ‘’Roma’’, toreiz finālā pārspējot ‘’Feyenoord’’.

• Pireju ‘’Olympiacos’’ piedalīsies savā pirmajā Eirokausu finālā. Ceļā uz to izslēgšanas spēlēs tika pārspēta ‘’Ferencvaros’’ (divu spēļu summā 2:0), Telavivas ‘’Maccabi’’ (divu spēļu summā 7:5), Stambulas ‘’Fenerbahce’’ (pēcspēles sitienos) un ‘’Aston Villa’’ (divu spēļu summā ar 6:2).

• ‘’Fiorentina’’ ceļā uz finālu tika galā ar Haifas ‘’Maccabi’’ (divu spēļu summā 5:4), ‘’Viktoria’’ (divu spēļu summā 2:0) un ‘’Club Brugge’’ (divu spēļu summā 4:3).

• UEFA Eiropas Konferences līga ir pēc spēka trešais spēcīgākais klubu turnīrs vecajā kontinentā. Par šīs sezonas Eiropas līgas uzvarētāju kļuva A sērijas klubs ‘’Atalanta’’, bet sestdien Čempionu līgas finālā spēkosies Madrides ‘’Real’’ un Dortmundes ‘’Borussia’’.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefaeuropaconf...

  +1 [+] [-]

, 2024-05-29 10:49, pirms 3 nedēļām
Skatījos iepriekšējos 2 šī turnīra finālus, tie nelika vilties. Šovakar noteikti skatišos. Es par Olympiakos uzvaru.

  +1 [+] [-]

, 2024-05-29 14:12, pirms 3 nedēļām
Man gan gribētos, lai A Sērijas komandas uzvar gan EL, gan KL, jo pagājušogad nedaudz nepelnīti zaudēja visus trīs eirokausu finālus.

     [+] [-]

, 2024-05-29 15:16, pirms 3 nedēļām
kasagrande rakstīja: Man gan gribētos, lai A Sērijas komandas uzvar gan EL, gan KL, jo pagājušogad nedaudz nepelnīti zaudēja visus trīs eirokausu finālus.
Pasen neviens klubs ārpus top 5 čempionātiem nav uzvarējis kādā no Eirokausiem, tāpēc es par Olympiakos. Ļoti patīk Konferences līgas koncepts tajā ziņā, ka no TOP līgām te ir mazāka pārstāvniecība, ja salīdzina ar abiem pārējiem Eirokausiem. Man nepatiktu, ja uz Konferences līgas rēķina būtu palielināts TOP valstu kopējais klubu skaits Eirokausos.

     [+] [-]

, 2024-05-29 19:00, pirms 3 nedēļām
tikai par Fiorintina, lai par griekjiem haipotu jabut pilnigam friikam