Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

B grupa: "United" izrauj uzvaru pret "CSKA"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

B grupa: "United" izrauj uzvaru pret "CSKA"
Antonio Valensija cīņā ar Alekseju Berezucki
Foto: AP/Scanpix

Pirmajā šodienas Čempionu līgas grupu turnīra spēlē "Manchester United" pašā spēles izskaņā viesos spēja izraut uzvaru pret Maskavas "CSKA" - 1:0. Vienīgos vārtus guva Antonio Valensija.

Grupu turnīru labāk uzsāka „Manchester United” komanda, kas tika pie uzvarām abās aizvadītajās spēlēs, bet armijnieki spēja tikt tikai pie vienas uzvaras. Skaidrs, ka mančestriešu izredzes šodien tika vērtētas augstāk, taču komandas atbalstītājiem bija uztraukums, jo šodien laukumā nevarēja doties tādi vīri kā Raiens Gigss, Veins Rūnijs, Patriss Evra, Dži Sun Parks un Darens Flečers.

Lai arī daudzi gaidīja, ka mančestrieši jau pirmajās minūtēs centīsies uzbrukt daudz, spēle bija diezgan vienmuļa, jo neviena no komandām īpaši riskēt nevēlējās. Ļoti daudz kļūdu pieļāva abu komandu spēlētāji laukuma centrā, kā arī sitienu bija pārāk maz. Pirmais reālais vārtu gūšanas moments radās „United”, kad spēles 26. minūtē Skoulzs izdarīja sitienu, taču bumba atsitās pret kādu no spēlētājiem. Šajā situācijā veiksmīgi nospēlēja vārtsargs Igors Akinfejevs, kurš glāba savu komandu. Viesi no Anglijas arvien vairāk un vairāk sāka uzbrukt, taču reālu momentu viņiem atklāt rezultātu nebija. Pec pirmā puslaika 0:0.

Pēc pārtraukuma bumbu vēl vairāk sāka kontrolēt sarkanie velni, taču joprojām bez taustāma labuma. Laiku pa laikam ar sitieniem izcēlās arī maskavieši, bet nekā nopietna uzbrukumā no viņiem nebija. Vislabākais moments visā spēlē radās Nani, kurš pēc Nevila centrējuma ar galvu sita tuvajā stūrī, taču Akinfejevs bija uzdevumu augstumos. Kopumā arī otro puslaiku par pārāk baudāmu nosaukt bija grūti, vienīgā atšķirība, ka angļu kluba pārsvars otrajā spēles pusē kļuva arvien ievērojamāks. Laba iespēja izraut uzvaru savai komandai bija Valensijam, bet tas no metriem 17 trāpīja pārliktni. Ja šo iespēju viņš neizmantoja, pēc piecām minūtēm viņš beidzot varēja gavilēt – Berbatovs ar galvu pārmeta bumbu uz tālo stabu, kur Valensija apsteidza Alekseju Berezucki, no asa leņķa ieraidot bumbu vārtos. Kompensācijas laikā pēc vēl vienas Berbatova piespēles punktu spēlei varēja pielikt Andersons, bet viņš no nelielas distances sita mazliet garām vārtiem. Vienīgā mājinieku iespēja izlīdzināt rezultātu radās pēdējā kompensācijas laika minūtē, taču pēc Karvalju soda sitiena viesu soda laukumā bija vairāk haoss, nekā bīstams uzbrukums.

Pēc šī panākuma "United" jau ar vienu kāju tikusi astotdaļfinālā, bet "CSKA" nāksies krietni vien papūlēties, lai tiktu pie vismaz otrās pozīcijas B grupā.

Čempionu līga, B grupa

CSKA – Manchester United 0:1 (0:0) (Valensija 85’)

B grupas tabula

VKomandaSP
1.Man. United39
2.Wolfsburg23
3.CSKA33
4.Besiktas20

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2009-10-21 21:23, pirms 15 gadiem
Malacis Valensija

  +3 [+] [-]

, 2009-10-21 21:23, pirms 15 gadiem
Žēl ka CSKA zaudēja, bet MU spēlēja labāk. Akinfējevs vispār vilka. Cerams ka ar Fabio viss būs kārtībā.

 +10 [+] [-]

, 2009-10-21 21:23, pirms 15 gadiem
Valensijam jau 2 goli 2 spēlēs, šķiet abi uzvaras vārti!

  -1 [+] [-]

, 2009-10-21 21:24, pirms 15 gadiem
nu Antonio Valncia ameazing SCORE!
un komentetajs vnk iespardija

     [+] [-]

, 2009-10-21 21:24, pirms 15 gadiem
Booring booring mačs, vai - kā jau ar artuurs.k spēles laikā vienojāmies - ārkārtīgi taktisks mačs pirmajās 70 minūtēs, ar ierakumiem, ložmetējiem un what not. Kaut kā spēle atdzīvojās tikai pēc Ouvena uznākšanas laukumā, kas ļāva arī bik vairāk uzbrukt CSKA.
Jebkuri punkti viesos ir vērtīgi, uzvara - vēl jo vairāk.
Slēpts komentārs: Kocers
Slēpts komentārs: Tim dog

  -1 [+] [-]

, 2009-10-21 21:25, pirms 15 gadiem
ne īpaši interesanta spēle!!
principā notikumus laukumā kontrolēja MU....mementi jau nu noteikti divreiz vairāk bija velniem! šodien patika vecie buki- Skolzijs, Nevills un Vds!! malači! Akinfejevs arī zvērs...ceru ka tieši viņu Ferdžijs iegādāsies Ziemā vai vasarā!!!
GLORY!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-21 21:27, pirms 15 gadiem
Nezinu, varbūt pirmajā puslaikā bija kaut kas saistošāks. Otro redzēju, MU vazajā CSKA, bet tādā mierīgā tempā, beigās vienu iesita. Vispār tāda miegaina spēle bija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-21 21:27, pirms 15 gadiem
Sameeraa miegaina speele un ne taa labaakaa United izpildiijumaa, tachu ja njem veeraa ka nespeeleeja vairaaki vadoshie speeleetaaji un shii bija izbraukuma speele, rezultaats ir ljoti labs. Bija redzams ka ar vienu uzbruceeju nav arshana. Prieks par Valencia kas guva uzvaras vaartus jau otro speeli peec kaartas!

  -3 [+] [-]

, 2009-10-21 21:27, pirms 15 gadiem
Labi, ka izdevās izspiest maksimālu rezulātu ar ierobežotiem resursiem. Interesanta sastāva izvēle, it sevišķi Andersona ielikšana zem uzbrucēja (Berbatova). Fabio aktīvs kreisajā malā pirmajā taimā, brazīlietim pagaidām pietrūkst kvalitatīva centrējuma, citādi bija ok. Valensijas gols beigās likumsakarīgs, jo pirms tā tika izdarīts pamatīgs spiediens uz nogurušo CSKA. Svētdien Liverpool kārta. Ar vai bez Stīvija Džī un El Niño.

     [+] [-]

, 2009-10-21 21:27, pirms 15 gadiem
Cik parliecinoši vakar spēlēja Rubin, tik nožēlojāmi spēlēja CSKA... beigas vispar bez uzbrucēja... šodien tā bija mocišana...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-21 21:29, pirms 15 gadiem
Skaisti sākas futbola vakars
Jāsaka, ka pelnīta MU uzvara, jo bija labāka, bīstamāk uzbruka, vairāk kontrolēja bumbnu un spēli kā tādu. Bet nu arī CSKA bija neslikti.
Akinfejevs ja nebūtu, tad varēja arī ātrak MU izšķirt maču. Div reizes izvilka. Skolza sitiens kad atsitās pret zemi un pēc tam Nani ar galvu kad sita. Vēl Valensijas šāviens pa parliktni. van der Sāram nebija tik daudz darba. Un tas viss bez Rūnija, Evra, Flečera, Pārka, Gigsa.
Glory United!!!

  -4 [+] [-]

, 2009-10-21 21:30, pirms 15 gadiem
grosis7 rakstīja: ne īpaši interesanta spēle!!
Taktiska, kā jau march teica.

  +2 [+] [-]

, 2009-10-21 21:30, pirms 15 gadiem
очередная провальная игра в исполнений ЦСКА

  -3 [+] [-]

, 2009-10-21 21:35, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Taktiska, kā jau march teica.
bet ko tad vairāk vaig izbraukumā ar ierobežotiem spēlētājiem un kad vēl nedēļas nogalē ir tik svarīga spēle gaidāma!! Taktiski izcila spēle! Laikam arī Rio bija nomainīts tikai dēļ gaidāmā Rival mača! vienu gan es nesapratu- kāpēc centrā spēlēja O'šī...kaut gan viņš savu darbu izdarīja ļoti labi...bet es vietu centrā dotu Kerikam!
Tā izspēle kur Valencia ielika pa pārlikni vispār bija odziņa!! Nani arī šodien bija normāls...protams pa daudz tās bumbas viņš atdod pretiniekiem..bet tomēr radīja arī daudz bīstamus momentus un arī gols tika gūts pēc viņa centrējuma!!
Domāju ka SAF's būs ļoti priecīgs pēc šīs spēles!!
Slēpts komentārs: amstel
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-10-21 21:49, pirms 15 gadiem
klakmens rakstīja: Kādā sakarā man četri mīnusi???
Pool faniem nav, ko darīt

  -1 [+] [-]

, 2009-10-21 21:49, pirms 15 gadiem
klakmens rakstīja: Kādā sakarā man četri mīnusi???
Tev, nav vienalga? Bet, kā noprotu krieveļi uzdarbojas, vienīgais ar plusiņiem kirlicā rakstītais

  -3 [+] [-]

, 2009-10-21 21:56, pirms 15 gadiem
Vienu golinju izmuhljia! Tas i labi! ''superezultatīvais'' Balsta pussargs Andersons, spēlēja zem uzbrucējiem interesants gājiens no Fergusona, bet laikam jau attaisnojās! Csk rindās patika Blondais Krasničs!
Krievu kometētājs vairākas reizes tik muldēja, par Akinifejeva pāreju uz MU!

  -4 [+] [-]

, 2009-10-21 21:59, pirms 15 gadiem
grosis7 rakstīja: ne īpaši interesanta spēle!!
principā notikumus laukumā kontrolēja MU....mementi jau nu noteikti divreiz vairāk bija velniem! šodien patika vecie buki- Skolzijs, Nevills un Vds!! malači! Akinfejevs arī zvērs...ceru ka tieši viņu Ferdžijs iegādāsies Ziemā vai vasarā!!!
GLORY!
Nez, nez intervijaa Fregusons pat bija izbriiniits, par baumaam, ka vinjsh intereseejoties par Akinfejevu. Izlikaas, ka pat uzvaardu nav dzideejis, Vidichs bija spiests paskaidrot par ko ir runa....
Bet Fergusons jau ar nav mulkjis un briizhiem aktierspeelee (tieshi pirkshanaa un paardoshanaa) sit pushu savu bijusho audzeekni futbollaukumaa...vaardaa nesaukshu
Slēpts komentārs: grosis7
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-10-21 22:41, pirms 15 gadiem
grosis7 rakstīja: Tu nu gan esi baigais United fans ja nezini ka Andersona pamatpozīcija ir uzbrūkošais pussargs...bet parasti Fergusons viņu iespēlē pa vidu kopā ar Skolzu un Caricku!! par balsta pussargu viņš mūžā nav spēlējis!!!
Tu pats saprati ko uzrakstīji Vai Varbūt tu nezini, ko nozīmē Balsta pussargs? Vai vienkārši izliecies tāds....

  +1 [+] [-]

, 2009-10-21 22:49, pirms 15 gadiem
CSKA iztukšots, tādu arī futbolu spēlē. šogad vēl Akinfejevs aizies, Krasičs uz Real vai Milan, un vispār būs pakaļā.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-21 23:27, pirms 15 gadiem
chester89 rakstīja: Tu pats saprati ko uzrakstīji Vai Varbūt tu nezini, ko nozīmē Balsta pussargs? Vai vienkārši izliecies tāds....
Viņš arī pareizi uzrakstīja - Andersons, kad United viņu iegādājās, bija tīri uzbrūkošais pussargs. Sers viņu pāraudzina par mida motoru.