Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Fergusons: ''Ouvens nospēlēja fantastiski''

Fergusons: ''Ouvens nospēlēja fantastiski''
Maikls Ouvens
Foto: AFP/Scanpix

Pēc vakard uzvarētās UEFA Čempionu līgas spēles izbraukumā pret vācu klubu ''Wolfsburg'' ar rezultātu 3:1, Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester United'' galvenais treneris Alekss Fergusons veltīja daudzus komplimentus komandas uzbrucēja Maikla Ouvena virzienā, kurš izcēlās ar ''hat-trick''.

Atgādināsim, ka vakar Čempionu līgas četrās grupās tika aizvadītas grupu turnīra pēdējās spēles, kurās noskaidrojās komandas, kuras turpinās cīņu par prestižāko Eiropas kausu trofeju. Vienā no spēlēm B grupā Anglijas Premjerlīgas klubs ''Manchester United'' viesos ar 3:1 pārspēja Bundeslīgas klubu ''Wolfsburg''. Ar ''hat-trick'' šajā mačā izcēlās Maikls Ouvens (29), kurš no sarkano velnu trenera Aleksa Fergusona saņēmis milzu komplimentus un uzslavas. Šis Ouvenam bija pirmais ''hat-trick'' Mančestras kluba rindās. Jāatzīmē, ka ''United'' jau priekšlaicīgi bija garantējusi vietu astotdaļfinālā, savukārt ''Wolfsburg'' turpinās sezonu Eiropas līgā.

''Fantastika. Jūs zināt, kas viņš ir. Viņš labi darbojas soda laukumā, pēkšņi spēlē malās, labi apskrienot pretinieku aizsargus. Laiks, ko viņš pavada, meklējot sev labāku pozīciju, un viņa noslēdzošie sitieni ir vienkārši lieliski. Ar katru brīdi viņš uzlabo savu sniegumu. Pēdējos mačos viņš kļuvis par vienu labākajiem komandas uzbrucējiem. Esmu ļoti priecīgs par viņa sniegumu. , Ouvenu paslavēja Fergusons. Tāpat skotu treneris bija apmierināts ar pārējo spēlētāju sniegumu: ''Komandā ir kvalitatīvi spēlētāji, kuriem vienkārši jāuzticas. Viņi darīja savu darbu un pierādīja, ka var to darīt labi, un tas ir ļoti svarīgi.''

Arī pats futbolists neslēpa prieku par paveikto un uzslavēja komandas spēli: ''Jā, ar trijiem gūtajiem vārtiem esmu nokļuvis avīžu pirmajās lapās, taču jāatzīst, ka uzvara nebija tikai mans nopelns – tas bija lielisks komandas sniegums. Spēlēju samērā dziļi, jo mums nebija vairāku vadošo spēlētāju, tāpēc centāmies vairāk uzmanību pievērst aizsardzībai. Labi, ka finišējām pirmie, jo astotdaļfināla otro maču aizvadīsim mājās. Nemelošu - vēlos, lai pretiniekos būtu jo vājāka komanda, jo labāk, taču vāju komandu Čempionu līgā nav.''

Izmantotie resursi:
skysports.com
afp.com
fifa.com

Slēpts komentārs: Saldumins
Slēpts komentārs: Kocers

  -2 [+] [-]

, 2009-12-09 21:35, pirms 15 gadiem
Saldumins rakstīja: Ļoti labs Ronaldu aiztāvējs!!!
Drīzāk jau Obertans būs tuvāks C.Ronaldu aizstāvējs, nekā Ovens
Slēpts komentārs: ervains91

     [+] [-]

, 2009-12-09 21:37, pirms 15 gadiem
Kocers rakstīja: Pirms tam, gan nebiju īpaši skatījis Ovena spēli, bet sapratu, ka viņš vairāk ir individuālists, nekā komandas spēlētājs, tad, kad Ovenam nācās, kādam padot bumbu viņš daudz brāķi izdarīja, taču, kad bumba ir jāiesit, vai jāatraujas no aizsargiem viņš visu izdara ļoti labi.
Ko tu tur murgo??Viņš ir labs spēlētājs, kad vajag uz induviduālo paņemt tad arī paņēma, kad vajag iedot piespēli arī iedeva!Tāpēc viņam arī ir tie 3 goli

  -3 [+] [-]

, 2009-12-09 21:37, pirms 15 gadiem
Saldumins rakstīja: Ko tu tur murgo??Viņš ir labs spēlētājs, kad vajag uz induviduālo paņemt tad arī paņēma, kad vajag iedot piespēli arī iedeva!Tāpēc viņam arī ir tie 3 goli
Tu spēli iepriekšējo saktījies?

  -2 [+] [-]

, 2009-12-09 21:39, pirms 15 gadiem
Kocers rakstīja: Tu spēli iepriekšējo saktījies?

un?

  -2 [+] [-]

, 2009-12-09 21:40, pirms 15 gadiem
Saldumins rakstīja: Jā
un?
Nu es saskatīju diezgan daudz rupju kļūdu Ovenam piespēļu ziņa, tiesa gan, kad spēli noskatīšos vēlreiz varēšu pateikt pilnbīgi, bet varu apzvērēt, ka Ovens bumbu, dodot piespēles pazaudēja reizes 4 vismaz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-12-09 21:42, pirms 15 gadiem
Kocers rakstīja: Nu es saskatīju diezgan daudz rupju kļūdu Ovenam piespēļu ziņa, tiesa gan, kad spēli noskatīšos vēlreiz varēšu pateikt pilnbīgi, bet varu apzvērēt, ka Ovens bumbu, dodot piespēles pazaudēja reizes 4 vismaz.
Tas ir tavs skatījums citiem cits

  -1 [+] [-]

, 2009-12-09 21:58, pirms 15 gadiem
Kocers rakstīja: Tu spēli iepriekšējo saktījies?
ar sevi te komentos stridies ? jautri bet zel, ka ta. bet vispar ouvenam bik japienemas garuma ( es nez, hanteles pie kajam vai ko tur darija), tad daivi, tomer, iespaidigaki neka tam salidzinatajam runaldu=esmu=maktenakaisdaiveris
asweknowit sobrid bus

  +3 [+] [-]

, 2009-12-09 22:22, pirms 15 gadiem
Ovens labi nosleedza savas iespeejas, laba vinam speele.Unitedam ir lielisks pamat-uzbruceeju trio - Wazza ( Rooney ) var guut vaartus un ir loti energisks, Berbatovs lieliski uzsaak uzbrukumus ar through-ball un lielisku pirmo pieskaarienu, kaa arii guust skaistus vaartus un Ovens - tipisks uzbrukuma nosleedzeejs

  +1 [+] [-]

, 2009-12-09 22:50, pirms 15 gadiem
Par Ouvenu tiešam milzu prieks
Zinot vel ka tuvojas D-Afrika. Kas par uzbrukumu varētu būt Angļiem Rūnījs-Ouvens

  -1 [+] [-]

, 2009-12-09 23:24, pirms 15 gadiem
Saldumins rakstīja: Ļoti labs Ronaldu aiztāvējs!!!
WTF kāds Ronaldu aiztājējs
Ja tu teiktu, ka tas ir Nani, vai vēl labāk Valensia, tad piekristu!

  +2 [+] [-]

, 2009-12-09 23:36, pirms 15 gadiem
Kocers rakstīja: Nu es saskatīju diezgan daudz rupju kļūdu Ovenam piespēļu ziņa, tiesa gan, kad spēli noskatīšos vēlreiz varēšu pateikt pilnbīgi, bet varu apzvērēt, ka Ovens bumbu, dodot piespēles pazaudēja reizes 4 vismaz.
Viņš taču ir tīrais finišers, radis, ka komanda strādā uz viņu, veidojot uzbrukumus, ko viņam noslēgt.
Lai kā cilvēki noliktu Berbatovu, kā komandas spēlētājs uzbrukumu veidošanā bulgārs ir nesalīdzināmi pārāks.
Tāpēc jau Maikijs arī ir 3rd choice.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-09 23:58, pirms 15 gadiem
Banzai rakstīja: Par Ouvenu tiešam milzu prieks
Zinot vel ka tuvojas D-Afrika. Kas par uzbrukumu varētu būt Angļiem Rūnījs-Ouvens
Defoe konkrētajā brīdī būtu iederīgāk Owena vietā, bet vēl jau ir laiks, tad jau redzēs

  +1 [+] [-]

, 2009-12-10 00:28, pirms 15 gadiem
chelseachamps rakstīja: Defoe konkrētajā brīdī būtu iederīgāk Owena vietā, bet vēl jau ir laiks, tad jau redzēs
Nekādīgi nespēju šito saprast, kā var redzēt Ouvenam vietu DĀR. Angļi arī tagad pēc viena hattrick masveida histēriju sarīkojuši par tēmu Ouvenu uz DĀR.

Rūnijs ir neizskarams - viņš sastāvā būs enivei. Tā ir 1 uzbrucēja pozīcija.
Kopā ar viņu Kapello uzbrukuma modelī ir garais target man - tas būs Heskijs, Karltons Kouls vai Kraučs. 2 no šiem manuprāt tiks uz DĀR - 1 pamatā, 1 kā dublieris. Tātad pieņemsim, ka 3 uzbrucēju vietas sastāvā jau aizņemtas.
Defo un Bents ir rezultatīvāko sarakstā PL un abus Kapello ir iemēģinājis pārbaudes spēlēs. Abi viņi ir sezonas laikā izdarījuši daudz vairāki un ir nesalīdzināmi tuvāk vietai DĀR nekā Ouvens. Tās ir jau 5 uzbrucēju vietas, un nedomāju, ka vairāk uzbrucēju sastāvā būs.

Kur, ņemot vērā visu šo, vēl atliek vieta Ouvenam?

  +1 [+] [-]

, 2009-12-10 01:33, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Viņš taču ir tīrais finišers, radis, ka komanda strādā uz viņu, veidojot uzbrukumus, ko viņam noslēgt.
Lai kā cilvēki noliktu Berbatovu, kā komandas spēlētājs uzbrukumu veidošanā bulgārs ir nesalīdzināmi pārāks.
Tāpēc jau Maikijs arī ir 3rd choice.
Vienmēr esmu apgalvojis, ka viņš ir finishers. Pēcspēles komentārā vēl pieminēju. Svarīgākā lieta, ko gribēju pateikt ir, tas, ka lai Ovens labi iederētos sistēmā, viņam blakus nepieciešams ļoti labs playmaker's, piemēram Berbatovs, vai dažreiz Rūnijs. Man skatoties maču sāka šķist, ka jaunākie-nepieredzējušākie spēlētāji gaidīja, ka Ovens taisīs momentus, dodot šamam tik bieži bumbu laukuma vidusdaļā.

     [+] [-]

, 2009-12-11 17:12, pirms 15 gadiem
Njā Ouvens labi nospēlēja