Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

C grupa: "United" liels pārsvars, bet minimāla uzvara, "Rangers" un "Valencia" spēlē neizšķirti

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

C grupa: "United" liels pārsvars, bet minimāla uzvara, "Rangers" un "Valencia" spēlē neizšķirti
Vārtu guvējs Nani (pa kreisi)
Foto: PA Wire/Scanpix

UEFA Čempionu Līgas C grupas trešajos mačos "Manchester United" ar 1:0 pieveica "Buraspor", kamēr "Rangers" un "Valencia" mačs, kurš bija bagāts ar neizmantotām vārtu gūšanas izdevībām, noslēdzās neizšķirti 1:1.

"United" daudz kontrolē bumbu, taču iesit tikai vienreiz

Slavenais Mančestras klubs, kurš pirmajās divās spēlēs bija guvis tikai vienus vārtus, šo maču uzsāka ļoti apņēmīgi, un jau septītajā minūtē tas deva rezultātus. Nani ar lielisku tālsitienu panāca 1:0. Jāpiebilst, ka "United" varēja izcelties arī pāris minūtes iepriekš, kad teicami vārtos spēlēja Ivankovs. Mājinieki pilnībā dominēja, un "Buraspor" atguvās vien jau tuvojoties puslaika vidum. Viesiem sanāca pāris pat diezgan labi uzbrukumi, un lai arī līdz sitienam tikt neizdevās, "United" vajadzēja saprast, ka tikai uz uzbrukumu koncentrēties šovakar tomēr nevarēs. Tiesa, vismaz pirmajā puslaikā mājinieki nejaušības nepieļāva, un pārtraukumā devās pie minimāla pārsvara 1:0.

"Buraspor" pārtraukumā veica divas spēlētāju maiņas, taču rezultāta izlīdzināšanā tas nepalīdzēja – "United" gandrīz bez apstājas veidoja vienu uzbrukumu pēc otra, tiesa, līdz sitieniem tikt neizdevās, jo vai nu pievīla neprecīzās piespēles, vai bumbu atņēma viesu futbolisti. Īpaši aktīvi bija Flečers, Andersons un Mačeda, taču sitienu bija maz. Vienu no retajiem izdarīja Nani, tomēr "Buraspor" vārtsargs Ivankovs bija vietā. Tuvāk mača beigām lielisku individuālo meistarību demonstrēja Obertans, tiekot galā ar diviem aizsargiem, tomēr nokļuva pārāk tuvu laukuma malai, un nekas prātīgs nesanāca. Pēc pāris minūtēm tas pats Obertans jau trāpīja pa vārtu stabu. Rezultāts tā arī vairs nemainījās – 1:0, un "United" izcīna otro uzvaru.

"Rangers" neizmanto kaudzi iespēju

"Rangers" un "Valencia" šī vakara dueļa uzvarētājs noteikti nodrošinātu sev vismaz otro vietu grupā pēc pirmā apļa spēlēm. Mača sākumā neapšaubāmi vairāk bumbu kontrolēja viesi "Valencia", pēc pāris minūtēm arī izdarot pirmo sitienu. Vārtsarga un aizsargu nesaprašanās dēļ gan varēja rasties problēmas pašu soda laukumā, taču pēdējā brīdī situācija tika glābta. Spēle pirmās 15 minūtes noritēja gandrīz tikai "Rangers" vārtu tuvumā, taču tad mājinieki strauji aktivizējās, pāris minūšu laikā radot sev trīs lieliskas iespējas, taču līdz vārtu guvumam vienmēr nedaudz pietrūka. Vienā no situācijām bumba trāpīja arī pa stabu.

Pēc pāris minūtēm vēl viens moments – viens pret vārtsargu izgāja Millers, taču pieredzējušais Sezārs glāba "Valencia" vārtus. Taču 34. minūtē nespēja glābt arī viņš. Pēc stūra sitiena gaisa divcīņā ar vārtsargu uzvarēja Edu, kurš ar galvu raidīja bumbu vārtos. Drīz pēc tam viesi varēja atspēlēties (glāba vārtsargs), taču vēl labāku iespēju neizmantoja Millers, kurš pēc tam, kad ieguva no vārtu staba atlēkušo bumbu, nespēja to trāpīt gandrīz vai pilnībā neaizsargātajos vārtos.

Arī otro puslaiku aktīvāk uzsāka "Valencia", un visai drīz tik arī pie vārtu guvuma – savos vārtos bumbu raidīja Edu, kurš pirmajā puslaikā bija izvirzījis "Rangers" vadībā. Viesi bija uz viļņa, gandrīz uzreiz jau panākot pārsvaru sev. Taču Mata nespēja trāpīt vārtos no lieliskas pozīcijas, un rezultāts palika 1:1. Vēl pāris reizes spāņi bija tuvu, lai izvirzītos vadībā, taču arī šoreiz pievīla pašu neprecizitātes. To pašu varēja teikt par "Rangers" – Neismits varēja iziet viens pret vārtsargu, taču nesavaldīja bumbu. 1:1 arī pēc beigu svilpes. Mājiniekiem bija ļoti daudz momentu, tomēr izdevās izmantot tikai vienu. Šajā situācijā spāņiem viens punkts ir ieguvums.

UEFA Čempionu līga, C grupa

Glāsgovas "Rangers" – "Valencia" 1:1 (1:0)
Vārti: Edu 34' – Edu 46'(s.v.)

"Manchester United" – "Buraspor" 1:0 (1:0)
Vārti: Nani 7'

VKlubsSUNZV.A.P
1.M.United32102:07
2.Rangers31202:15
3.Valencia31115:24
4.Bursaspor30030:60

Izmantotie resursi:
Goal.com
UEFA.com - Union of European Football Associations

  -1 [+] [-]

, 2010-10-20 23:38, pirms 14 gadiem
Rangers varēja uzvarēt ar kādu 5:1, izcila spēle, nevar salīdzināt ar pagājušās sezonas CL sniegumu.
KTBFFH

  -1 [+] [-]

, 2010-10-20 23:42, pirms 14 gadiem
Priecē, ka Evra atgriezies savā ierastajā veidolā, tāpat prieks par Nani.Kas interesanti, tad tieši Nani un Berbatovs pagājušās sezonas gaitā tika zākāti uz visām malām, bet tieši viņi šogad ir vilcēji, priecē, ka spējuši ar savu darbību apklusināt skeptiķus.Kopumā laba uzvara, 3 puntki ir galvenais.

     [+] [-]

, 2010-10-20 23:49, pirms 14 gadiem
man vislabak patika fanu plakats - ''Coleen might forgive you, but we won't'' un ta ari bus!

  -1 [+] [-]

, 2010-10-20 23:53, pirms 14 gadiem
Taisni vai jaraud, jo del Valensijas un Rangers neizskirta man gar degunu aizgaja pari pa 200LS.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-20 23:58, pirms 14 gadiem
Noskatījos United spēli. Reāli jāsaka, ka tā nebija diez ko interesanta, jo Bursaspor nebija reālu pret argumentu, lai vinnētu, tikai daži sitieni. Nani smuki ielika vienīgo golu un visu spēli bija aktīvs. Manuprāt, labākais spēlētājs šodien. Reāli varēja būt arī 1:1, jo Vidičs 1. puslaikā rupji kļūdījās. Rafaels paspēja kavēt turku uzbrucēju izgājienā pret vārtsargu. Un, protams, Ernandess varēja beigās ielikt, bet aizblieza garām tālajam stūrim. Obertāns labi iesaistījās spēlē arī. Vispār es domāju, ka SAF var būt apmierināts, tagad jāskatās, kas notiks tajā Rūnija sāgā. Aktuālākais jautājums šobrīd.

  -1 [+] [-]

, 2010-10-21 00:06, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Noskatījos United spēli. Reāli jāsaka, ka tā nebija diez ko interesanta, jo Bursaspor nebija reālu pret argumentu, lai vinnētu, tikai daži sitieni. Nani smuki ielika vienīgo golu un visu spēli bija aktīvs. Manuprāt, labākais spēlētājs šodien. Reāli varēja būt arī 1:1, jo Vidičs 1. puslaikā rupji kļūdījās. Rafaels paspēja kavēt turku uzbrucēju izgājienā pret vārtsargu. Un, protams, Ernandess varēja beigās ielikt, bet aizblieza garām tālajam stūrim. Obertāns labi iesaistījās spēlē arī. Vispār es domāju, ka SAF var būt apmierināts, tagad jāskatās, kas notiks tajā Rūnija sāgā. Aktuālākais jautājums šobrīd.
Kas notiks, aizies prom, jautājums tikai, uz kurieni.
BBC Sport - Football - Wayne Rooney intent on...

  +1 [+] [-]

, 2010-10-21 00:31, pirms 14 gadiem
maniem mīluļiem uzvara. SUPER!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-21 11:03, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Kas notiks, aizies prom, jautājums tikai, uz kurieni.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/9112052.stm
Nu SAF šodien tikšoties ar Gilu, lai norunātu kā nobeigt šito sāgu ap Rūniju! Gaidam paziņojumu Un pareizi vien ir, jo nav laika tagad novērsties no kluba interesēm dēļ vienas personas! Pēc Rūnija vakardien paziņotajiem "murgiem", domāju Veins ir ar plašu vēzienu aizcirtis durvis uz atkāpšanās ceļu gan klubā gan līdzjutējiem. Jautājums tikai, kāds sekos atbildes gājiens no kluba! Pēc vakardienas Rūnija paziņojuma esmu sapratis, ka viņam galvā ir pamatīga "putra" un ļoti šaubos, ka kaut ko tādu viņam varēja ieteikt paziņot aģents, ja vien tas arī nav tāds pats...

     [+] [-]

, 2010-10-21 11:23, pirms 14 gadiem
ABa rakstīja: Nu SAF šodien tikšoties ar Gilu, lai norunātu kā nobeigt šito sāgu ap Rūniju! Gaidam paziņojumu Un pareizi vien ir, jo nav laika tagad novērsties no kluba interesēm dēļ vienas personas! Pēc Rūnija vakardien paziņotajiem "murgiem", domāju Veins ir ar plašu vēzienu aizcirtis durvis uz atkāpšanās ceļu gan klubā gan līdzjutējiem. Jautājums tikai, kāds sekos atbildes gājiens no kluba! Pēc vakardienas Rūnija paziņojuma esmu sapratis, ka viņam galvā ir pamatīga "putra" un ļoti šaubos, ka kaut ko tādu viņam varēja ieteikt paziņot aģents, ja vien tas arī nav tāds pats...
Nu runās tipa Fērgijs ar viņu.
BBC Sport - Football - Sir Alex Ferguson to...

Īstenībā ne jau putra galvā viņam ir, bet aprēķins.

Rooney's statement casts doubt on the ability of United, and by obvious association Ferguson, to continue to win the game's biggest prizes.
BBC - Phil McNulty: Rooney burns bridges at Man...

Respektīvi, izskatās, ka ierastos 30 miljonu transfērus United katru sezonu vairs nevarēs pavilkt. Tipa Rio, Keriks, Berba, galu galā pats Rūnijs, bet kas šosezon ir nopirkts - Bebe un Čika. Par jūtami mazākām summām. Tendence ir redzama. Nu un Rūnī grib vinnēt, iedomājas, ka bez lielajiem transfēriem to nevarēs, un tamdēļ vnk uzmet klubu.

     [+] [-]

, 2010-10-21 12:08, pirms 14 gadiem
march_2k
Laikam stulbāku pamatojumu neesmu vēl dzirdējis tam, par ko runā Rūnijs!!!
Iepriekšējā sezonā EPL 2.vieta, ar viena punkta deficītu no Chelsea! ČL muļķīgs zaudējums Bayern, vienkārši neveiksme, kas liedza MU trešo gadu pēc kārtas spēlēt finālā! Par ko viņš tur vispār runā nesaprotu!?! Es vienkārši neticu tam pamatojumam ko Rūnijs min kā īsto! Viņš tā vietā, lai spēlētu un būtu komandas līderis, punķojas, jaucas kluba iekšējās lietās un jaucas trenera darbā kuram ir pienākums komplektēt sastāvu, bet Rūnijam jābūt gatavam spēlēt un gūt vārtus! Viņš iet pie Gila un prasa garantijas lielu transfēru veikšanai, kaut gan pats ļoti labi zin, ka tāda nav nekad bijusi MU kluba politika spēlētāju iegādei, protams, ar atsevišķiem izņēmumiem!
Vārdu sakot, vai nu Rūnijs ir muļķis nespējot izdomāt labāku iemeslu, vai arī slēpj īsto!!! Nevar spēlētājs, kurš pilnīgi nav gatavs sezonai, kurš iekūlies neskaitāmos "sūdos" starpsezonā, iet pie kluba vadības un izvirzīt kaut kādas prasības kuras uz viņu pilnīgi neattiecas! Turklāt viņam ar visu to azotē klubs tik un tā piedāvā daudz labāku līgumu. Tās ir pilnīgas muļķības par trofejām, jo nav uz pasaules tāda futbola kluba, kurš katru sezonu uzvar visu iespējamo! Aiziet var dažādi, bet nu šitas ir smieklīgākais ko esmu dzirdējis!

     [+] [-]

, 2010-10-21 12:30, pirms 14 gadiem
ABa rakstīja:
Nu tas, ka viņa paša sniegums ne tuvu nav tam līdera sniegumam, ko no viņa varētu sagaidīt, ir cita lieta.
Bet ja Gils nenoliegs visus Rūnija apgalvojumus par sarunā apspriesto sakarā ar transfēru politiku, tad varēs secināt, ka klusēšana = piekrišana. Neatkarīgi no tā, vai tā patiešām ir īstā motivācija pamest klubu.

Viņš iet pie Gila un prasa garantijas lielu transfēru veikšanai, kaut gan pats ļoti labi zin, ka tāda nav nekad bijusi MU kluba politika spēlētāju iegādei, protams, ar atsevišķiem izņēmumiem!

United vienmēr ir bijuši lieli transfēri, jau no 90. sākuma viņi regulāri uzstādīja jaunus britu transfēru rekordus. Ja interesē, varu uzskaitīt piemērus. Vienīgais izņēmums ir Bekhema, brāļu Nevilu, Skoulza, Gigsa utt. paaudze.

Ir protams, grūti noticēt, ka tieši tāda ir viņa motivācija, bet lai nu kāda tā būtu, izskatās, ka viņš pats ir izdarījis pietiekami daudz, lai sabojātu attiecības ar vadību, kas viņu šajā sarežģītajā karjeras posmā centās atbalstīt, un vnk konkrēti uzmet klubu.

     [+] [-]

, 2010-10-21 12:45, pirms 14 gadiem
Nu vēl jau var pietiekami pamatoti uzskatīt, ka visa pamatā ir nauda.

     [+] [-]

, 2010-10-21 12:47, pirms 14 gadiem
[quote march_2k]

Nu es nezinu, vai Gils kaut ko apstiprinās vai noliegs, bet ticu ka tieši tādu motīvu Rūnijs ir norādījis. Domāju, ka Gils arī ir atbildējis kā atbildētu es! Nav tava darīšana Vein kādus spēlētājus klubs iegādājas un iegādāsies. To izlems treneris kopā ar pārējām amatpersonām.
Vienkārši Rūnija amata pienākumos neietilpst iejaukties kluba transfēru politikā un tādus precedentus nedrīkst pieļaut nekādā gadījumā!!!

Es protams zinu, ka MU ik pa laikam ir uzstādījuši transfēru rekordus, bet nu jau labu laiku kā SAF ir deklarējis, ka necentīsies iesaistīties nenormālajā futbolistu tirgū ar vairāksolīšanu, un šajā ziņā MU tiešām to nevar atļauties. Tas ir fakts!

Un tomēr Rūnija motivācijai šādā izskatā nav nekāda pamatojuma. Pagājušās sezonas un starpsezonas laikā transfēros par Smolingu, Ernandesu un Bebe ir iztērēta summa, kas nemaz ne tik ļoti atpaliek no tiem 30m! Pagājušās sezonas MU sniegums domāju apmierināja vairumu MU līdzjutēju, ja turklāt ņem vērā, ka tā bija pirmā kopš aizgāja CR!

     [+] [-]

, 2010-10-21 19:06, pirms 14 gadiem
turki uz poda sēž!