Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgas sapnis pagaist, "Valmiera" zaudē pilnajā Daliņā

Emils Ozerinskis

Čempionu līgas sapnis pagaist, "Valmiera" zaudē pilnajā Daliņā
Ivans Želizko. Foto: Jānis Līgats

UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmo kārtu pārvarēt nebija pa spēkam Latvijas čempionvienībai "Valmierai", kas arī savās mājās Jāņa Daliņa stadionā ar rezultātu 1:2 piekāpās slovēņu Ļubļanas "Olimpija".

Jurģis Kalns valmieriešu sākumsastāvā, salīdzinoši ar pirmo spēli Ļubļanā, veica četras izmaiņas. Piesātinot vidus līniju ar Alvi Jaunzemu, kurš Slovēnijā spēlēja aizsardzības malā, un Rifetu Kapiču. Spēli no pirmās minūtes sāka arī Paps Falls, Leu Gaušu un pirmās spēles vārtu autors Meisa Diops. "Olimpija" sūtīija laukumā to pašu vienpadsmitnieku.

Pirmajās desmit minūtēs "Valmieras" labāko iespēju radīja Alvis Jaunzems, kurš pretinieku soda laukumam pietuvojās caur sev neierasto kreiso flangu. Valmieras desmitā numura izdarīto sitienu Matevžs Vidovšeks atsita ar pūlēm, bet pie gala līnijas atlēkušo bumbu Meisa Diops aizsniegt nepaspēja.

Tuvojoties puslaika vidum, aizvien lielāks pārsvars viesiem izpaudās "Valmieras" soda laukuma tuvumā, kur vairākkārt mājiniekiem bija jādzēš neliels ugunsgrēks. Valmieriešiem no potenciāla vārtu zaudējuma izvairīties palīdzēja Maksims Toņiševs, izklupienā bloķējot pretinieka raidījumu.

Valmieriešu sirdis tika salauztas 33. minūtē, kad cauri vidzemnieku aizsardzībai kā slaloma stabiņiem izslīdēja Rui Pedru, nonākot vārtu priekšā un izpildot sitienu. Venecuēliešu vārtsargam Karlosam Olsesam nebija iespēju bumbu aizsniegt, "Valmierai" nonākot iedzinējos ar 0:1.

40. minūtē uz priekšu metās "Valmieras" futbolisti, kuriem no bija vajadzīgs atgūt vismaz divus vārtus. Labu sitienu izpildīja Leu Gaušu, liekot oponentu cietokšņa sargam lēcienā bumbu atsist, bet Diops arī šoreiz nepaspēja tikt pie bumbas pirms zaļajos tērpos ģērbtajiem futbolistiem.

Otrajā spēlēs puslaikā "Valmiera" ņēma iniciatīvu uz saviem pleciem, izveidojot vairākus draudīgus uzbrukumus. Pēc apspēlēšanas manevra Jaunzems mēģināja bumbu iemānīt vārtu apakšējā stūrī, bet uz maiņu nākušais Ruans Ribeiru devās cīņā uz zālāja, mēģinot iebakstīt bumbu vārtos. Šie centieni gan noslēdzās bez rezultāta izmaiņām.

Otrajā puslaikā Ļubļanas "Olimpija" dubultoja savu pārsvaru ar stūra sitienu. Bumbu vārtos cauri burzmai ievirzīja viesu centra aizsargs Ahmets Muhamedbegovičs, nodzēšot objektīvas cerības "Valmierai" atgriezties cīņā par uzvaru divu spēļu summā.

Par nelaimes putnu "Valmieras" rindās kļuva Leu Gaušu, kurš 20 minūtes pirms beigām nolaupīja vārtu guvumu Ruanam Ribeiru. Brazīlietis Gaušu pie vārtu līnijas pieskārās pretinieku cietoksnī ripojošajai bumbai no aizmugures pozīcijas, tādējādi liekot tiesneša asistentam pacelt aizmugures karodziņu. Mirkli vēlāk Gaušu no labas pozīcijas neguva vārtus ar galvu.

82. minūtē Daliņa stadiona tribīnes kājās piecēla Kamilo Mena, kurš ar individuālu reidu izlauzās cauri pretinieku soda laukumam un raidīja bumbu vārtos, panākot rezultātu 1:2. Divu spēļu summā gan vēl aizvien vidzemniekiem bija nepieciešams gūt divus vārtus.

Pirms kompensācijas laika izskaņas Ribeiru bija iespēja izraut vismaz neizšķirtu, tomēr "Olimpija" vārtsargs sitienu atvairīja, spēlei beidzoties ar 1:2 un divu spēļu summā uzrādot rezultātu 2:4.

ČL kvalifikācijas 1. kārtas spēle, Valmierā

"Valmiera" - "Olimpija" 1:2 (0:1)
Vārti: Mena 82' - Pedru 33', Muhamedbegovičs 63'
Brīdinājumi: Dofo
Valmiera: Olsess - Falls, Sliede, Balodis, Toņiševs (Ndojs 70') - Kapičs (Silva 81'), Želizko (Čudars 90'+1), Jaunzems - Mena, Gaušu, Diops (Ribeiru 46').
Olimpija: Vidovšeks - Sualehe, Muhamedbegovičs, Ratniks, Silva (Lasicks 84') - Pedru (Brističs 66'), Elšniks, Dofo, Sešlars (Motika 84') - Posavecs, Nukičs (Florucs 66').
Galvenais tiesnesis: Cezars Soto Grado (Spānija)

"Valmierai" Eirokausu kampaņa ar to gan vēl nebeidzas, jo komanda turpinās savu ceļu UEFA Konferences līgas kvalifikācijas čempionu zarā. Vidzemnieku pretinieki nākamajā kārtā būs Sanmarino komanda "Tre Penne".

1 2 38 komentāri

 +11 [+] [-]

, 2023-07-19 19:57, pirms 10 mēnešiem
Valmierai nožēlojamas 180 minūtes. Žēl, ka šī brīža Riga FC nespēlē Čempionu līgas kvali.

 +12 [+] [-]

, 2023-07-19 20:00, pirms 10 mēnešiem
Šis pretinieks bija diezgan nekāds. Žēl, ka šosezon arī Valmiera ir tik pat nekāda

  +3 [+] [-]

, 2023-07-19 20:01, pirms 10 mēnešiem
Spēles sākums deva nepamatotilas cerības , bet kopumā līdz pārsteigumam tālu te bija... Galvenais lai KL paņem divas uzvaras, par to arī lielas pārliecības nav.

  +6 [+] [-]

, 2023-07-19 20:04, pirms 10 mēnešiem
Ozerinski..sauc lietas īstajos vārdos...pie otrajiem vārtiem izlašnieks Jaunzems nospēlēja kā pirmklasnieks...

  +2 [+] [-]

, 2023-07-19 20:12, pirms 10 mēnešiem
amatieri

  -3 [+] [-]

, 2023-07-19 20:13, pirms 10 mēnešiem
Jau pēc 5.min. bija skaidrs, ka Valmierai būs pa tirsu , jo .ūdi peld pa virsu.Bezcers.....

  +3 [+] [-]

, 2023-07-19 20:28, pirms 10 mēnešiem
Publicējot rakstu ar tik daudz kļūdām, sportacentram jāpiedomā vai viņi noalgo īstos cilvēkus

  +6 [+] [-]

, 2023-07-19 20:39, pirms 10 mēnešiem
Valmiera neuzkāpj Olimpā, Pauks un Šmauks pagaist priedēs

  +6 [+] [-]

, 2023-07-19 20:43, pirms 10 mēnešiem
Nu ko, tagad jācer, ka vismaz Sanmarīno čempionus spēs uzvarēt.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-19 20:51, pirms 10 mēnešiem
Nebija pilns stadions 😡...bij' vismaz 100 tukšas vietas ,bardaks ....
Vēl 300 cilvēki stāvēja aiz sētas.
Slēpts komentārs: itaalo

 +14 [+] [-]

, 2023-07-19 20:56, pirms 10 mēnešiem
Kāds āksts ir Gaušo. Ārprāts. Bumba ripo tukšos vārtos ,pats 2m. aizmugurē , un pieliek savu nevajadzīgo pēdu ,nu tākā par spīti pieliek, pēc tam histērijā skrien ,brēc ,plātās.
Tad spēles ,aptuveni ,85. min ,1:2 iedzinējos , nu varbūt brīnumiņš notiek , a viņš izdomā traucēt vārtsargam un sāk lekties ar aizsargiem ,tā tikai pavilcinot laiku .

Saprotu ,ka visu tik ļoti grib , golu sist un parādīt raksturu ,bet pro futbolistam butu jāizvertē kur ,ko darīt.

Par šo pāri - Radās sajūta ,ka Olimpija tā miera vējos ,bez stresa abus mačus novinnēja. Šī Valmiera ,diemžēl,neko nevarēja likt pretī.

Jācer ,ka San Marino blici uzveiks.

  -1 [+] [-]

, 2023-07-19 21:06, pirms 10 mēnešiem
HotābičsXIV rakstīja: Jau pēc 5.min. bija skaidrs, ka Valmierai būs pa tirsu , jo .ūdi peld pa virsu.Bezcers.....
nemuldi , skaidrs tapa pēc pirmā gola , understand !

  +6 [+] [-]

, 2023-07-19 21:10, pirms 10 mēnešiem
itaalo rakstīja: Kad un kur kāds apjēgs, ka futbols nav un nekad nav bijis letiņu sporta veids, EČ fināls - komanda, kas sastāvēja no CCCP un Daugavas laikos sākušiem labi audzinātiem.... kas tagad? labāk tad eskimosam golfu mācīt... nekad LV nav bijis, nav un nebūs augsta līmeņa futene, ja tik masks nenopirkskādu LV klubu un un neiemetīs tur kādus M
LV futenē kā reiz ir tradīcijas, un tas bija stabils nr.1 sports līdz 60.-70. gadiem... Mums pavisam maz pietrūka, ja nemaldos, lai tiktu uz pasaules čempi 38. gadā. Zaudējām Austrijai 1:2, lai gan iesitām pirmie golu. Letiņi bija traki uz futeni tajos laikos, arī pēc kara uz "Daugavu" gāja 15 štukas... Ja vien mēs būtu vismaz Ungārijas izmēru valsts, tie panākumi būtu bijuši skaļāki. Starp citu, paskatīsimies nākotnē, nav teikts, ka kādu dienu futene neklūst par stabilu nr.1 Latvijā. Uz to pamazām iet, skatoties un klausoties ko saka jaunieši. Tur futene lēnām iet priekšā basim un hoķim.

  +4 [+] [-]

, 2023-07-19 21:10, pirms 10 mēnešiem
Ir tā, kā ir!
Sadalīšu to visu tomēr pozitīvajā un negatīvajā.

Pozitīvais: Beidzot Valmierā notika Eiropas kausa spēles - un izdevās savākt pilnu stadionu, kas nozīmē, ka Valmierā futbols ir dzīvs, tad kad ir interesanti
Nebija sagrāves abās spēlēs, lai arī diezgan nospiedošs pārsvars bija pretiniekiem.
Abās spēlēs spēja gūt vārtus + Leo Gaučis ir dumjāks par futbola buci un nozaga Valmierai vismaz reitinga punktus, ja spēle būtu beigusies 2:2.
Valmierai Eirokausi turpinās un nākamais pretinieks ir no vājākās līgas visā Eiropā - tātad ir iespēja dabūt vēl klāt naudu pie sava budžeta.

Negatīvais: Ja nepieļautu paši stulbas kļūdas jau izbraukuma spēlē - tad Olimpija bija reāli ņemama komanda, jo tur arī motivācija ir mazliet noplakusi, jo pretiniekiem ir naudas problēmas - un iespējams daļa spēlētāju jau domā kā pamest Ļjubļanas klubu.
Valmieras klubs izskatījās jau no sezonas sākuma bija izkāruši teju balto karogu, jo transfēru periodā vispār nemeklēja ar ko aizstāt Krolli, Mena, tos japāņus, kas veidoja saspēli utt. - lielākais ieguvums Varslavāns, kas sezonas pirmajā pusē dabūja nopietnu traumu uz visu atlikušo sezonu.
Valmiera jau četrus gadus pēc kārtas nespēj pārvarēt pirmo kārtu (pat pret it kā vājākiem pretiniekiem Maķedonijas Shkendija tomēr pamanījās divu spēļu summā zaudēt).
Šobrīd rodas iespaids, ka tuvākajā laikā klubā nekas nemainīsies - un it īpaši sastāva ziņā!

  +2 [+] [-]

, 2023-07-19 21:19, pirms 10 mēnešiem
Ok - skatos rezultātus par CL kvalifikācijas spēlēm un ir arī pārsteigumi.
Fēru salu klubs ''Ki'' izbraukumā nomazgāja Ungārijas čempionus ''Ferencvaros'' ar rezultātu 3:0 un Ungārija arī izstājas no CL kvalifikācijas spēlēm.
Tā, ka Valmiera FC vēl ir godam nospēlējusi

  +6 [+] [-]

, 2023-07-19 21:20, pirms 10 mēnešiem
Nesaprotu Valmieras leģionāru politiku, Ndoye, Fall, Diop viņi knapi paskriet var kur nu vēl kko izveidot, ja pret supernovu , Tukumu utml. Varbūt, bet nu neredzu jēgu no šādiem spēlētājiem, tas Leo Gauco vispār interesants džeks😀

  +2 [+] [-]

, 2023-07-19 21:25, pirms 10 mēnešiem
dzeko rakstīja: Nesaprotu Valmieras leģionāru politiku, Ndoye, Fall, Diop viņi knapi paskriet var kur nu vēl kko izveidot, ja pret supernovu , Tukumu utml. Varbūt, bet nu neredzu jēgu no šādiem spēlētājiem, tas Leo Gauco vispār interesants džeks😀
Fall ir tik nesen pēc traumas atgriezies - un cik saprotu viņš vēl nav gatavs uz visiem 100%.

  +7 [+] [-]

, 2023-07-19 21:34, pirms 10 mēnešiem
Lai arī negribētos to atzīt, lielā daļā spēles Valmiera izskatījās kā PPK pret fc Riga. Kosmiskas atšķirības bumbas apstrādē un spēles kvalitātē (itkā jau, ja apskatās tikai rezultātus nekas traks, bet reāli plaisa starp šīm komandām ir megaliela).

  -1 [+] [-]

, 2023-07-19 21:37, pirms 10 mēnešiem
Jurģi Kaln , atkāpies

  +1 [+] [-]

, 2023-07-19 21:38, pirms 10 mēnešiem
Valmierai 3.kārtas izlozē būs daudz variantu, jo izlozē nebūs izsēto un neizsēto klubu.

  +2 [+] [-]

, 2023-07-19 21:48, pirms 10 mēnešiem
Ingus1992 rakstīja: Kāds āksts ir Gaušo. Ārprāts. Bumba ripo tukšos vārtos ,pats 2m. aizmugurē , un pieliek savu nevajadzīgo pēdu ,nu tākā par spīti pieliek, pēc tam histērijā skrien ,brēc ,plātās.
Tad spēles ,aptuveni ,85. min ,1:2 iedzinējos , nu varbūt brīnumiņš notiek , a viņš izdomā traucēt vārtsargam un sāk lekties ar aizsargiem ,tā tikai pavilcinot laiku .

Saprotu ,ka visu tik ļoti grib , golu sist un parādīt raksturu ,bet pro futbolistam butu jāizvertē kur ,ko darīt.

Par šo pāri - Radās sajūta ,ka Olimpija tā miera vējos ,bez stresa abus mačus novinnēja. Šī Valmiera ,diemžēl,neko nevarēja likt pretī.

Jācer ,ka San Marino blici uzveiks.
Nu tizlenis viņš ir pieliekot to kāju, bet tur tajā 85min kā saki, nezinu kura tieši, jo biju stadionā, bet tur slovēņu vārtsargs kaut ko uzbrauca augumā bumbu padevējiem, jo tie laikam lai ātrāk sāktos spēle pameta nevis paripināja bumbu kā parasti to dara un tas, lai vilcinātu laiku gāja skaidroties ar mazajiem un tāpēc Valmierieši gāja aizstāvēt mazos puikas.

  +6 [+] [-]

, 2023-07-19 21:56, pirms 10 mēnešiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Valmierai 3.kārtas izlozē būs daudz variantu, jo izlozē nebūs izsēto un neizsēto klubu.
Vēl jau jātiek pāri otrajai kārtai. Sanmarīno čempione uz papīra ir ļoti vārga, bet jāatceras, ka Valmiera pēdējos 4 gados nav uzvarējusi nevienu eirokausu spēli.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-19 22:12, pirms 10 mēnešiem
PatiesiObjektivais rakstīja: Vēl jau jātiek pāri otrajai kārtai. Sanmarīno čempione uz papīra ir ļoti vārga, bet jāatceras, ka Valmiera pēdējos 4 gados nav uzvarējusi nevienu eirokausu spēli.
Tiesa, bet izloze jau pirmdien. Iespējamie pretinieki tiks uzzināti vēl pirms dueļa ar Tre Penne.

  +3 [+] [-]

, 2023-07-19 22:26, pirms 10 mēnešiem
Šī bij Valmierai līdz sim mūža svarīgākā spēle.Pretinieks bij spēcīgs un principā Olimpija bij jaudīgāka uz laukuma par Valmieru abās spēlēs.

  -1 [+] [-]

, 2023-07-19 23:09, pirms 10 mēnešiem
Neteiktu, ka otrajā spēlē Slovēņiem bija milzu pārsvars. Domāju, ka bumbas kontrole būs pat pa labu Valmierai(un ir arī) otrajā puslaikā vispār diezgan nospiedoši. Pietrūka gūto vārtu un divas neveiksmīgas epizodes, kuras Olimpija izmantoja.
Slēpts komentārs: Naruto316

  +1 [+] [-]

, 2023-07-19 23:47, pirms 10 mēnešiem
Valmiera atgādina kādreizējo Dinaburgu, kura labi spēlēja vietējā čempionātā, nožēlojami eurokausos

     [+] [-]

, 2023-07-19 23:49, pirms 10 mēnešiem
Weber rakstīja: Jurģi Kaln , atkāpies
Kāpēc zaudēja objektīvi spēcīgākam klubam.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-20 07:17, pirms 10 mēnešiem
Ar šādu aizsardzību Čempionu līgā nav ko darīt. Katrs otrais viesu uzbrukums beidzās ar reālu sitienu pa vārtiem, jo tur bija īsts Šveices siers no Valmieras puses... Divi, šahistu izpratnē runājot, saņemti bērna mati savos vārtos faktiski visu izšķīra, mājinieku uzbrukums otrajā puslaikā jau kļuva ciešams, bet tas vairs neglāba. No kļūdām jāmācās, un tad varbūt arī Daliņā uzvaras redzēsim!

  +2 [+] [-]

, 2023-07-20 08:17, pirms 10 mēnešiem
Pavisam zaļi un pavisam mazi šie tomātiņi un liela daļa no viņiem vai vispār nogatavosies un būs gatavi lielajam futbolam ?!Jauns , Zaļš un dumjš kā zābaks Leu Gaušu futbolists ar pieredzi būtu sapratis NEDRĪKST pieskarties bumbai būs aizmugure , bet vēlme ir tik milzīga būt glābējam un ierakstīt savu uzvārdu protokolā ka pieļauj tik bērnišķīgu kļūdu . Būtu bijis neizšķirts būtu atkal cerību stariņš !
Komandas īpašniekam jādomā ko darīt nākotnē , ja turpmākā politika nemainās spēlēt tikai ar jaunajiem nav ko cerēt pārvarēt 1 kārtu vai tikt vēl augstāk , ja grib tikt augstāk dzīve ir pierādījusi vajadzīgi spēlētāji ar starptautisku spēļu pieredzi !!!!!

  -1 [+] [-]

, 2023-07-20 08:32, pirms 10 mēnešiem
juings rakstīja: Pavisam zaļi un pavisam mazi šie tomātiņi un liela daļa no viņiem vai vispār nogatavosies un būs gatavi lielajam futbolam ?!Jauns , Zaļš un dumjš kā zābaks Leu Gaušu futbolists ar pieredzi būtu sapratis NEDRĪKST pieskarties bumbai būs aizmugure , bet vēlme ir tik milzīga būt glābējam un ierakstīt savu uzvārdu protokolā ka pieļauj tik bērnišķīgu kļūdu . Būtu bijis neizšķirts būtu atkal cerību stariņš !
Komandas īpašniekam jādomā ko darīt nākotnē , ja turpmākā politika nemainās spēlēt tikai ar jaunajiem nav ko cerēt pārvarēt 1 kārtu vai tikt vēl augstāk , ja grib tikt augstāk dzīve ir pierādījusi vajadzīgi spēlētāji ar starptautisku spēļu pieredzi !!!!!
Valmiera nav Rīga ,kur var grūst naudu arī nepelnošā projektā.Kluba politika protams,ka nemainīsies tiks meklēti jauni nezināmi spēlētāji cerībā nopelnīt ,lai klubs būtu plusos.Galvenais Latvijā tikt trešajiem ,lai tiktu uz Eirokausiem,kur arī zaudējot var nopelnīt.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-20 09:12, pirms 10 mēnešiem
coffijs rakstīja: Valmiera nav Rīga ,kur var grūst naudu arī nepelnošā projektā.Kluba politika protams,ka nemainīsies tiks meklēti jauni nezināmi spēlētāji cerībā nopelnīt ,lai klubs būtu plusos.Galvenais Latvijā tikt trešajiem ,lai tiktu uz Eirokausiem,kur arī zaudējot var nopelnīt.
Protams Valmierai tādas summas kā Rīga FC nekad nebūs . Ja tikai mērķis ir 3. vieta virslīgā un 2 spēles eirokausos es un domāju arī citi Valmieras komandas līdzjutēji vēlas lai šie mērķi būtu augstāki ! Bet viens labs spēlētājs ar pieredzi paņemts tas ir bosnietis Kapičs vajadzētu vēl tādus pašus 2-3 spēlētājus tad būs laba pieredzējušu un jauno spēlētāju attiecība jo tomēr viens šo vezumu nepavilks . Ceru spēs piesaistīt vēl kādus sponsorus un netikai vēlēsies kautko nopelnīt , bet sasniegt arī augstākus rezultātus . Un šiem jaunajiem spēlētājiem ļoti , ļoti vajadzīgs pēc iespējas vairāk starptautisku spēļu lai iegūtu nepieciešamo pieredzi .

     [+] [-]

, 2023-07-20 09:28, pirms 10 mēnešiem
juings rakstīja: Protams Valmierai tādas summas kā Rīga FC nekad nebūs . Ja tikai mērķis ir 3. vieta virslīgā un 2 spēles eirokausos es un domāju arī citi Valmieras komandas līdzjutēji vēlas lai šie mērķi būtu augstāki ! Bet viens labs spēlētājs ar pieredzi paņemts tas ir bosnietis Kapičs vajadzētu vēl tādus pašus 2-3 spēlētājus tad būs laba pieredzējušu un jauno spēlētāju attiecība jo tomēr viens šo vezumu nepavilks . Ceru spēs piesaistīt vēl kādus sponsorus un netikai vēlēsies kautko nopelnīt , bet sasniegt arī augstākus rezultātus . Un šiem jaunajiem spēlētājiem ļoti , ļoti vajadzīgs pēc iespējas vairāk starptautisku spēļu lai iegūtu nepieciešamo pieredzi .
Skaisti skan ,bet nereāli piemēram hokejā viss nostājās savās vietās un čempī paliek tikai Rīgas klubi ar laiku tas pats notiks basketbolā un citos komandu sporta veidos.Mans uzskats vietējiem čempionātiem jābūt praktiski visos komandu sporta veidos jauniešu un amatieru līmenī ar plašu ģeogrāfiju,bet labākajiem jau jauniešu vecumā jādodas uz augstāku līmeni ārzemēs.Daudzām mazpilsētām ik pa laikam kādā vecuma grupā bijušas labas futbola komandas,bet viņas saglabāt ir nereāli ,jo pat Nākotnes līgā daļai klubu jau ir nauda un leģionāri ar kuriem konkurēt novadu komandas nevar.

  +2 [+] [-]

, 2023-07-20 11:03, pirms 10 mēnešiem
Ļoti švaka Valmiera eirokausos. 4 gadu laikā viena niča aizķerta ne pret tiem spēcīgākajiem pretiniekiem. Gremdē visu Latvijas UEFA koefu!!!
1 2 38 komentāri