Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gvardiola pēc uzvaras pusfinālā: ''Jau pirms spēles bija labas nojautas''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Gvardiola pēc uzvaras pusfinālā: ''Jau pirms spēles bija labas nojautas''
Peps Gvardiola. Foto: AP/Scanpix

LETA--AFP. Anglijas futbola premjerlīgas kluba Mančestras "City" galvenais treneris Hoseps "Peps" Gvardiola pēc graujošās uzvaras UEFA Čempionu līga pār spāņu Madrides "Real" atklāja, ka jau pirms spēles nojautas esot bijušas ļoti labas.

"Šodien bija sajūta, ka visi ir gatavi uzvarai," par saviem padotajiem teica Gvardiola. "Spēlētāji bija lieliskā noskaņojumā, daudz jokoja. Es nejutu nekādu spriedzi, bet bija nojauta, ka spēsim parādīt labu sniegumu."

Jau vēstīts, ka trešdien UEFA Čempionu līgas pusfināla atbildes mačā "City" sagrāva savā laukumā "Real" ar 4:0 (2:0), spējot atriebties par pagājušajā gadā no rokām izlaisto uzvaru šajā pašā turnīra fāzē.

Kā zināms, pagājušajā sezonā "Real" un "City" arī tikās UEFA Čempionu līgas pusfinālā un tad "Real" atbildes mačā, divu spēļu summā esot iedzinējos ar 3:5, pamanījās vienus vārtus atgūt pēdējā minūtē, bet kompensācijas laikā panākt arī neizšķirtu, savukārt papildlaikā izcīnīt uzvaru.

"Protams, ka mums tas sāpēja," gadu senos notikumus atcerējās Gvardiola. "Veselu gadu tas mūsos sēdēja iekšā un tagad beidzot iznāca ārā. Pagājušajā gadā mums vienkārši nepaveicās."

Tikmēr "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti paslavēja savu komandu, par spēju nepadoties, tomēr atzina, ka pretinieks bijis labāks.

"Spēlējām ar pretinieku, kurš bija pelnījis uzvarēt," pēc sakāves sacīja itāliešu speciālists. "Viņi spēlēja ar lielāku intensitāti, kvalitatīvāk uzbrukumā un spēja izmantot savas izdevības. Šodien viņi bija labāki par mums. Pirms gada labāki bijām mēs."

Finālā "City" pretinieki būs Milānas "Inter", kas pusfinālā ar 3:0 divu spēļu summā pieveica savu principiālāko oponentu "AC Milan".

"Ja godīgi, tad spēle finālā ar Itālijas komandu nav nekāda dāvana. Viņi ir konkurētspējīgi," par gaidāmo dueli sacīja spāņu speciālists. "Pēc šīs uzvaras mēs saņemsim daudz uzslavu, taču finālam jābūt mentāli gataviem."

UEFA Čempionu līgas finālā "City" piedalīsies otro reizi vēsturē, cenšoties uzlabot 2021.gada rezultātu, kad nācās atzīt Londonas "Chelsea" pārākumu, bet "Inter" spēles savā sestajā finālā prestižākajos klubu turnīros un lūkos izcīnīt ceturto titulu.

Fināls 10.jūnijā norisināsies Stambulā.

Iepriekšējās sezonas finālā Parīzē Madrides "Real" ar 1:0 pārspēja angļu "Liverpool".

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-05-18 11:38, pirms 11 mēnešiem
Tas tik būtu numurs, ja Džeko gūtu uzvaras vārtus finālā pret bijušo klubu.

  +1 [+] [-]

, 2023-05-18 12:57, pirms 11 mēnešiem
Rubentus rakstīja: Tas tik būtu numurs, ja Džeko gūtu uzvaras vārtus finālā pret bijušo klubu.
Vai Lukaku, kuru īsti līdz galam nenovērtēja EPL.

     [+] [-]

, 2023-05-19 00:29, pirms 11 mēnešiem
Rubentus rakstīja: Tas tik būtu numurs, ja Džeko gūtu uzvaras vārtus finālā pret bijušo klubu.
Gan jau Tavu "City" neapbižos