Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Lipuščeks: ''''Hearts'' ir laba komanda, bet ne labāka par mums''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Lipuščeks: ''''Hearts'' ir laba komanda, bet ne labāka par mums''
Žiga Lipuščeks. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova/FK RFS

UEFA Eiropas Konferences līgā RFS vakar piedzīvoja zaudējumu savā laukumā pret Edinburgas ''Hearts'' – 0:2. Latvijas kluba slovēņu aizsargs Žiga Lipuščeks sacīja, ka ''Hearts'' ir laba komanda, bet ne labāka par rīdziniekiem.

''Laukumā redzējām divas dažādas komandas. Abām komandām bija momenti, taču viņi iesita, bet mēs nē. Tieši tik vienkārši. Protams, esam sarūgtināti, jo spēlējām mājās pilnā stadionā. Zinām, ka ne vienmēr futbolu apmeklē tik liels skaits līdzjutēju, tāpēc esam ļoti neapmierināti, ka neizcīnījām uzvaru. Laukumā atdevām visu. Tāda bija šodiena – viņi uzvarēja,'' sacīja Žiga Lipuščeks.

''Pēc spēles vienmēr ir viegli runāt, ka tā bija veiksme, vēlme gūt vārtus vai kas cits, kas tobrīd ļāva bumbu trāpīt vārtu tīklā, bet arī mums bija divas trīs labas iespējas iesist. Nezinu. Varu teikt, ka atdevām visu, taču ar to šodien bija par maz,'' turpināja slovēņu aizsargs.

''Kāpēc lai mēs nevarētu uzvarēt atbildes spēlē? Redzējām, ka viņi ir laba komanda, bet ne labāki par mums. Ar mūsu šodienas sniegumu tā bija 50:50 spēle. Varbūt otrajā spēlē viņu priekšrocība būs mājas laukums. Zinām, cik liels ir skatītāju atbalsts. ''Hearts'' līdzjutēji bija arī šeit. Tādā ziņā spēle būs grūtāka.''

''Pārsvarā dzirdēju mūsu līdzjutējus, nevis ''Hearts''. Nevaru pateikt neko sliktu. Mēs to ļoti novērtējam. Šāda atmosfēra nav bieži. Ceru, ka nākamajās spēlēs būs tikpat daudz līdzjutēju,'' lielo fanu atbalstu novērtēja RFS futbolists.

''Esam ļoti neveiksmīgi pēc tiesneša lēmumiem fiksēt spēli ar roku. Maltā pret ''Hibernians'' un pret HJK mājās – divi momenti, kad šāda iemesla dēļ netikām pie pendeles. Šodien tā tiek piešķirta pret mums. Ko es varu teikt? Nesaprotu šo noteikumu. Dažreiz tas ir 11 metru soda sitiens, bet citreiz nav. Tiešām nezinu,'' epizodi, kas noveda pie pirmajiem zaudētajiem vārtiem, komentēja Lipuščeks.

Pirmā puslaika kompensācijas laikā Lipuščeks pēc standartsituācijas sita ar galvu. ''Vārtsargs veica labu atvairījumu. Neredzēju situāciju pārāk labi. Arī Iličam bija laba iespēja pirms tam. Spēle varēja nosvērties arī mums par labu. Ir grūti saprast, kas pietrūka šodien.''

''Spēles beigās, ja zaudē 0:1 vai 0:2, nav atšķirības. Vēlējāmies izlīdzināt, tāpēc riskējām, dodoties uz priekšu. Risks neatmaksājās. Izmēģinājām visu. Ielaidām otros vārtus pretuzbrukumā,'' savu pārvirzīšanos uzbrukumā skaidroja Slovēnijas futbolists.

A grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Başakşehir22007:06
2.Hearts21012:43
3.RFS20111:31
4.Fiorentina20111:41

UEFA Eirokausu spēles šosezon pieejamas Viaplay platformā.

  +1 [+] [-]

, 2022-09-16 10:14, pirms 2 gadiem
Ja reiz saki, ka esat labāki, tad atbildes spēlē tas jāpierāda un obligāti jāuzvar... nekādi neizsķirti vai vēl vairāk zaudējums nebūs pieņemami...

  +2 [+] [-]

, 2022-09-16 10:23, pirms 2 gadiem
Nu to redzēs pēc punktiem beigās, kas ir labāks

  +1 [+] [-]

, 2022-09-16 11:20, pirms 2 gadiem
Davz rakstīja: Nu to redzēs pēc punktiem beigās, kas ir labāks
Beidzam sapņot. Mūsu loģiskā vieta ir 4. grupā. Ja kaut vienā spēlē vēl izdosies kādu punktu aizķert, tad tas jau būs lielisks sasniegums.
Jā, pret Hearts bija lieliskas izdevības, bet kā redzams, tad meistarība ir tāda kāda tā ir.

     [+] [-]

, 2022-09-16 11:51, pirms 2 gadiem
Ja tā komanda nebūtu labāka, tad arī nebūtu uzvarējusi, tātad ir gan labāka, puis!!!