Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Malmo" treneris: "Tiksimies ar pretinieku, kuram Eirokausi ir jau ierasta lieta"

Rolands Eliņš

"Malmo" treneris: "Tiksimies ar pretinieku, kuram Eirokausi ir jau ierasta lieta"
Jons Dāls Tomasons. Foto: Malmo FC

Zviedrijas kluba "Malmo" galvenais treneris Jons Dāls Tomasons sava kluba mājaslapā dalījies viedoklī par UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas izlozi, kas viņa komandas ceļus saveda kopā ar Latvijas čempioni "Riga".

"Mums jābūt godīgiem un jāatzīst, ka pretiniekus vēl nepazīstam," intervijā sacīja Jons Dāls Tomasons, bijušais Dānijas izlases uzbrucējs, kurš izlases rindās iesita 52 vārtus un "Malmo" vadību pārņēma 2020. gada sākumā, aizvedot to līdz Zviedrijas čempiones titulam. "Bet to mēs vēl paspēsim mainīt."

"Kļūt par čempionu vienmēr kaut ko nozīmē," par Čempionu līgas izlozē pretiniekos iegūto "Riga" izteicās Tomasons. "Rīgas komanda ir trīs uzvaras Latvijas čempionātā pēc kārtas, tai sanācis aizvadīs vairākus mačus Čempionu līgā un Eiropas līgā. Tātad mēs tiksimies ar pretinieku, kuram Eirokausi ir jau ierasta lieta."

Tomasons pirms diviem gadiem esot vērojis "Riga" maču pret viņa dzimtenes komandu "Copenhagen". "Rīgai sastāvā ir vairāki brazīliešu spēlētāji, kuri labi pielāgojušies Eiropas futbolam. Viņiem ir arī salīdzinoši jauns treneris, kurš arī nedaudz pamainījis spēles veidus," Tomasons sacīja par Andri RIhertu, kurš "Riga" galvenā trenera amatā debitēja nedēļas nogalē.

"Malmo" treneris norādīja, ka viņam radies iespaids par "Riga" kā komandu, kas spēj pielāgot savu futbolu gan spēlēm mājās, gan viesos: "Mēs ceram, ka savā laukumā spēli varēsim aizvadīt ar skatītājiem, un tādos apstākļos zinām, ka varam sarūpēt grūtības jebkuram pretiniekam. Pagaidām mūsu galvenais uzdevums ir noteikt un analizēt pretinieku plusus un mīnusus. Kad pienāks spēle, būsim tai gatavi."

Čempionu līgas kvalifikācijas pirmā spēle norisināsies 6. vai 7. jūlijā, bet atbildes mačs norisināsies 13. vai 14. jūlijā.

Izmantotie resursi:
https://www.mff.se/tomasson-efter-d...

  -2 [+] [-]

, 2021-06-15 16:53, pirms 3 gadiem
briest 0:9 drāte

     [+] [-]

, 2021-06-16 10:39, pirms 3 gadiem
Kalnins750 rakstīja: briest 0:9 drāte
Tu esi muļķis - nu nav Allsvenskan kaut kāda superlīga, un tas pats Malmo nav nekāda Chelsea. Malmo var salīdzināt ar BATE - jā klubs ir spēcīgāks par Riga FC un arī līga ir daudz nopietnāka, bet tas nav ne tuvu neuzvarams pretinieks - FK Ventspils viņus dabūja pretī 2014.g. sezonā un divu spēļu summā zaudēja 0:1.