Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Grandu duelis un ''City'' viesošanās Portugālē sāks ČL astotdaļfinālu izspēli

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Grandu duelis un ''City'' viesošanās Portugālē sāks ČL astotdaļfinālu izspēli
Madrides ''Real'' treniņā pirms pirmās spēles. Foto: SIPA/Scanpix

Šodien plkst. 22:00 ar divām spēlēm sāksies UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālu izspēle. Parīzē vietējā komanda ''Saint-Germain'' uzņems Madrides ''Real'', kamēr Lisabonā ''Sporting'' spēkosies pret Premjerlīgas līderi ''City''. Atbildes spēles šajos pāros gaidāmas 9. martā.

• Šodien ar pirmajām spēlēm sāksies UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla izspēle. Lisabonas ‘’Sporting’’ savā laukumā plkst. 22:00 uzņems Mančestras ‘’City’’, bet tajā pašā laikā Parīzes ‘’Saint-Germain’’ sāks dueli pret karalisko Madrides ‘’Real’’. Nākamajā kārtā iekļūs tā komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

• Tieši PSG un ‘’Real’’ duelis ir viens no gaidītākajiem un aizraujošākajiem Čempionu līgas astotdaļfinālu ietvaros. Abas komandas ieņem pirmās vietas vietējās līgās – PSG ar 59 punktiem 24 spēlēs ir līdere Francijā, bet ‘’Real’’ ar 54 punktiem 24 mačos Spānijā.

• Kopumā komandām šī būs septītā spēlē Čempionu līgā. Līdz šim tikai vienā uzvarējusi PSG, kamēr trijās ‘’Real’’, bet divās fiksēti neizšķirti. Vienīgo panākumu PSG svinējusi 2019./2020. gada grupu turnīrā, kad apspēlēja ‘’Real’’ ar 3:0.

• Pēdējo reizi izslēgšanas fāzē komandas tikās 2017./2018. gada sezonā, kad astotdaļfinālā ‘’Real’’ divu spēļu summā uzvarēja ar 5:2. Toreiz trīs no ‘’Real’’ pieciem vārtiem guva Krištianu Ronaldu, bet vēlāk Madride kļuva arī par čempioni, finālā ar 3:1 uzvarot ‘’Liverpool’’.

• Pret savu bijušo klubu traumas dēļ nespēlēs PSG aizsargs Serhio Ramoss, bet uz jautājuma zīmes ir Neimāra dalība. Tikmēr Madridei uz jautājuma zīmes ir uzbrukuma līdera Karima Benzemā piedalīšanās mačā.

• Citā mačā Lisabonas ‘’Sporting’’ uzņems Premjerlīgas līderi Mančestras ‘’City’’, kas vēl Čempionu līgā nav uzvarējusi. Iepriekšējā sezonā tā spēlēja finālā, taču zaudēja Londonas ‘’Chelsea’’.

• Komandām šī būs pirmā spēkošanās UEFA Čempionu līgas ietvaros. ‘’Sporting’’ grupu turnīrā no tālākās cīņas izsita Dortmundes ‘’Borussia’’, C grupā ar deviņiem punktiem ieņemot otro vietu.

• Diskvalifikācijas dēļ ‘’City’’ nepalīdzēs Kails Vokers, bet savainojumu dēļ Džeks Grīlišs un Gabriels Žezuss.

UEFA Čempionu līgas spēles tiešraidē vērojamas Viaplay.

UEFA Čempionu līgas 1/8 fināli

Pāris1. spēle2. spēle
Sporting - Manchester City15.0209.03
Parīzes Saint-Germain - Madrides Real15.0209.03
Salzburg - Bayern16.0208.03
Inter - Liverpool16.0208.03
Chelsea - Lille22.0216.03
Villarreal - Juventus22.0216.03
Atletico Madrid - Manchester United23.0215.03
Benfica - Ajax23.0215.03

Izmantotie resursi:
The official website for European football |...

  +5 [+] [-]

, 2022-02-15 13:38, pirms 3 gadiem
Parasti nesūdzos par rakstu kvalitāti, bet bļāviens. Sākas nozīmīgākais klubu turnīrs Eiropā!!! 247!!! vārdi par šo...bet ko vakar treneri teica konforencēs, ko spēletāji teica?? Nu tiešām nevar bišku pacensties. Noteikti bija pāris citāti ko ielikt no 4 preses konforencēm. Autoram, paldies, protams par to, kas ir, bet tiešām nedomāju, ka tas ir viss, ko es kā parasts sporta fans gribētu izlasīt pirms spēles. UCL playoff tomēr nav tik regulāri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2022-02-15 15:32, pirms 3 gadiem
Čempionlīga ir atpakaļ!!!

  -2 [+] [-]

, 2022-02-15 20:57, pirms 3 gadiem
D.Rose The best rakstīja: Parasti nesūdzos par rakstu kvalitāti, bet bļāviens. Sākas nozīmīgākais klubu turnīrs Eiropā!!! 247!!! vārdi par šo...bet ko vakar treneri teica konforencēs, ko spēletāji teica?? Nu tiešām nevar bišku pacensties. Noteikti bija pāris citāti ko ielikt no 4 preses konforencēm. Autoram, paldies, protams par to, kas ir, bet tiešām nedomāju, ka tas ir viss, ko es kā parasts sporta fans gribētu izlasīt pirms spēles. UCL playoff tomēr nav tik regulāri.
Es tev teikšu tā puis' ja tev tik ļoti interesē ,ko saka pirmsspēles presenēs ,tad vienkārši noklausies viņas pats. Meklē info pats ,ja tik ļoti interesē . Man jau šķiet ,ka gribēji tikai pabļaustīties. Tu nemaksā par sportacentra lietošanu ,tapēc nevari neko pieprasīt tāpēc lasi to kas ir.

     [+] [-]

, 2022-02-15 21:01, pirms 3 gadiem
Paņēmu Home 3. Huļi viņi pārtrauca rādīt Čempionu līgu? Kur lai tagad skatos ? Jāņem krievu satelīts ? Par ko es tam homme3 maksāju, man viņš nafig nav vajadzīgs!

     [+] [-]

, 2022-02-16 00:27, pirms 3 gadiem
Ingus1992 rakstīja: Es tev teikšu tā puis' ja tev tik ļoti interesē ,ko saka pirmsspēles presenēs ,tad vienkārši noklausies viņas pats. Meklē info pats ,ja tik ļoti interesē . Man jau šķiet ,ka gribēji tikai pabļaustīties. Tu nemaksā par sportacentra lietošanu ,tapēc nevari neko pieprasīt tāpēc lasi to kas ir.
Nu gan Tu iebrauci pamatīgās auzās. Tad priekš kam vispār ir jāver vaļā Sportacentrs? Visu jau var atrast interneta, sameklēt, pārtulkot, apskatīties rezultātu utt.
Cilvēkam pilnīgi pamatota kritika, Sportacentra rakstu kvalitāte ir bieži vien drausmīga un vadībai tas pie pakaļas, jo nav jau konkurence un tādēļ var palaisties. Protams, ir ari kvalitīvi raksti un kompetenti žurnālisti, kuriem var teikt cepuri nost, bet ļoti bieži ir divu teikumu raksti, kuros vel tiek pieļautas lielas kļūdas. Reklāmas gan ir visas malās, ta ka peļņa gan jau ari un cilvēku traffiks, bet kvalitāte kopuma nav apmierinoša, manuprat.