Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs: ''Esmu diezgan drošs, ka vismaz vienus vārtus gūsim''

Egils Broks
Egils Broks

Kazakevičs: ''Esmu diezgan drošs, ka vismaz vienus vārtus gūsim''
Pirmsspēles preses konference
Foto: jelgavasvestnesis.lv

Pirmsspēles preses konferencē FK ''Molde'' galvenais treneris Kjells Joneverts un Jelgavas futbola kluba galvenais treneris Dainis Kazakevičs dalījās pārdomās par gaidāmo Eiropas līgas spēli.

''Aizvadītajā sezonā, kad čempionātā izdevās izcīnīt otro vietu šķita, ka viss izdodas. Spēlējām ātri un rezultatīvi. Lai gan sastāvs nav būtiski mainījies, šogad daudzo savainojumu dēļ vairs nespēlējam tik stabili. Lielākā daļa traumēto spēlētāju ir atgriezušies sastāvā un esam apņēmības pilni spēlēt labāk. Protams, mums ir svarīgi sasniegt labu rezultātu arī Eiropas līgā, bet konkrētus mērķus neesam izvirzījuši, vispirms jāpārvar Jelgavas barjera, tad varēsim domāt par nākotni šajā turnīrā. Tomēr apzināmies, ka uzvarēt Jelgavu nebūs nemaz tik viegli, spēku samērs Eiropas futbolā ir izlīdzinājies. Esam redzējuši kā spēlē FK ''Jelgava'' un ir zināms priekšstats par šo komandu, tomēr būt pilnīgi pārliecināti par savu uzvaru nevaram. Lai labāk sagatavotos šai spēlei divas nedēļas atpakaļ Tallinā aizvadījām pārbaudes spēli pret vietējo ''Levadijas'' klubu, uzvarējām ar 1:0,'' stāsta K.Joneverts.

Tāpat treneris uzsvēra, ka par nožēlu šī spēle vietējā sabiedrībā nav izraisījusi īpašu interesi, šobrīd pārdotas tikai ap 500 biļetēm, tas lielā mērā saistīts ar to, ka lielākā daļa fanu iegādājas sezonas abonementus, kuri ļauj apmeklēt nacionālā čempionāta spēles, tad gan stadions esot teju pilns. ''Bet priecāsimies par tiem, kas atnāks un atbalstīs klubu šajā spēlē. Fani mums noteikti palīdzēs,'' rezumē treneris.

Jautāts par vēlamo pirmās spēles rezultātu treneris bija izvairīgs, norādot, ka arī 0:0 nemaz nebūtu tik slikti, jo nav lielas atšķirības starp mājas un izbraukuma spēli, ja savā starpā tiekas komandas no Skandināvijas un Baltijas. ''Ja nu vienīgi karstais laiks pie jums Latvijā. Moldē šī ir aukstākā vasara manā pieredzē, tomēr tas noteikti nebūs izšķiroši, jo saule mums būtu tieši laikā.''

''Spēle būs grūta, jo tā ir mūsu pirmā dalība Eiropas līgas kvalifikācijā. Turklāt mūsu pretinieki būs FK ''Molde'', kurš savulaik sekmīgi spēlējis arī Čempionu līgā. Mēs respektējam pretinieku, bet veiksmīgi darbojoties aizsardzībā un izmantojot pretuzbrukumu taktiku arī FK ''Jelgava'' ir iespējas panākt pozitīvu rezultātu. Uz to arī tieksimies. Šajā spēlē svarīgākais būs bumbas kontrole, jo nedrīkstam pilnībā atdot spēles iniciatīvu pretiniekam. Komanda ir labā sportiskā formā un motivēta parādīt labāko sniegumu. Esam izdarījuši visu, lai pēc iespējas labāk sagatavotos šai spēlei, tādēļ pat neveiksmīga rezultāta gadījumā nevienam neko nevarēšu pārmest. Līdzšinējā pieredze liecina, ka šajā sezonā visās oficiālajās spēlēs esam guvuši vismaz vienus vārtus un Moldes klubam aizsardzība nav spēcīgākā līnija, tādēļ esmu diezgan drošs, ka vismaz vienus vārtus gūsim'', uzsver D.Kazakevičs.

Savukārt viens no FK ''Jelgava'' līderiem Artis Lazdiņš uzsvēra, ka būtiskākais šajā spēlē būs neielaist ātrus vārtus. Viņaprāt spēle kā jau ar skandināvu komandu būs fiziska ar akcentu uz divcīņām un daudziem centrējumiem.

Pēc preses konferences FK ''Jelgava'' aizvadīja savu oficiālo pirmsspēles treniņu gan treneris, gan spēlētāji atzinīgi novērtēja laukuma kvalitāti. Arī laika apstākļi Moldē pamazām uzlabojas un ceturtdien, spēles dienā, varētu sasniegt pat 20 grādus, kas nozīmē, ka laika apstākļi futbolam būs ideāli.

Izmantotie resursi: jelgavasvestnesis.lv

     [+] [-]

, 2010-07-15 00:21, pirms 14 gadiem
Jelgava un Eirokausos nedaudz uzdzen tādu smīnu....bet nu,lai veicas un,cerams,būs labi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-07-15 00:39, pirms 14 gadiem
domāju 2 spēļu summā būs kkāds 6:1, tāpat prognozēju LM 2 spēļu summu rezultātu.

  +4 [+] [-]

, 2010-07-15 00:54, pirms 14 gadiem
ronaldo 17 rakstīja: Novēlu iesist vairāk kā vienu golu

P.S Kurā stadionā viņi spēlēs mājas spēli ?
Slokas

  +8 [+] [-]

, 2010-07-15 07:30, pirms 14 gadiem
>>>Kreek
Kausu ieguvēju kauss 1993.gads:RAF(Jelgava) - HB Torshavn (Farēru salas) 1:0, 0:3 (RAF neieradās uz spēli laikā)
1995.gads-UEFA kauss:Afan Lido (Velsa) - RAF(Jelgava) 1:2, 0:0
Zimbru (Moldova) - RAF 1:0, 2:1

Laikam maziņš biji,vai vispārībā nebiji.

  +4 [+] [-]

, 2010-07-15 10:54, pirms 14 gadiem
Kazakēviča kung, un ja neiesitīs vismaz vienus vārtus? ko tad?

  +3 [+] [-]

, 2010-07-15 10:57, pirms 14 gadiem
kreek rakstīja: Jelgava un Eirokausos nedaudz uzdzen tādu smīnu....bet nu,lai veicas un,cerams,būs labi!
pajolis

  +4 [+] [-]

, 2010-07-15 10:57, pirms 14 gadiem
ronaldo 17 rakstīja: Novēlu iesist vairāk kā vienu golu

P.S Kurā stadionā viņi spēlēs mājas spēli ?
Slokā, Jūrmalā

     [+] [-]

, 2010-07-15 10:58, pirms 14 gadiem
gitana rakstīja: Kazakēviča kung, un ja neiesitīs vismaz vienus vārtus? ko tad?
tad majās iesitīsim triis

  +1 [+] [-]

, 2010-07-15 11:17, pirms 14 gadiem
alguns rakstīja: >>>Kreek
Kausu ieguvēju kauss 1993.gads:RAF(Jelgava) - HB Torshavn (Farēru salas) 1:0, 0:3 (RAF neieradās uz spēli laikā)
1995.gads-UEFA kauss:Afan Lido (Velsa) - RAF(Jelgava) 1:2, 0:0
Zimbru (Moldova) - RAF 1:0, 2:1

Laikam maziņš biji,vai vispārībā nebiji.
Vēl Eirokausos spēlēja RAF pēctecis - Rīgas ''Universitāte''.