Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Dīvāna eksperts: kas kopīgs PSG miljonāriem ar maniem čomiem rajona mačos?

Dīvāna eksperts
Dīvāna eksperts

Dīvāna eksperts: kas kopīgs PSG miljonāriem ar maniem čomiem rajona mačos?
Neimārs. Foto: Reuters/Scanpix

Dīvāna eksperts saņēmis vairākus krāšņi noformulētus aicinājumus nepārspīlēt savu svarīgumu, taču, ņemot par piemēru Latvijas vienīgā patriota Alda Gobzema paškritikas spējas, tomēr nolēma, ka labākā darāma lieta šobrīd tik un tā ir padalīties savā viedoklī par šonedēļ Latvijas TV kanālos gaidāmajām sporta tiešraidēm.

Atminos, kā iepriekš likās interesanti aicināt uz Āfrikas Nāciju kausa futbolā skatīšanos, sak, tur visvisādus jokus var atrast, no kuriem labākais joprojām bija tiesneša centieni pabeigt saspringtu maču jau 85. minūtē. Nu ko, liekas tikai godīgi laicīgi aicināt uz Latvijas Virslīgas centīgu vērošanu TV 4 kanālā, kur šosezon ir iespaidīgi uzlabojumi. Ja iepriekš gribēja pašokēties par mūsu bagātākās līgas notikumiem, tad vajadzēja rakties LFF lēmumos, mediju rakstos un intervijās, bet šosezon viss skaistums kā uz delnas jau pirmajā kārtā - "Auda" savu ilgi gaidīto atgriešanos Virslīgā sagaidīja Latvijas izlases formās.

Protams, patriotisms šobrīd vairāk nekā uzteicams, taču tā varētu teikt gadījumā, ja šis būtu bijis pārdomāts PR lēmums, nevis pēdējā brīdī kaut kur stadiona tuvumā skapī atrasts lieks formu komplekts, ko čaļiem uzvilkt, jo tiesnesis neļauj spēlēt formās, kas pārāk līdzīgas ar "Mettas" formām. Bet nu futbola pasaulei varbūt pat paveicās, ka šāds kuriozs notika tieši Latvijā - kādi grautiņi gan būtu Lielbritānijā, ja, teiksim, Krievijas oligarham piederošā "Chelsea" bez nekādiem iepriekšējiem paskaidrojumiem izietu laukumā Anglijas izlases kreklos.

"Chelsea" vispār pat būs iespēja uz ko tamlīdzīgu - trešdien gaidāms UEFA Čempionu līgas mačs Francijā pret "Lille". Diemžēl "Lille" ir sarkanas un zilas formas, turklāt visnotaļ mazticams ir scenārijs, ka Lilles stadionā būs melnām dienām noglabātas Anglijas izlases formas. Vismaz noteikti ne tīras.

Trešdienas sakarā arī jāatzīmē, ka tieši šajā laikā ieplānota liela spēle Anglijas Premjerlīgā - "Arsenal" un "Liverpool" izspēlēs iepriekš pārcelto maču. Angļi, protams, paši netaisās sava kalendāra izspēlē piemēroties tādiem sīkumiem kā paralēli notiekošā Čempionu līga, un šis visnotaļ augsta līmeņa futbols būs skatāms "Go3" platformā tieši reizē ar trešdienas ČL spēlēm.

Čempionu līgā šonedēļ būs arī Mančestras "United" un Madrides "Atletico" spēle, kas notiks otrdien vakarā un būs Viaplay tiešraidē. Otra Madrides komanda iepriekšējā nedēļā parūpējās par aizraujošo pavērsienu, izslēdzot PSG no "play-off", un patīkami redzēt, ka Parīzes miljonāri un miljardieri reaģēja tieši tāpat kā manējie čomi no rajona čempionāta, proti, ejot kauties ar tiesnešiem un uzbrucējam kaujoties ar savu vārtsargu. Brazīlieties, arābs, itālis vai latvietis - neesam nemaz tik atšķirīgi.

Par arābiem runājot, nedēļas nogalē sāksies jaunā "Formula 1" sezona, kuras pirmais posms būs Bahreinā. Arī F1 iesaistījās šobrīd ļoti plašajās sankcijās pret Krieviju un tās sponsoriem, kas noveda pie krievu pilota Ņikitas Mazepina izmešanas no "Haas" komandas. Ņemot vērā Mazepina izraisīto avāriju skaitu iepriekšējā sezonā, pārējie F1 piloti šim lēmumam neiebilda arī gluži vienkārši mierīgākas sirds dēļ.

Taču F1 iepriekšējo sezonu var saukt visādi, taču ne par mierīgu. Arī Dīvāna ekspertam novērojums pavisam vienkāršs - ja tā vietā, lai cilvēki lepni teiktu, ka F1 neskatās jau kopš Šūmahera laikiem, tagad lepni saka, ka Hamiltons (vai Verstapens) ir mīkstais, tad interese ir uzkurināta. Atliek tikai pieliet īsto degvielu, un tā būda rūks, un šī rūkšana notiks "Viaplay" tiešraidēs.

Un jā, teorētiski joprojām notiek arī KHL izslēgšanas spēles, bet tās var doties turpat, kur Krievijas kara kuģis, turklāt tiek laipni aicinātas darīt to pēc iespējas ātrāk. To rakstīju pirms nedēļas, taču atkārtošanās, cerams, tiks piedota.

  +3 [+] [-]

, 2022-03-14 14:44, pirms 2 gadiem
"Angļi, protams, paši netaisās sava kalendāra izspēlē piemēroties tādiem sīkumiem kā paralēli notiekošā Čempionu līga"
Šeit sarkasms absolūti nevietā, jo Arsenal (un vēl vairākiem klubiem) ir daudz to pārcelto spēļu! Ja grib noskaidrot uzvarētāju (un top4, top6 utt) līdz maija vidum, tad vienkārši citu variantu jau nav kā skatīties, kad ielikt spēli, lai neciestu kāda no komandām (kam ČL, kam FA kauss pa vidu vēl, Vesthemai vēl Eiropas līga...) kalendāra dēļ.

  +1 [+] [-]

, 2022-03-14 15:05, pirms 2 gadiem
Un jā, teorētiski joprojām notiek arī KHL izslēgšanas spēles, bet tās var doties turpat, kur Krievijas kara kuģis
----------------
Un runājot par KHL un tiem, kas ar kaut ko baltu uz lūpām (cerams, ka tikai putas) ņēmās apgalvot, ka politiku un sportu nevajag jaukt kopā, varētu veikt harikiri un iekšējos orgānus novēlēt cilvēkiem, kam tie ir nepieciešami vairāk.
Resp., https://sports.tvnet.lv/7476236/kri...

  +1 [+] [-]

, 2022-03-14 15:59, pirms 2 gadiem
Dīvāna eksperts varētu padalīties arī ar ieteikumiem, kā to visu paspēt noskatīties Ja jāizvēlas, tad laikam F1 sezonas sākums, taču no futbola būs grūti izvairīties. Dienas ironijas deva arī saņemta.

  -1 [+] [-]

, 2022-03-14 16:07, pirms 2 gadiem
Kur palika lieliskais diskusiju virzītājspēks Valts, vai ņēma nelabu galu ? Viņa vietā uzradies kāds Edgars, iespējams viltvārdis - arī reģistrējies tieši pirms 52 gadiem, kad mēs ar A komandu sākām iet ārā no Vietnam...

     [+] [-]

, 2022-03-14 16:37, pirms 2 gadiem
Nu, vēl neuzkrītošāk noreklamēt visas viaplay, go3 un pārējās mēslainās platformas jau nevar!

  +1 [+] [-]

, 2022-03-14 16:52, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Dīvāna eksperts varētu padalīties arī ar ieteikumiem, kā to visu paspēt noskatīties Ja jāizvēlas, tad laikam F1 sezonas sākums, taču no futbola būs grūti izvairīties. Dienas ironijas deva arī saņemta.
Vajag tikai vēlēties un es to patiesi vēlos.

     [+] [-]

, 2022-03-14 17:34, pirms 2 gadiem
bļiņ,kā tie letiņi to v- atlētiku ignorē..ne raksta, ne rāda nevienā no padsmit kanāliem..tas ir kkāds ūnikums