Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pertija pēc neveiksmes Lietuvā: ''Zaudējām pieredzes trūkuma dēļ''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pertija pēc neveiksmes Lietuvā: ''Zaudējām pieredzes trūkuma dēļ''
Tamazs Pertija. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC

Latvijas futbola komandas ''Valmiera'' galvenais treneris Tamazs Pertija pēc zaudējuma UEFA Konferences līgas 1. kārtas spēlē pret Marijampoles ''Sūduva'' ar 1:2 atzina, ka visu izšķīris starptautisku spēļu pieredzes trūkums. Atbildes spēlē valmieriešiem jāspēlē krietni agresīvāk, īpaši uzbrukumā.

Šodien zaudējumu UEFA Konferences līgas 1. kārtas spēlē piedzīvoja ''Valmiera'', kura Marijampolē nopelnīja divus 11 metru soda sitienus uz saviem vārtiem un piedzīvoja 1:2 neveiksmi pret ''Sūduva''. Atbildes mačs paredzēts 15. jūlijā Rīgā.

''Visvairāk žēl, jo pretinieks neko neparādīja. Divas pendeles, un zaudējām ar 1:2. Zaudējām ne jau tāpēc, ka pretinieks bija spēcīgāks, bet pieredzes trūkuma dēļ. Tā savā soda laukumā spēlēt nedrīkst, īpaši pie otrās saņemtās pendeles. Nevaru teikt, ka ar spēles kvalitāti būtu neapmierināts, taču rezultāts ir negatīvs,'' pirmos komentārus pēc spēles pauda ''Valmiera'' galvenais treneris Tamazs Pertija.

Visvairāk pēc spēles valmieriešu galvenais treneris uzsvēra starptautisku spēļu pieredzes trūkumu, kā dēļ pieļautas nevajadzīgas kļūdas: ''Tas ir pieredzes trūkums, kad pretinieks ļauj mums spēlēt, bet mēs elementārās situācijās pieļāvām kļūdas. Šādā līmenī nepieciešams vēsāks prāts. Zinu, ka spēlētāji var izpildīt tās lietas, kur šodien kļūdījās. Mājās centīsimies spēlēt agresīvāk, īpaši uzbrukumā. Tās kļūdas, kuras šodien pieļāvām, Virslīgā nepieļaujam.''

''Protams, tas būs svarīgi, jo tur viss būs citādāk,'' sarunu noslēdza Pertija, atbildot uz jautājumu, vai vienību ietekmēs mājas spēles aizvadīšana nevis Valmierā, bet gan ''Daugavas'' stadionā Rīgā.

  +2 [+] [-]

, 2021-07-08 23:54, pirms 3 gadiem

Jā, Kamazs pirmo reizi vadīja komandu UEFA kausos.

  +4 [+] [-]

, 2021-07-09 00:10, pirms 3 gadiem
Pagājušajā gadā neteica to pašu?

  +1 [+] [-]

, 2021-07-09 07:33, pirms 3 gadiem
Valmiera malači, laba spēle pret pieredzējušāku un nedaudz meistarīgāku pretinieku. Valmieras komanda ir tā uzbūvēta, ka nekad līdz galam nezini, kā nospēlēs katru konkrēto epizodi. Var skaisti izspēlēt, bet var pieļaut muļķīgas kļūdas. Rezultāts Valmierai nav tomēr primārais, vadība vairāk cenšas nopelnīt uz transfēriem. Jūrmalas Spartaka variants ar nedaudz spēcīgākiem izpildītājiem un stabilāku treneru korpusu. Bet spēle šodien priecēja un ir neliela intriga arī atbildes spēlei. Lai gan uz piesauktās pieredzes rēķina, Suduva ir favorīts šajā Baltijas derbijā

  +1 [+] [-]

, 2021-07-09 08:56, pirms 3 gadiem
SKAtiijos spēli, Sūduva vispaŗ neko neparādīja, valmierieši pirmajā puslaikā pat vairāk kontrolēja spēles gaitu. Visu var gaidīt no otrās spēles, valmieriešiem ši gada leišu modelis, manuprāt, ir pa spēkam. Jāuzvar ar 2-0 un lieta darīta! Cita lieta, ka kauns par RFS parādīto sniegumu pret FĒRU aitu ganiem. Tas ir milzīgs apkaunojums....ceru, ika RFS attapsies un otro maču pret amatieriem uzvares ar divu vārtu starpību

  -3 [+] [-]

, 2021-07-09 09:32, pirms 3 gadiem
Pilnīgi pietiek ar 1:0.

  +2 [+] [-]

, 2021-07-09 09:33, pirms 3 gadiem
Vakar Valmiera spēlēja azartisku uzbrukuma futbolu,bet spēka pietika tikai 1.puslaikam.Nezinu,varbūt Tamazs pamainīja spēles plānu 2.puslaikā,bet komanda jūtami nosēdās un pēc manām sajūtām,(status neesmu pētījis)bumbu vairāk kontrolēja Sūduva un līdz ar to arī notikumus laukumā.Tā kā nav ko brīnīties un šoreiz jāmācās no savām kļūdām,jo vēl ir iespēja visu labot,ne tikai Valmierai,bet arī pārējiem Latvijas klubiem.

  +3 [+] [-]

, 2021-07-09 10:11, pirms 3 gadiem
Nekad nevaru saprast šito muldēšanu par pieredzes trūkumu. Tev tur komandā 13-gadīgi puikas, vai nobrieduši veči, kas pa puseiropu jau sen izspelējušies, bijuši gan lielo izlašu, gan jauniešu izlašu sastāvos? Kad tad beidzot pateiks, ka šiem ir pieredze - kad būs 40 gadi un beiguši karjeru.
Tas pats gandrīz katru gadu hokeja vai basketbola izlasē - zaudējām pieredzes trūkuma dēļ - spēlētāji, kas ikdienā spēlē klubos un pret klubiem, kas dažkārt pat pārspēj vidusmēra izlases spēku - kāds viņiem vispār var būt pieredzes trūkums?!

  -1 [+] [-]

, 2021-07-09 12:22, pirms 3 gadiem
ja esi dzirdēji vienu šī kadra pēcspēles komentāru, tad var teikt, ka esi dzirdējis visus!

     [+] [-]

, 2021-07-09 20:46, pirms 3 gadiem
Lielāks pasaku stāstītājs nav redzēts