Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Vokers rīkojās stulbi. Nepiekritu, kad iesniedzām diskvalifikācijas apelāciju"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gvardiola: "Vokers rīkojās stulbi. Nepiekritu, kad iesniedzām diskvalifikācijas apelāciju"
Kails Vokers. Foto: imago images/Picture Point LE/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līderes "Manchester City" galvenais treneris Peps Gvardiola pirms UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēles pret Lisabonas "Sporting" veltījis skarbu kritiku labās malas aizsargam Kailam Vokeram, kura diskvalifikācija nostādījusi komandu nepatīkamā situācijā.

Grupu turnīra noslēdzošajā spēlē "Manchester City" ar 1:2 piekāpās "RB Leipzig", un Kails Vokers iespēra pretinieku uzbrucējam Andrē Silvam, saņemot sarkano kartīti un vēlāk – arī trīs spēļu diskvalifikāciju. Rītvakar paredzētajā mačā "City" būs bez labās malas aizsargiem – ja Vokers nedrīkst spēlēt, tad Žuau Kanselu nevar spēlēt slimības dēļ.

Peps Gvardiola pirms atbildes spēles pret "Sporting" Vokeram veltīja asu kritiku, lai gan viņa vadītā komanda izbraukumā uzvarēja ar 5:0 un praktiski jau atrodas ceturtdaļfinālā. "Viņš bija pelnījis diskvalifikāciju, viņš bija pelnījis visas trīs spēles. Viņš rīkojās stulbi. Par šo izgājienu negrasos būt laipns pret viņu. Joprojām esmu ļoti dusmīgs. Viņš to zina. Kad klubs iesniedza apelāciju un cerēja samazināt diskvalifikāciju, es nepiekritu šim lēmumam. Cerams, ka Kails ir izdarījis secinājumus," pauda Gvardiola.

Speciālists sacīja, ka vēl nav izlēmis, kurš spēlētājs darbosies aizsardzības labajā malā. "[Džons] Stounss? Fernandinju? Parunāsimies ar pāris spēlētājiem, parunāsimies ar akadēmiju. Mums pieejami tikai 14 futbolisti. Skaidrs, ka pirmās spēles iznākums bija fantastisks, taču futbols ir neparedzams. Netaupīsimies – laukumā liksim labāko komandu, jo gribam uzvarēt."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/manches...