Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Mančīni kritizē tiesāšanu un netic izkļūšanai no grupas

Agris Suveizda

Mančīni kritizē tiesāšanu un netic izkļūšanai no grupas
Roberto Mančīni
Foto: AP/Scanpix

Vakar tika aizvadītas ceturtās kārtas spēles UEFA Čempionu līgas D grupā. Gan Mančestrā starp "City" un "Ajax", gan Madridē starp "Real" un "Borussia" tika fiksēts neizšķirts 2:2. Šie rezultāti būtiski samazināja Anglijas čempiones "City" izredzes izkļūt no grupas, toties mērķim vēl vairāk pietuvoja Vācijas čempioni "Borussia". "City" galvenais treneris Roberto Mančīni brīnumam īsti vairs netic.

"Tiesnesis un viņa palīgi šovakar bija patiešām vāji. Domāju, ka mēs guvām trīs vārtus un ielaidām divus muļkīgus vārtus," teica Roberto Mančīni. "Pateicu tiesnesim, ka tie bija vārti. Neredzēju iepriekšējo situāciju ar Mario un iespējamo 11m soda sitienu, bet spēlētāji man teica, ka tur bija pārkāpums."

Lai arī divas uzvaras Mančestras "City" joprojām var nodrošināt izkļūšanu no grupas, itāliešu futbola speciālists tam īsti netic: "Viss ir beidzies. Allaž ticu manai komandai, bet šobrīd domāju, ka situācija ir ļoti grūta. Ja uzvarēsim abās spēlēs, iegūsim astoņus punktus un izkļūsim no grupas, varam uzvarēt Čempionu līgā. Tas ir vienkārši – ja tāds būs mūsu liktenis, tad mums vajadzētu uzvarēt turnīrā. "

"Mums bija iespēja uzvarēt Madridē, bet mēs pieļāvām dažas kļūdas. Izbraukumā pret "Ajax" bija tas pats – mēs nespēlējām labi, bet izvirzījāmies vadībā un mums bija divas izdevības gūt otros vārtus. Bet mēs tās neizmantojām. Šonakt bija tas pats," Mančīni turpināja.

Savas domas par spēli izteica arī "Ajax" galvenais treneris Franks de Būrs: "Pirms spēles mēs būtu piekrituši neizšķirtam 2:2. Bet pēc mača man ir sajūta, ka spēlētāji patiesībā ir sarūgtināti par iznākumu. Varējām "City" dot pamatīgu triecienu. Tā ir laba zīme, ka spēlētāji nav apmierināti ar šo rezultātu. Varējām šovakar spert milzu soli. Mūs tas ļoti sarūgtināja, ka "City" otros vārtus guva no nekā. Bet izbraukumā varēja paredzēt, ka būs grūti."

Tikmēr Madrides "Real" galvenais treneris Žuzē Mourinju neuzskata, ka par kluba pozīcijām grupā būtu jāceļ panika: "Ja grupu turnīrs beigtos šodien, mēs kvalificētos 1/8 finālam. Ja šī ir smagākā grupa un "Real" visu laiku atrodas kvalificēšanās pozīciijā, tad nezinu, par ko ir drāma. Ja mēs izkļūsim no šīs grupas, tas būs panākums, un mēs tam esam tuvu. Ja finišēsim otrie, tad tā būs nevis mūsu, bet gan tās pirmās vietas problēma, kas tiks ielozēta mums pretī.

Parasti šādā situācijā pirmās vietas gaida nedaudz vieglāku pretinieku. Iedomājieties, ja pretī tiek ielozēta Madrides "Real". Kaljehons? Viņš bija ļoti labs, mierīgs, dinamisks un guva ideālus vārtus, pareizus vārtus. Varu to tagad teikt, jo redzēju TV. Man daudzi prasīja, vai neizšķirts šķita kā uzvara. Es teicu, ka tā šķistu kā uzvara, ja būtu guvuši tikai divus vārtus. Bet mēs guvām trīs, tāpēc neesmu priecīgs par rezultātu."

UEFA Čempionu līgas D grupa, 4. kārta

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Real Madrid - Borussia Dortmund2:2 (1:2)Pepe 34'; Ezils 89' - Roiss 28'; Arbeloa 45' (s.v.)
Manchester City - Ajax Amsterdam2:2 (1:2)Turē 22'; Agvero 74' - de Jongs 10'; 17'
VKlubsSUNZV.A.P
1.Borussia42206:48
2.Real421110:77
3.Ajax41126:84
4.City40226:92

Izmantotie resursi:
Official Manchester City Website | Barclays...
Real Madrid C.F. - Web Oficial | Official Web Site
The official website for European football –...

     [+] [-]

, 2012-11-07 16:48, pirms 12 gadiem
nu 50 uz 50 gan city paši gan tiesneši noraka speli

  -2 [+] [-]

, 2012-11-07 17:20, pirms 12 gadiem
Vismaz labi, ka Mančīnī nesodīs par to, ka pēc spēles viņš tiesnesim nokomentēja viņa sniegumu, jo tiesnesis neko par šo incidentu nav minējis spēles atskaitē. Acīmredzot tiesnesis negrib piesaistīt papildus uzmanību viņa sniegumam šajā spēlē, kas ir saprotami, jo tas bija tiešām vājš. Vispār jocīgi, ka spēli tiesāja dānis, jo Dānija ir Nīderlandes kaimiņvalsts un Ajax sastāvā ir ļoti daudz dāņu futbolistu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-07 17:49, pirms 12 gadiem
Tā frāze droši vien izrauta no konteksta no teikuma, kas minēts rakstā "Ja uzvarēsim abās spēlēs, iegūsim astoņus punktus un izkļūsim no grupas, varam uzvarēt Čempionu līgā. Tas ir vienkārši – ja tāds būs mūsu liktenis, tad mums vajadzētu uzvarēt turnīrā."
Doma ir, ja no šādas situācijas var izkļūt no grupas, tad var arī vinnēt ČL
Maikl25 rakstīja: jocigi eurosport.ru vins saka,ka var vinnet C.L ,kam lai tagat tic!

     [+] [-]

, 2012-11-07 18:05, pirms 12 gadiem
septembris rakstīja: Vismaz labi, ka Mančīnī nesodīs par to, ka pēc spēles viņš tiesnesim nokomentēja viņa sniegumu, jo tiesnesis neko par šo incidentu nav minējis spēles atskaitē. Acīmredzot tiesnesis negrib piesaistīt papildus uzmanību viņa sniegumam šajā spēlē, kas ir saprotami, jo tas bija tiešām vājš. Vispār jocīgi, ka spēli tiesāja dānis, jo Dānija ir Nīderlandes kaimiņvalsts un Ajax sastāvā ir ļoti daudz dāņu futbolistu.
Miracles not meltdowns needed by Mancini's...
šito izlasīji? Lamāt bumbu padevēju zēnus un "atlaist" no darba TV operatoru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja